endometru, ovulatie, temperaturi (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Tonnianu-mi vine sa cred! De cate ori lipsesc cateva zile apare o noua graviduta!! Prima a fost Felicity acum tu! FELICITARI!!! Mama dar ce-mi place "menopauza asta precoce" a ta!!! Vreau si eu asa ceva!
Dar sunt suparata ca de mine nu i-a fost dor la nimeni
si nici vesti bune nu am si nici nu o sa am luna asta pentru ca sotul meu a plecat din tara exact cand eu ovulam. Si ne-a spus nenea doctorul ca eu aici si el in Cuba nu o sa se prinda nimic. Nu asa se face. Degeaba iau Maca Maca daca nuDar asta ne-a fost norocul.
Mai stau o luna.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Lia, dulce o sa fie revederea, si chiar daca nu e la ovulatie, se va prelungi pana atunci si luna viitoare gata, te vedem in postura de viitoare mamica. Cu maca maca pregatesti terenul pt mai tarziu!!!
Si ne-a fost dor de tine, cum nu??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Felicity multumesc. ce mai faci? Ti-a placut la eco?
Hi Hi revederea s-a produl. Dulce in ritm de samba.
Asa ca Maca Maca ....Maca Maca...si mai vedem noi.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Lia ca veni vorba de maca, am gasit ce a sumarizat o femeie de pe fertilityfriend care are 50 de ani si vrea inca un copil si mi s-a parut extrem de interesant.

linkul este pt cele care doresc sa afle mai mult despre maca si vitex. si daca se pot combina. persoana respectiva spune ca avea un pic prolactina marita, ca cineva de aici, imi cer scuze...ma lasa memoria. vorebste despre efectul maca asupra prolactinei (si nu numai), e interesant, e scris sub forma de jurnal cu mai multe pagini si parerea mea e ca merita sa fie citite.

http://www2.fertilityfriend.com/home/gma-mom-to-be/journal.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Liadi, n-am uitat deloc de tine. Am intrebat mereu de tine! Ai disparut asa...in ceata! Sa nu se mai intample!

Da, ce menopauza!

Cand vine sotul? ca intr-adevar, de la distanta e mai greu! (stii bancul cu radio Erevan, nu?)

Vezi ca s-a mai deschis un subiect: "Discutii generale..." Posteaza acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liadi las ca nu strica Maca Maca ca regleaza si hormonal...si eu continui cu Maca Maca...las va vine sotiorul tau din Cuba si sa vezi atunci ritmuri de samba!Te pupic!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Tia, dar pe asta il lasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daca imi promiteti ca vorbiti despre ENDOMETRU, OVULATIE, TEMPERATURI, cu cea mai mare placere ..

Altfel irosim spatiu pe server si timpul noilor veniti rasfoind subiecte fluviu cu pagini intregi despre evenimente care nu au nici o legatura cu tema subiectului

17+

Mergi la inceput

Tia, da, incercam la obiect. Si in plus, ce-ar fi sa stergem subiectul cand se deschide altul, adica alta parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Subiectele de genul acestuia nu se sterg, se muta la containerul verde cand "imbatranesc". Astfel aveti posibilitaea sa le salvati inainte sa dipara

17+

Mergi la inceput