Bebelusi de sept-oct 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
lorena_andreianu spune:
Aseara, puiul nostru s-a intors de pe burta pe spate!!!
Acum cand vad ce a patit Bozo, stau cu ochii pe el, cu toate ca vad ca si cu supraveghere se poate intampla. Pupici de la noi.
Ralucule, mereu franca in mesajele tale. E o placere sa citesc ce scrii. De legatura intre iesitul dintelui si petele de pe obraz asa mi-a zis si mie pediatrul si ca hidrocortizonul dat de dermatolog nu-si avea locul. Oricum, azi nu mai sunt si nici dintele nu ne mai supara de vreo 2 zile. O fi iesit; ca nu am mai verificat... De capsat, capseaza insa tot ce prinde
Mari, daca e generalizata eczema mi s-a zis ca e dermatita atopica si asta e altceva. Sper sa nu fie asta la voi. Vezi ca e deschis un subiect la "parintii intreaba".
Ziceti de pungi... fiu-meu are un balon pe care-l prinde de supapa si cu mana cealalta si cu picioarele il prinde si se chinuie sa-l muste... e asa haios...
Va pupam si un we placut.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
timea spune:
Salutare natiune!
Lapticul trebuie sa ramana aliment principal, celelalte numai completeaza... asta-i parerea in Nord America nu a unui pediatru...cum zicea si Ralucule:)
Noi ii dam de 2 zile cartof dulce, nu stiu daca se gaseste si in ro. dar tare-i bun si Mare-i ii place... la noi dezlegare la cartof se da numai mai tarziu, brocoli, conopida, la fel numai peste 9 luni. Oricum, cica ei au nevoie de o oarecare constanta in alimentatie, nu trebuie exagerat cu diversitatea. La noi tot la etapa 1 de diversificare se dau pastai verzi si pastai galbene, dovlecel si dovleac ( dar atentie nu din ala furajer, mare ci din ala rotunjor, galben). Eu ce va zic e ce am scris la carticica, am una din Quebec si una de la americani... ce-i scris e la fel in amandoua... e adevarat ca e foarte mult in diversificare cultural, nu-i la fel la romani ca la astia dar pot fi niste idei:) Eu zic ca trebuie aleasa o metoda si urmata CA SA AIBA CAT DE CAT COERENTA CEEA CE FACI....a blocat mara caps lock-ul... calculatorista si a mea... cal mai mult ii place bara de spatiu:)
Bozo din pacate asa-i doar inceputul cu buba:) nu facem noi mari si uitam:)
Noi am avut un vizitator de 1 an si 2 luni si din afectiune i-a dat Marei o palma peste cap:) ar mai fi fost si altele dar am stat pavaza cu succes:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
cami-florina spune:
Buna fetele!
Problema este ca la bebicul meu eczema este pe corp, are pe burtica si pe un piciorus. Momentan ii dau cu o crema si daca aceasta nu da rezultate mergem la dermatolog si incercam altceva. Pediatra mi-a zis ca asa se intampla ca nu se poate da la sigur o crema. Cine sa-i mai inteleaga si pe doctorii astia?
Eu sper sa-i treaca si sa nu fim nevoiti sa umblam pe la doctori ca-i tare neplacut, si e si tare frig...
Fetele spuneti-mi si mie o metoda sa-l fac pe puiu meu sa pape supica din biberon, ca tot incerc de vreo trei zile si nu o vrea!
Intreba cineva de medicamente pt oprirea laptelui, (Ellen parca).
Eu am fost la farmacie si am intrebat si mi-au dat Antipirina. Este praf si iau de 3 ori pe zi cate un varf de cutit. Am inteles ca este buna si aspirina. Eu iau de 3 zile si vad ca nu mi s-au mai intarit sanii. Daca bebe nu a mai vrut san...ca sa-i fac...
Pupici la bebici
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Noi nu prea avem ce raporta pe azi, decat ca a dormit piticul meu mai bine decat in ultimul timp.....dar de mancat tot asa haple a ramas....
Ma duc ca urla ca disperatu'......
Pupici!
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
elyanne spune:
Noi am fost pe afara (si e cam frig) si tocmai a papat maimuta morcov cu mar. Si cand sa intru pe forum mai gasesc 3 pagini... ce activitate pe voi!
Mai Nina cum sa nu ne mai zici si noua de nici un medicament... Fiecare face cum considera, dar e mai bine sa stii mai multe pareri...
