FIV 30

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

O primavara senina si insorita si liniste in suflet, va doresc

Am tot urmarit impresiile despre Fundeni si sunt putin in ceata, tocmai am primit si eu o trimitere sa fac investigatiile pentru sindromul antifosfolipidic acolo...
Totusi ce interes au sa ne scoata pe toate cu afectiunea asta? La celelalte clinici e nevoie de trimiere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lauras sa dea Dumnezeu sa-ti iasa analizele bine si tie si lui Luli si sa nu mai treceti prin experiente urate!
Si pe mine tot la Fundeni m-a trimis si cred ca ma voi duce totusi acolo, mai ales dupa experienta mea urata cu celelalte analize...dar orice ar fi, pentru confirmare o sa le fac si la Cantacuzino. Si eu ma intreb de ce ne-ar scoate pe toate cu probleme de coagulare?!?
La mine insa, chiar s-ar putea sa fie pentru ca am antecedente urate in familie.
Sanatate tuturor fetelor si o primavara frumoasa!!
Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Un zambet, , o raza de soare ... si toate la un loc ... o noua primavara aducatoare de sanatate si implinirea dorintei celei mai fierbinti: aceea de a deveni mamici!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

In primul rand, La multi ani!Am si eu o intrebare. Am inteles ca, de curand, a fost aprobata de Parlament legea privind reproducerea asistata in Romania. A studiat-o cineva? Aveti idee ce numar are, sau in ce nr. al Monitorului Oficial o pot gasi?
Multumesc
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Legea acum se discuta nu a aparut inca de asta s-au sistat si FIV-urile la Medsana.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La Giulesti nu s-a sistat nimik...se fac FIV-uri in continuare!

AniS si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ardit,stii cumva preturile la FIv in Canada?Poate ca in viitor chiar vom face acolo ceva!Eu auzisem de 15000$!E adevarat?

Mult succes!

Gabi si Moni 3 ani si 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de iulia74

Buna Fetelor
Ar putea cineva sa imi spuna exact cat costa Fiv la Giulesti?
In pretul de la giulesti intra si medicamentatia sau nu?Trebuie cumparata separat?
Care dintre voi a facut recent FIV si ar putea sa imi spuna?
Trebuie sa iau banii din banca si as vrea sa estimez corect cat?
Multumiri anticipate.
Va pup.

fiti optimiste

quote:
Originally posted by anis

Eu am facut FIv in noiembrie, din fericire reusit.
M-a costat fara medicamente 1000$ procedura,300 ET (embriotransferul).Daca e nevoie de ICSI inca 500$ in plus.
Cei 1000$ se platesc in lei,la cursul din ziua respectiva, iar in valuta dai doar 300$.
Medicamentatia trebuie luata separat, si in functie de ceea ce ti se da ,anume menogon,puregon ai alte costuri.
Eu am luat tratamentul din Ungaria, l-am facut cu Menogon ,plus fiola de Diphereline care e 150Euro (si aici e la fel)..si ma costat cam 450-500 Euro.Plus ca mi-am mai luat si vreo 15 fiole in plus in caz ca as fi avut nevoie.
La noi era 15 Euro fiola de menogon, acum am inteles ca la farmacia 2Nd e 200-300 000 fiola.Trebuie intrebat.
In ungaria menogonul era 8Euro fiola.

pupici si multa bafta

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

quote:
Originally posted by georgiana.popescu

Anis,
Cu cine ai facut FIV si ce probleme ai avut?
Te rog sa-mi spui, daca nu cer prea mult.

cea mai optimista

quote:
Originally posted by anis

Echipa dr Niculescu si embriolog dr Cocei...carora le multumesc din suflet.

Hm probleme...nu au gasit nici ei...infertilitate din cauze necunoscute..faceam tratamente de 3 ani si vreo 8 inseminari la activ...

quote:
Originally posted by rapo

buna.iulia si fetele care vor sa faca fiv.la giulesti eu am facut la dr.cezara bucur.e o dr.buna sicu putine toane..ma rog.asa e cind esti un dr.solicitat..costa 1300$ si medicam.cam tot atit+ce dai la doctora sila biologista si etc.ajungi la 3000$..mai punem si analizele toate..sida.hepatita etc...e ok.la giulesti,eu amfost tratata bine,sint o clienta veche cu probleme.fibron,chist si toate cele...astept acum ptr.al 3 fiv.in vara..trece timpu greu peaici in elvetia..mi tare dor de casa cu toate ca dabia am venit..nu mam adaptat deloc..numi place..poate ca daca aveam un copil timpu trecea altfel..am animale aici sima multumesc sicu atit..e..poateo veni si ..poate mio asculta si mie D.ZEU ruga...va pup..si bafta

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.popescu spune:

Multumesc Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele,
Ce fac viitoarele mamici?

Mergi la inceput