Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Stai linistita nu m-a suparat deloc, chiar vroiam sa stiu cum este.Nu am mai fost insarcinata si nici nu am mai vazut o nastere.Doar ca m-a socat chestia aia.Ai dreptate in legatura cu americancele de origine.Nu sunt obisnuite cu epilatul.Eu am dus-o pe prietena mea la salon si a fost prima data in viata ei cand s-a epilat si are 35 de ani.
Sincer dupa ce am vazut ce mari sunt bb-ii nici nu ma gandesc sa nu nasc fara epidurala.Durerea trebuie sa fie imensa, nu as putea suporta.Eu am o toleranta foarte mica la durere.Si aia nu ii orice durere,nu?
Adriana
mamini spune:
felicitari celor care au aflat ce o sa aiba, abia astept sa stiu si eu, ca altfel..hainute galbebe si verzi la greu. m-am bucurat asa de tare de bebele asta si mi-e asa de drag, ca nu prea conteaza xx sau xy.abia astept sa vina.
M
nique15 spune:
Hai ma Anis, ca mult v-ati mai lasat asteptate!
Sa-ti traiasca
si sa va umple inimile de fericire!
Ai vazut ca CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE?
Ioana 16+
cin spune:
Ce concentratie de
la inceputul lui august...lupta e stransa...
..in curand vor fi majoritare...![]()
KULTA spune:
blackpanterro, iti recomand epidurala. Sunt ceva dureri dar daca nu trebuie sa iti grabeasca nasterea din nu stiu ce motive (Doamne fereste) si sa iti puna oxitocin, atunci pina ajungi la epidurala, durerile sunt suportabile iar acul de la epidurala, nici nu-l simti.
Nastere usoara
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
emaaimee spune:
Felicitari anis,am stiut ca e fetita,nu te supara
.Ai facut telenovela
Multumesc fetele pt incurajari,am stat acasa pana acum ca nu pot merge la cursuri,avem scari multe,aici noroc ca am lift.
Dar m-au chemat la maternitate sa imi zica ce e cu analizele,cred ca imi fac vaccinul...
Imi era o frica de ace pana la bb,sa lesin,acum nu imi mai pasa!
Plec!
si pestiuc iubit de 20s
Oana C spune:
Fetelor, multumesc pt felicitari pt bebelusa mea.
Felicitari lui Anis pt fetita (cred ca te bucuri asa cum m-am bucurat si eu cind am aflat ce este) si Bebestrumfita pt baietel
Eu am peste 18 saptamini, dar bebelusa e mare cit pentru 19s si 2 zile, asa ca ma gindesc ca poate asta e rezultatul final ... La tehniciana, dupa masuratorile fetitei, a iesit DPN 9 iulie, dar dr mea a spus ca ramine cea bazata pe UM (ca eu am notat-o), chiar daca fetita e mai mare.
Ema, imi pare rau pt cazatura, dar sint convinsa ca bebe nici macar nu a sesizat asta; s-o fi hitiit el putin, dar nu foarte tare; asa ca stai linistita daca drii ti-au spus ca e bine. Si bine ai facut cumparind covorasul ala de cada (eu asta am de cind am venit aici, cind am vazut cit de alunecoase sint cazile, mai ales dupa ce le cureti).
Abia astept sa vad si ce au si celelalte fete de iulie; poate marim putin lista cu
pe iulie.
Va pup si aveti grija de voi si bebelusi.
Oana C
Oana C spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Stai linistita nu m-a suparat deloc, chiar vroiam sa stiu cum este.Nu am mai fost insarcinata si nici nu am mai vazut o nastere.Doar ca m-a socat chestia aia.Ai dreptate in legatura cu americancele de origine.Nu sunt obisnuite cu epilatul.Eu am dus-o pe prietena mea la salon si a fost prima data in viata ei cand s-a epilat si are 35 de ani.
Sincer dupa ce am vazut ce mari sunt bb-ii nici nu ma gandesc sa nu nasc fara epidurala.Durerea trebuie sa fie imensa, nu as putea suporta.Eu am o toleranta foarte mica la durere.Si aia nu ii orice durere,nu?
Adriana
Adriana, daca ai cablu la tv, incearca sa gasesti Health Channel (la mine e pe 72 si am Road Runner, dar depinde de unde locuiesti). O sa vezi acolo in fiecare zi Birth Day; este un program cu nasteri. Si o sa-ti dai seama de ce o sa ceri epidurala ...
Eu nici nu ma gindesc sa nu o cer.
Te pup,
Oana C
gabirus spune:
Felicitari Anis pentru fetitza
!
blackpanterro, din cate stiu eu, cel putin in Romania este obligatoriu rasul/epilatul la 0. Stiam si eu ca in Occident nu este, dar eu zic ca in final e optiunea fiecaruia. Eu una nu m-as simti bine cu ditamai tufa acolo, sa ma mai traga moasele de fire ...
,
dar in America e un trend spre experienta "naturala", sunt mai multe feministe care vor sa fie acceptate de barbati cu par cu tot si intr-un fel le inteleg si pe ele. Caci prea ne dicteaza societate ce si cum sa facem cu propriul corp.
Dar in ceea ce priveste igiena, ai perfecta dreptate!
Ema, si eu am cazut pe strada ca placinta pe la 7 luni si nu s-a intamplat nimic. Bebe s-a nascut chiar dupa termen (pe la 42 sapt) si avea 3,5 kg ceea ce e ok ptr o fetitza. Eu am nascut natural si imi era o GROAZA de nu-i adevarat de nastere. Dar cand a venit momentul, eram prea concentrata sa imi controlez respiratia si durerea, asa ca am uitat si de frica si de tot.
gabirus
AC spune:
Anis
FETITA
Sa creasca mare si sanatoasa
Bravos!
Mey cu epidurala... eu am facut-o la 8cm ca aveam nastere indusa (cu oxitocin artificial) si eram terminata, dar sincera sa fiu ar fi meritat sa mai rezist putin sa ajung la expulzie fara epidurala si sa nu dureze prea mult expulzia. Asa a durat ceva, au utilizat vacuumul sa scoata fetita si are si acum o mica pata pe ceafa. Plus ca epidurala creste sansa de epiziotomie.