Bebelusi de sept-oct 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ha ha ha... Mihaela mi-a placut ideea de cadou... al meu sot ar ramane cu gura cascata daca i-ai face asa si sa-i mai zic si ca plec sa-mi fac de cap si el sa stea cu fi-sa.
Sa stii ca i-a placut morcov cu mar... a mancat jumatate de borcanel din ala mic si ar mai fi mancat... ca am zis sa nu-i dau prea mult pana se obisnuieste si cu marul. Eu i-am dat direct piure de mar, morcov... ca nu reusesc s-o conving sa bea suc.
Pitica mea doarme, iar eu m-am plicitisit de cat am lucrat (ca am avut o gramada de lucru si inca mai am) asa ca am mai intrat o tura pe forum...

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana, merge si ultima parte de la cadou....hehehe, cred ca asa surpriza mai rar pot sa-i fac lu tati care de fieare data gaseste scuza ca sa nu aiba grija de bebe (a se citi, schimbat, spalat, dat de mancare).
Aha, deci ai inceput cu borcanas....si eu tot la fel cred ca incep dar o mai las o zi-doua ca sa bea numai suc.
Frate, dar e criminal morcovul ala ca sa scot zeama din el. daca merge usor cu marul, morcovul imi da ceva de cap.....

Eu ma tot cert cu unii de la BCR ca atata prostie eu n-am vazut nicaieri. Habar n-au ce produse au si cum functioneaza. Mda, hai ca mi-am spus si oful...astept sa ma mai sune ei ca sa mai tragem o tura de "discutii mai aprige" ca altfel nu-mi rezolva problemele.
Fug la bucatarie ca vine sotul si mi se mai trezeste si bebe.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela eu fac sucul de morcov la robot si iese destul de mult suc dintr-un morcov... decat sa-l dau pe razatoare si sa-l storc eu, mai bine murdaresc robotul si-l spal cand am chef... daca nu vine soacra-mea intre timp si-l spala ea .
Si la noi aceiasi poveste cu tati... El o tine in brate cand e cuminte, cum incepe copilu' sa planga mi-l da mie, "ca tu reusesti de fiecare data s-o linistesi". Normal, daca toata ziua sunt singura cu ea stiu cum s-o linistesc... Iar schimbat, mancat, culcat tot eu... doar la baie ma ajuta: ii face el baie (mai putin pe cap, pt. ca ii e frica...) iar masajul cu ulei, imbracatul tot eu...

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Mai dar barbatii astia toti seamana intre ei??????

Mai nou a mea plange de-i salta camesa, apare taica-su la orizont, si se linisteste:) lui ii lucesc ochisorii cand vede ce efect are la fiica-sa:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pe bune ca ai nostri barbati sunt toti la indigo: la mine e invers decat la tine, elyane: eu ii fac baita si el masaj, in rest...
fetelor, sa va spun una buna: al meu sot, care nu-si dorea sub nici o forma copii, de-abia ce a acceptat ideea ca o sa avem un copil, acum dupa ce a stat 4 luni jumate cu printisorul nostru in casa, mi-a zis, vazand ca pregatesc hainutele care-au ramas mici sa le dau sa tin o salopeta, care i-a placut lui mai mult, pt. ca daca tot vreau sa mai fac un bebe sa o poarte si urmatorul!!!. Nici nu va imaginati ce fericita sunt~!!!!
Cat despre cadou, mihaela, eu i-am pregatit asta de craciun, cumparasem funda rosie, frumos, l-am imbracat pe junior in alb, cu caciulita de mos craciun si l-am asteptat pe tati, care se dusese cu colindul... si l-am asteptat, si iar l-am asteptat pana ni s-a taiat cheful c-a venti acasa la 3 dim vesel nevoie mare si m-a gasit plina de draci ca a trebuit sa termin toata treaba singura, sa impodobesc bradutul sg, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Aha dar sa vedeti cand sunt in casa doi copii .........

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Si eu i-am pregatit o supriza lui Tati. Il las singur cu bebelina acasa iar eu ma duc la cumparaturi. Sa vedem cum se descurca.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by mel_g

Aha dar sa vedeti cand sunt in casa doi copii .........

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

o sa cerem sfaturi de la voi!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am pus si noi niste poze.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daany28 spune:

Fetelor abia reusesc sa citesc ce scrieti!!!!!!!!Eu nu mai am timp deloc.Azi a fost prima zi de papa diversificat, caci ne-a pus dr. sa incepem cu supica din:2morcovi+1/2 rosie+1cartof+(am pus eu 1pastarnac+2buc.mici ardei+1dovlecel mic) insa surprizaaa:nici sa n-auda de supica.Se stramba de mama-mama.Asistenta mi-a zis sa mai incers maine fara pastarnas si ardei, poate am mai mult succes. Nu inteleg de ce medicul meu nu e de acord sa-i dau si eu mai intai suc de fructe cum dati voi.Acum va las ca "ma cheama datoria".Poate imi mai spuneti si mie o reteta de supica acceptata de bb vostrii.Eu personal voiam sa-l mai tin doar cu san pana pe la vreo 5 luni, dar dr. a insistat.

Mergi la inceput