Bebelusi de sept-oct 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Mihaela, ai dreptate cu "urlatorul" meu mic.......parca stie ca vin la calc.si tipa sa-mi faca in ciuda.....
Elyanne, si tati nostru e la fel....cand e cuminte piticul sta cu el, cand incepe sa urle vine dupa mine si cand il intreb de ce urla bazucu, zice ca-i prapadit!....cat despre baita...nu ma bazez pe el, cu toate ca stie sa-i faca baie si nu-i e frica....zice ca tot eu ma pricep mai bine , asa ca sa-i fac eu!
Tot am noroc ca ma ajuta la bucatarie....cand n-am chef sau timp sa fac mancare, face el(de transatul carnii el se ocupa ca mie nu-mi place sa pun mana pe carne....mi-e greata)....eu mai mult cu prajiturile:)
Acum ma duc sa-i fac baie la pitic...mi-a cam groaza, ca e tare greu(are cam 8 kg acum) si a inceput de vreo 2 sapt(dc nu mai mult) sa se agate de vanita si sa dea din picioare si sa se rasuceasca in apa de abia il mai tin....cand terminam baita sunt anchilozata de spate ca babele!Pupici!
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
mina spune:
.... nu stii ce e aia rabdare pana nu hranesti cu lingurita un bebe de 5 luni....
Noi azi am fost plimbareti, am luat vizigotu' in marsupiu si ne=am dus la Billa la cumparaturi. Ne-am distrat bine. Mai putin distractiv a fost cand m=am intors, cu 7 kile de copil in marsup si sacosele pline. Mdeh, distractia se plateste.
La mine sotu nu se codeste cand e sa aibe grija de urmas. A, nu va imaginati ca presteaza si la schimbat pampersi plini de kiftele.... nuuuuu.... insa in rest face cam de toate, ba chiar s-a intamplat si sa auda el primu fojgaiala din patut si pana sa ma trezesc eu la realitate copilu era deja hranit. he he, asa da!
Mihaela, e mai bun tiramisu cu mascarpone. Da' cred ca ai aflat deja. Eu mai am o reteta de tiramisu care iese taare buna. Mie mi s-a parut mai buna decat cu praf Dr. Oetker. Daca vrei prestez mesaj cu reteta.
Cand va aud cu retetele ma apuca si pe mine chefu de gatit. He he, erau vremuri cand scriai o carte de bucate cu ce faceam eu pe la bucatarie ... acum m=am lenevit. Azi am facut friptura de pui cu cartofi si rosmarin.
Eu cred ca de ziua indragostitilor imi fac mie un cadou, las vizigotu in grija paterna si ma duc la cosmetica. Dupa aia tati primeste cadou mami frumoasa si toata lumea e fericita, nu?
Fetelor, mie mi=e cam urata galceava. De aia (am incercat sa) nu ma bag de cate ori s-a iscat vreuna. Insa acum mi se pare ca se depasira niste limite. Cred ca sfaturile sunt ca marfurile de pe raftul unui magazin. Nu te obliga nimeni sa le cumperi..dar sa mai critici si producatorul? Le admir pe mamele care sunt 100% sigure pe modul in care-si ingrijesc copilul. Eu nu ma numar printre ele. La mine e bine-venit orice sfat, si le urmez pe alea care mi se par pertinente. In tara asta unde nu poti conta nici pe informatiile inscrise pe prospectul medicamentelor, e mare lucru sa mai afli cate ceva de la oameni de meserie. Sau sa ajungi mai usor la medic prin bunavointa unei prietene pe care nu ai vazut=o in viata ta.
Sper ca nu am deranjat foarte tare pe nimeni si ca nu am pus paie pe foc. E doar parerea mea.
Trebuie sa va las ca plang unii rasfatati, nu dau nume.... Pupici
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
roandre spune:
Mina, cred ca e mai buna reteta cu mascarpone.Pls, trimite reteta si la mine. Acum e la rece tiramisu si o sa-l devoram maine la soacra-mea (ma duc sa ma laud si eu...hihihi) caci in seara asta mai avem crema de zahar ars. Galustele cu prune raman pt duminica daca ne vin nasii in vizita.
hahaha, stiu cum e sa hranesti cu lingurita bebele si cum sta treaba cu rabdarea. A mea de bine de rau a invatat sa pape dar ii place la nebunie sa "vorbeasca" cu gura plina si mereu ies in picatele dupa ce papa ea.
Bun sot ai Mina....ce as mai vrea si eu unul asa.
Cum mai spuneau si fetele, al meu e cu fi-sa in brate doar cand au chef de joaca...in rest eu fac tot.
ha, azi nu am vrut sa gatesc nimic de mancare (in afara de tiramisu si papa pt bebe) si i-am zis sotului sa faca el. Stiti ce face acum? Ma intreaba unde ii sunt blugii (nici atata lucru nu stie) ca sa se imbrace sa se duca sa cumpere ceva de la fast-food.
Nu vrea nici macar o amarata de omleta sa faca daca la altceva nu se pricepe....Ok, sa se duca sa cumpere !
Daany, eu i-am facut supica din un morcov, o feliuta ceapa, un cartofior mic, o felie ardei gras, o telina si un pastarnac. Fara sare. I-a placut dar in prima zi i-am dat 30 ml. A mea se stramba si acum la orice mancare ii dau la primele 2 lingurite si apoi le accepta cu placere. Deci insista ca o sa se obisnuiasca si cu gustul asta de supica.
Si eu sunt de parere ca e mai bine sa incepi cu legumele si apoi fructele, deci sunt de acord cu pediatra ta.
Ionella3003, super ca tati isi doreste inca un bebe. Offf, asa dragi imi sunt si mie unele hainute...
Eliana, cred ca de maine prestez suc de morcov la robot ca nu mai tine...Am crezut ca iese mai mult suc dintr-un morcov dat pe razatoare dar a iesit fix o lingurita.
Fi-mea e acum pe biroul meu in scaunul de masina si a invatat sa se dea huta singura si face biroul meu ca toate alea. O dau jos ca altfel cred ca raman fara birou si ea va pica jos in curand.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mel_g spune:
Pe mine astazi ma doare putin in gat asa ca am sa iau putin Coldrex. Nu-mi place deloc din cauza alaptatului, stiu ca unul nu este mare lucru dar am mai luat si sambata si duminica si astazi este vineri si eu o iau de la capat . Noroc ca bb nu e sensibil ca mine.
Pupici
Mel de 2 x (20.09.2004)
Teo & Tibi
roandre spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42646" target="_blank">Bebelusi sept-oct (21)
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.