endometru, ovulatie, temperaturi (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tia daca tot ai zis sa nu deviem de la subiect....uite incep eu...sunt in a 25-a zi...a 12-a de DPO...am temp. ridicata in continuare la 37.2...dar tot cred, de fapt siunt sigura ca vor veni in 2 zile maxim...nenorocitii de rusi...care dintre voi fetelor mai numarati saptamina asta sperind sa nu mai vina ciclu asta nesimtit?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Utocatalina, eu sunt intr-o situatie similara, dar nu atat de roz: ziua 24 a CM si z.8 DPO ( am ovulatie in z.17), insa temp. a fost varza adica a crescut brusc de la 36.39 la 36.88 ca mai apoi sa creasca la 36.99 si sa scada la 36.78 si tot asa, ce mai,....vraiste! Azi dimineata aveam 36.99 deci nu sper nimic. Oricum, am inteles ca este ovulatie doar daca temp. este peste 37 si se mentine minim 10 zile, asa ca eu.....astept sa-mi vina sambata.
Dar tu nu ai de ce sa te plangi pana acum cel putin.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by utocatalina

Tia daca tot ai zis sa nu deviem de la subiect....uite incep eu...sunt in a 25-a zi...a 12-a de DPO...am temp. ridicata in continuare la 37.2...dar tot cred, de fapt siunt sigura ca vor veni in 2 zile maxim...nenorocitii de rusi...care dintre voi fetelor mai numarati saptamina asta sperind sa nu mai vina ciclu asta nesimtit?

stiam ca temperatura scade cu o 1-2 zile inainte de venirea rushilor, dar pot veni si fara sa scada inainte. so, nu-ti pierde speranta

17+

Mergi la inceput

Gabiu te inteleg cu temp...dar sa stii ca la mine temp. ridicata se mentine mereu pina inainte de ciclu...cind scade exact in ziua in care imi vine...asa ca nu cred ca are o relevanta daca oscileaza...Tia avind in vedere cele spuse...si faptul ca mereu vin pe furis rusii in ciuda temp ridicate, precum si durerea de burta care ma incearca deja...sunt slabe sanse...oricum nu-mi pierd bruma de speranta...si ce-o fi...o fi...Multam pentru incurajari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, si la mine e la fel. Temperatura se mentine ridicata pana in ziua in care vine cm. Eu iti tin pumnii sa fie sarcina, totusi. Pana la proba contrarie poti inca sa speri...
In legatura cu endometrul, care ar fi dimensiunile normale ale endometrului, si aici ma refer la acea dimensiune minim necesara pentru a fi indeplinite conditiile de "mediu propice" unei eventuale sarcini?
In legatura cu dimensiunile endometrului si foliculului nu stiu prea multe... Foliculul avea 17,7mm in ziua 13. E bine, e rau
toate fetele

Mergi la inceput

Roxee...foliculul este ok...dar endometru cit era? Ce ti-a zis doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Eu de acum incolo nu mai postez, pt ca am spus deja tot ce stiam despre endometru si ovulatie si deci as fi mereu off-topic.
Voi raspunde private de acum incolo!! la cine doreste sa discute cu mine.

Fetele va urez sa auzim de bine si de cat mai multi copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Endometrul trebuie sa fie de minim 6.5, ideal ar fi minim 7, dar am citit ca au avut loc implantari si la 6 fix.

Hai fetelor, va tin pumnii!!!

ariadna, unde umbli?!

Chi, Ale, rucsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Tonnia, Catamultumesc de urari. Sigur ca sotul meu s-a intors din Cuba dar acum este prea tarziu. Pentru luna asta. Acum imi dau seama ca sunt in ziua 27. Am fost la monitorizare in ziua 15 (cand inca nu era plecat) si speram sa ovulez dar cand colo aveam cativa (retineti!!! Maca Maca)foliculi de 10mm. Cum eu am ciclul de cam 35 de zile ovulatia a fost cam in jurul zilei 20. Deci am pierdut luna. Dar ce rad daca imi vine mai repede cm!!! Cam asta vreau sa ma apuc mai repede de treaba.
Felicitychiar trebuie sa pleci? Poti sa ne spui despre endometrul tau! Nu se supara nimeni! Vrem sa stim cu evolueaza in sarcina.
Am vrut si eu sa va spun parerea mea despre subiectele existente si cele nou create. Eu nu vreau sa supar pe nimeni dar initial, dupa o perioada cand doar am citit forumul, m-am inscris si m-am gandit ca daca scriu la aspirante optimiste ma potrivesc. Si acum, sincer fara suparare, nu prea primeam raspunsuri. Adica acolo exista un grup bine format, mai vechi care discuta despre multe lucruri pe care le cunosc de mult. Se si intalnesc destul de des. Cum eu intru dupa-amiaza chiar daca incercam sa raspund la un subiect era prea tarziu, fetele erau plecate si a 2 a zi nu mai avea nici o importanta. La "endometru" am gasit un grup mai nou in care am reusit sa ma integrez mai bine. Oricum vorbim despre temperaturi, endometru, ovulatie dar mai scapam si alte pareri si idei, ca tot de viata noastra tin.
Cam asta am vrut sa spun si sper ca nu s-au suparat optimistele pe mine pentru ca eu tot le citesc.
va pup, Lia

Mergi la inceput