Eu una o sa-i schimb sticluta de Vigantol la 2 sapt. ca sa fie eu sigura ca e ok... si asa ne da dr. o sticluta pe luna, mai cumpare eu una, ca nu-i asa scumpa... parerea mea.
Ralucule ideea era ca Vigantolul nu mai e bun dupa o perioada dupa ce ai desfacut sticluta, nu ca sta el in raft in farmacie...
Iar faza ca cei care produc Vigantolul au lansat zvonul asta ca sa le creasca vanzarile mi se pare aiurea... Nu puteau sa scrie pe propect ca expira dupa 1 luna dupa ce ai desfacut sticla? Era mai simplu... Asta e parerea mea si gata, nu mai zic nimic legat de Vigantol...
Mihaela neuronul meu a inceput sa functioneze si mi-am adus aminte ca am mai facut tiramisu, asa cum ai zis tu... da' a fost demult. Mi-ai dat o idee , ca si asa zice al meu sot ca nu mai fac mai nimic de mancare... Daca are cine, de ce sa ma complic. Cred ca maine fac si eu. Si-i zic ca e cadoul meu de ziua intragostitilor... Chiar, dati-mi si mie idei de cadou pentru ziua intragostitilor, ceva haios...
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
ellen spune:
Multumesc mult Cami, o sa iau si eu sa incerc. Nu stiam de aspirina, dar am fost racita acu ceva vreme si am luat niste aspirine si nu a trecut....cei drept nu am luat regulat.
Si noi am fost afara putin, dar pe la soare mi s-a parut ok.
Elena & Alexandra
mama lui Licurici spune:
Mai fetelor cu aspirina, din cate stiu eu este interzisa aspirina nu numai pentru bebei dar si pentru mamicile care alapteaza. Deci daca iei aspirina, sub nici o forma nu-i mai dai sa suga!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
pufymic spune:
Bozo, nu te mai speria...lasa ca trece buba lui bebe! Asa cresc ei, lovindu-se! Acum a fost doar inceputul!
Timea, ai noroc ca ai bebica calculatorista, ca macar apuci sa intri mai des pe forum....eu intru numai cand doarme......ca urla ca disperatu' cand vede calculatoru'(l-oi fi shocat de cand era in burtica, ca numai pe net eram....)
Iarasi urla.........uffffffffff!
Pupici!
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
ellen spune:
Angela, ideea e ca nu mai alaptez si tot mai curge cate o picatura de laptic.
Elena & Alexandra
roandre spune:
Iar pe net eu...bebe doarme. Cum naiba sa n-am timp si de net si de prajituri (care se fac in maxim 30 minute) cand bebe e atat de cuminte (doarme si se joaca singura) si mai ales ca nici nu lucrez?
Toata ziua am calculatorul deschis si din cand in cand vin si citesc ce se mai scrie si apoi mai si raspund.
Eliana i-ai dat borcanel cu mar si morcov? I-a placut?
Eu de abia azi i-am dat suc de mar si morcov in total 40 ml si i-a placut tare mult. De luni ii bag piureul de fructe si o sa incepem si cu branzica.
Eliana, pai vezi ca stii reteta ...si mai mult de 20 minute nuti ia s-o faci. Eu am cafeaua la racit si ma duc sa incep sa inmoi piscoturile.
Cat despre cadouri...ce sa mai zic? Nici nu mai stiu cum arata centrul orasului, magazinele de cand nu am mai fost. Asa ca fara cadouri de genul asta. Dar ii fac un cadou....ii pun lu fi-sa o funda rosie si i-o dau in brate sa aiba grija de ea....ii pun si o foaie de gat lu bebe pe care sa scrie ca ea e "valentina lui"....hihihi.
Pufymic, vai dar ce "urlator" e Alesio mic . Cred ca nu ai scris un mesaj pe forum fara ca sa inceapa "urlatorul-sef" sa te cheme....hehehe, e gelos pe noi si o vrea pe mamica lui doar pt el...pupici!
Cu pastile impotriva alaptatului....hmmmm, si pe mine ma interesa subiectul desi o sa ma mai chinui o vreme s-o mai alaptez.
Noi am fost si azi afara o ora jumate si chiar daca a fost frigut, a fost placut...bine, bine, nu pun la socoteala durerea mea de spate de la marsupiu.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.