endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Felicity spune:
Nu plecam danangie, aici stam pana devi gravidutza. Adica pana luna viitoare ![]()
Eu fac amniocenteza din diverse motive, unul este, la mine in familie e un copil cu mari probleme, handicapat, al doilea e varsta, al treilea paranoia mea. Dar oricum as face si de as avea 20 de ani!! Pt ca stiu exact ce inseamna sa ai un copil handicapat!!!
Pe mine uneori ma incearca niscai greturi dar nu asa rele cat sa dau afara.
ariadna, tot paranoica sunt, dar incerc sa ma stapanesc
mai bine va incurajez pe voi, ca la mine oricum nu mai am ce schimba!!!
ariadna ia spune-ne la ureche....ai prestat luna asta asa cum scrie la carte?
doar stii ca ai avut tema pt acasa!!
Ale sper ca s-a plictist de noi si de aia nu ne mai viziteaza, nu ca ar fi suparice!!! Ale ce face pisica? vreau si eu un pui ![]()
Tonnia ce faci cu tigara in gura? Arunc-o imediat!! ![]()
Felicity spune:
Si ca sa mai adaug ceva, mai fetele bucurestencele, voi nu ati fi curioase sa va intalniti? Ca eu daca eram in Bucuresti in loc sa stam sa scriem aici, ne-am fi vorbit fatza in fatza demult si lichidam subiectul asta, spre bucuria moderatorilor
!!!
Si mai am o mare curiozitate, off-topic desigur (io-s doar off-topic!!!), danangie unde in Italia esti, daca nu e secret? ca mie mi-a ramas inimioara la italia de cand am vizitat-o, daca eram acolo nici copii nu-mi mai trebuiau
Glumesc desigur!!
Tonnia spune:
Mi-a placut asta cu sindrofia! Nu am fost, nu mi-a mers netul!
Felicity, eu am spus familiei, familiei restranse, nu chiar tuturor rudelor. Am spus mai ales pt. ca stiu ca se roaga pentru mine. Si cred ca mama are trecere pe acolo. Eu de un an incercam fara sa spun la nimeni si acum o luna i-am spus mamei special. Cred ca m-a ajutat!
Ariadna, daca te apuci de fumat, tocmai acum, nu stiu ce-ti fac!!!
La ce stare ai, cred ca te afli in zilele alea grele, cu asteptari! Am pierdut evidenta!
Eu am capatat ceva, ceva simptome. Am niste sani mai sexy, si atat! E ceva!
Felicity, dar daca vii in aprilie, or sa se prinda!
Danangie,nu plecam, cel mult schimbam titlul subiectului! Poate luna asta, iti faci si tu niste analize hormonale, daca poti, ai avut niste temperaturi putin cam aiurea!
Ale, cred ca se impaca! Si ies scantei!
Rucsi, 
Si Chi ma cam enerveaza, cu ritmul ei! Ba trimite 4 mesaje intr-o zi, ba nu mai intra 4 zile deloc! Eu zic sa votam o sanctiune! Macar o mustrare cu avertisment!
Ieri am fost la eco, dar nu s-a vazut nimic! Decat un endometru mai gros si mai frumos, ca la soare te puteai uita, dar la el ba!
Mai fetelor, noi asa griji cred ca toata viata o sa avem! Mai intai ca nu ramanem iar dupa, de la primul test te izbeste in moalele capului o paranoia! O fi adevarat, o fi intrauterin, o avea activitate, prima eco, triplu test..... Cred ca asa o s-o tinem toata viata!
ariadna33 spune:
Fetelor, eu sunt in perioada aia care-mi place mie cel mai mult
, de dupa ovulatie (Tonnia, mai am cateva zile pana incep sa numar si sa ma apuce depresia), sper sa fi avut totusi ovulatie luna asta. Ma simt super (fizic), cand ma uit in oglinda vad ca m-am cam rotunjit de cand m-am lasat de fumat, dar arat tocmai bine. Si ca sa vedeti cum innebuneste omul la batranete, de saptamana viitoare ma duc cu o colega la fitness
, daca tot n-am facut in viata mea asta, niciodata nu e prea tarziu, nu? Si prevad ca va deveni un viciu... si asta...
Felicity sunt de acord cu amniocenteza, daca mi-o ajuta Dumnezeu sa raman
, sunt hotarata sa fac asta direct, fara triplu test. Curaj, riscul de avort este de 1%, insignifiant. Va inteleg si pe tine si pe Tonnia
, si eu mi-as face aceleasi probleme ca si voi...
Mai fetelor, unde ne-am gasit noi asa paranoice cu toatele? Zau daca nu avem acelasi tip de paranoia! A tunat si ne-a adunat! Tonnia, dar e prea devreme sa se vada! Dr. cred ca ti-a facut eco mai mult ca sa scape de gura ta...
Dananghie, ITALIA, Italia, n-am vazut-o niciodata dar mi-as da ani din viata sa ma plimb pe acolo...

Hai ca o sa deschid subiectul ala, vad ca daca nu fac eu ordine pe aici, e vai si amar...
gabiu spune:
Ariadna33, vreau sa-ti spun ca mai bine o lasi pe mai tarziu cu fitness-ul pentru ca s-ar putea sa desprinzi ceva ce astepti de mult. Am vrut si eu ca si tine sa ma apuc de aerobic, fitness mai ales pentru faptul ca-mi doream macar sa arat bine daca de devenit graviduta nu puteam, insa, am vazut o emisiune la tv si apoi am intrebat si medicul si mi s-a spus ca nu trebuie sa faci efort mai mare decat esti obisnuita sa faci in mod normal, in cazul in care vrei sa ramai gravida. Eu am intrerupt si gimnastica de acasa( abdomene, etc) de frica.
ariadna33 spune:
WOW, ce veste proasta mi-ai dat! Si eu care voiam la primavara sa arat bine, cand voi mai scapa de hainele astea groase! Da, e adevarat ca nu e obisnuit corpul meu cu miscare si daca ma apuc acum in forta, nu prea e bine, ai dreptate, nu m-am gandit... stii ce? mai astept pana la rushi, si dupa aia ma apuc! eeeeeeeeeeeee? sunt desteapta, nu?![]()
utocatalina spune:
Danangie te pupic
...din pacate slabe sperante sa se lase cu doua liniute
...asa ca pe joi ma astept sa vina rusii
si sa incep o noua numaratoare...naspa
...dar asta este situatia...imi vine sa pling
...dar merg mai departe
...in fine...merci pentru gindul frumos
...si trecem iar la numaratoare, nu?
Gabiu si Arianda33
vreau sa va zic ca si eu fac exercitii fizice acasa in general simbata si duminica
...si nu cred in treaba ca nu ai voie efort fizic
...totul este sa nu sari calu
...eu le fac incet...din punctul asta de vedere nu trag de mine ca disperata
...atunci ce sa mai zicem de gravidute carora li se recomada sa faca anumite exercitii, asa am vazut in cartea: Mama si copilul...faceti cum credeti scumpelor
...dar daca nu faceti acum putina gimnastica de intretinere...va dati seama ce greu o sa va vina gravidute?
Hai lasati gluma si un , doi, piciorul sus
...Pupici
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
ariadna33 spune:
Am deschis un subiect unde sa ne intalnim noi, cele care avem si am avut probleme de infertilitate (deci gravidele Tonnia si Felicity, nu sunteti scutite!!!!!), iar subiectul se numeste "Discutii despre infertilitate". 

Aici, pe acest subiect "endometru etc" se vor scrie numai chestii tehnice, strict despre endometru, ovulatie, temperatura si foliculi, dupa cum a venit propunerea moderatorilor.