FIV 30

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Gabi: PE mine m-a costat primul FIV in Canada 6.000 $ CAD ( FIV+ICSI - doar procedura ) + ~ 3.000 $ medicamentele + ~ 700 $ prima consultatie + informarea + prima ecografie, in total ~ 10.000 $ CAD. La a doua incercare cu embrioni congelati insa m-a costat mai putin decat in Romania, adica 500 $ ( ET cu AH inclus ) + 400 $ tratamentul. 1 $ CAD = ~ 22.300 lei.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

quote:
Originally posted by rapo

sint aici.mihaela,melissa,costin!!!ma vedeti..eu va vadtiti mam specializat aici pe forum,numi mai merge si nam ce face..titi bagate si tu,nui greu..tiam mai scris un mms.dar nustiu unde lam trimis..mia disparut..tocmai vroiam sate intreb cum merge munca?adica,,mai astept un bebelut,nepotel sau nepotica..punel pe costin la munca draga..ca eu miam pierdut embrioni in drum spre elvetia draga..asa mai bine faci tu si dami simie untiti...hai cavasteptam la schii draga,ca doar ati spus ca veniti..osa fie multa zapada..o pup pe mely sii trimitPatrik doarme simie misa uscat gitu de sete tot scriind..poate poti sami raspunzi titi....va pup...site astept ca la mine mai dureaza ceva timp...pina una alta ma cert cu BIJOU si SUZY draga,animalutele mele,sint toata ziua cu aspiratoru,zici ca sint maniaca...si BIJOU cu cacarezu lui SUZY in gura prin casa..lam batut rau...mia vomitat sin pat,in locu lui patrik,iti dai seama cea urlat patrik....si pup toate mamicile..ce mincare faci titi???

Eu cred ca asta este un subiect foarte serios si cred ca cineva s-a ratacit pe aici. M-a scuzati dar eu am ras cu lacrimi.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la cap (31)

19+

Mergi la inceput