FIV 30
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Fetele va dau un sfat f important:
FUGITI CAT PUTETI DE FUNDENI, analizle pt fosfolipidic se fac si la spt Coltea.Fundeniul e pus pe rezultate proaste ,am probat asta pe pielea mea si a unor cunostiinte si toate aveam ceva,care ulterior s-au dovedit a fi false.
Fugiti si de Genetic Lab si de dr Albu.Sa va zic ce mi-a povestit Iosup. O doamna la prima sarcina la 38 de ani, a facut tripul test la ei, si inca cateva analize genetice, i-au iesit proaste.A facut amniocenteza , proasta la fel. A ajuns ,cred ca instinctul de mama a dus-o sa mai faca inca o amniocenteze in alta parte si totul a fost ok. Si are un copil f sanatos.
Nu stiu exact daca e corect sa povestesc din ceea ce zic altii, dar pana acum s-a dovedit a fi foarte adevarat.Mai greu pot sa accept ideea ca unii dr chiar fac banii atat pt tratamente pt fosfolipidic, ca e la moda acum, toata lumea are si de aici ies bani cat si din analize genetice. Foarte trist ca s-a ajuns aici!
Gabid, saru-mana de urare, si drum bun in noua ta viata!
AniS
si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
luli spune:
Va doresc o primavara frumoasa - care sa va aduca fericire in suflet si bucurii in viata
Luli si ... atat.
Kariris spune:
Anis sa stii ca si mie mi s-a parut cam ciudat acest Dinu Albu...dar ma rog ...lumea spune ca-i bun. Habar n-am. Eu oricum n-o sa merg la el ca nu mi-a placut fata lui, dar era singurul pe care-l stiam ca face teste genetice.
Deci tu spui sa nu ma duc l aFundeni la Uscatescu pentru teste de coagulare, sa merg la Coltea? La cineva anume?
Tuturor fetelor le doresc o primavara frumoasa care sa le implineasca visul!
anis spune:
In ceea ce priveste analizele pt fosfolipidic, oriunde ,dar nu la Fundeni.Pe pielea mea ,am fost cu nasa mea (insarcinata in 6 luni si avea sindroumul...care s-a dovedit a nu fi..pana la urma,plus ca ea e la a doua sarcina)..asa ca dr Uscatescu scoate niste bani din treaba asta pe nervii nostrii, e parerea mea..si a multor dr...va dau si nume daca vreti.
Analizele pt fosolipidc se pt face la Coltea (la sectia de hematologie, dr Avram), la Romar(e in cadrul spt Colentina), la Inst de Hematologie.
Iar testele genetice, oriunde ,dar nu la Genetic Lab.Nu neaparat e vb de Dr Albu, care e un excelent ecografist, cat despre analizele efectuate in laboratoarelor lor si mai ales e vb de acuratetea rezultatelor.
AniS
si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Analizele ptr sindromul antifosfolipidic se mai fac la Cantacuzino si la Victor Babes si preturile nu sunt nesimtite.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
Monica, mie mi-a dat sa fac:
proteina S
proteina C
fibrinogen
Ac L.A.
probe coagulare
Astea crezi ca le pot face si la Victor Babes?
tumpi spune:
se poate face si la Babes si la Medsana, daca nu ma insel
quote:
Originally posted by lachione
Listeria se face numai la Cantacuzino?
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
La Babes se pot face toate analizele! Orice!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
SilvanaPopovici spune:
Ce bine ca a venit primavara! Chiar daca inca nu bazaie nici-o
ne simtim mai bine decat pe 28 februarie!
Silvana