Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Ac, Andreea...

si io ma pregateam sa zic...
Da,numai zic acum ca daca nici la baietel ,nici la fetita nu se vede 100% 

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
Bebestrumfitza sa-ti traiasca nazdravanul!
Oana C si tie domnisoara!
Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti sarcini usoare !
Anis,sa stii ca e mai "palpitant"cind afli mai tirziu!
.
La prima sarcina am crezut ca e fetita pina la 6 luni jumate cind dr.mi-aratat cuculetzul pe monitor
.
Orice ar fi sa fie sanatos,mincacios si norocos!
Pupici de la noi!
Cristina
si Mihnea
anis spune:
palmyrah2002 si pana la 6 luni ai facut ecografii la Iosup?? Ca daca asa e si el s-a inselat..chiar ca am tacut malc...

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
AC spune:
Anis hai ca vom muri de curiozitake
Te tii de sotii
. Mey sigur nu-i decat la amniocenteza. Restul surpriza in plic poate veni oricand
, mai ales in ultima clipa
. Da tocmai asta e SUPERRR
Altfel cum ar mai vinde mey toti producatorii hainute galbene si verzi
.
Ioana Co., LiaMia multam
.
LiaMia in general in sarcina nu-s recomandate antibiotice. Totusi in caz de infectie urinara grava primesti in primul rand derivati de penicilina. Trebuie. Altfel risti contractii si fisurarea membranelor. Daca nu chiar patrunderea stafilococului la bebe cu tot cu membrane intacte (extrem de rar, dar se mai intampla)Si 20SA e mult prea devreme. Deja fetita mea a fost tare grabita si ne-a chinuit putin...
De asemenea primesti antibiotic daca faci D-ne fereste toxoplasmoza. Deci e mai mult o alegere intre doua rele.
,
Andreea
blackpanterro spune:
Buna KULTA,
M-am uitat si eu pe site-ul acela...sincer nimic nu m-a speriat sau ingretosat mai mult decat igiena femeilor acolo jos.Doamne cat par!!!!
Stiu ca sunt rautacioasa dar eu tot timpul de la 15ani m-am epilat si cand am vazut atat par nici nu am putut sa ma mir de restul lucrurilor ce se petrec acolo.Sunt foarte stricta cand vine vorba de igiena corporala si sotul la fel ;).Eu stiam ca atunci cand nasti trebuie sa fi epilata ca parul are bacterii care se pot atasa de bebe cand iasa.
Sper ca nu supar pe nimeni cu parerea mea, este doar parerea mea si atat
Oricum ma intrebam cum ii la nastere,la mine este prima.Multumesc
Adriana si bb 20sapt si 2zile
anis spune:
Andreea...(AC)...galbene si verzi ai fost tare.....

AniS 
anis spune:
Gata va zic..........E FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si suntem amandoi ,mami si tati,foarte fericiti...domnisoara e sanatoasa ,are 130 de gr...si dr Iosup ne-a asigurat ca totul e ok.
Ii multumesc lui Dumnezeu pt ingerasha trimisa si sa creasca mare in burtica la mami si sanatoasa si sa ne vedem cu bine la vara amandoua!
Multumesc pt urari fetelor si ca ne-ati suportat pe amandoua ![]()

AniS
15+
KULTA spune:
blackpanterro, si eu am primit acest site inainte de a naste prima oara, (astazi sunt 10 luni de cind am nascut) si am fost la fel de socata ca tine in ceea ce priveste igiena intima a acelor femei. Se pare ca in SUA, americancele de origina nu sunt invatate sau educate in sensul in care sa se rada sau tunda jos. Noi, europenele suntem mai cochete si sunt sigura ca daca intrebam pe site cite fete NU au fost rase in timpul nasterii, raspunsul este unul, cel adevarat, TOATE AU FOST RASE, de catre ele insisi sau de catre moase in cazul in care nasterea a venit pe neasteptate.
Daca site-ul te-a suparat, nu asta a fost intentia mea. Oricum, cind este vorba de nasterea ta, in acele momente nu-ti mai aduci aminte nici de poze sau filmulete pe care le-ai vazut inainte, important e sa iti aducu aminte cum sa respiri si cum sa impingi. Nastere usoara.
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
anis felicitari si ma bucur ca e ceea ce va doriti amindoi. Si la mine primul a fost fetita si daca ar fi fost baiat, ar fi imbracat o gramada de hainute roz. Am aflat ce este foarte tirziu insa aveam un feeling ca-i fetita asa ca am inceput sa cumpar toate cele roz.
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
cin spune:
Anis...te felicit...din suflet te felicit si ma bucur enorm pt tine...sper ca e ceea ce ti-ai dorit...imi era teama ca esti dezamagita, si ar fi fost pacat...