va rog mult, dati-va si aici o parere!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Dariana, merci pentru incurajari! De te-ar auzi acum si Cel de sus...
Oricum eu incerc sa nu-mi fac prea multe sperante pentru ca am auzit ca BHCG nu trebuie sa fie musai 0 atunci cand nu esti insarcinata... Ca cica acest BHCG ar exista in organism si in afara sarcinii... si ca valori intre 0 si 5 indica lipsa sarcinii... Ei, mi-ati putea spune ce stiti si voi despre trebusoara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Care luna viitoare ca mie nu-mi mai vin rusii odata si acus se fac 2 luni de la ultimul ciclu. Ca sa-mi treaca supararea m-am imbatat azi si acu mi-e un rauuuuuuuuuuuuu . Bafta la toate aspirantele inclusiv mie
PUP

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Tanya, eu sunt cam in aceeasi situatie ca tine. Ultimul ciclu pe 2 ianuarie, apoi pe 18 - 2 pete de si cateva pete maronii. De atunci si pana acum, nimic. Nici un simptom de sarcina si 2 teste negative.
Tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Tanya, Carmenus cu mine suntem 3. Ciclu nu imi vine dar testul e al naibii de negativ. In plus acum 3-4 zile pete maronii. Acum s-au oprit. Aveti idee de la ce sa fie dereglarea asta? Eu numai ce mi-am facut analizele hormonale si erau perfecte deci nu cred sa fie vreo dereglare hormonala?!
Va pup!

Mergi la inceput

Poliana, fa si un BHCG!!! Nu cred ca e cazul sa te sperii, dar asa, pentru linistea ta, sa excluzi o extrauterina. Pe mine m-a pus doctorul sa-mi fac un asemenea test la 40 de zile de la UM (desi testul de urina era clar negativ), a zis ca in astfel de cazuri nu testul de sarcina e relevant ci valoarea BHCG.
Pe de alta parte... ce, n-ai mai auzit de cazuri in care testul s-a pozitivat dupa 2 luni?!
Bafta!

Mergi la inceput

Salomeea iti multumes de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.
Sa stii ca as fi vrut sa spun si eu ceva legat de problema ta dar nu ma pricep. Mi se pare devreme ovulatia in ziua 7 dar vad ca nimic nu e imposibil in problema asta a fertilitatii.
Cat despre valorile BHCG habar nu am. Daca nu imi vine pana luni ma duc la dr sa vad care e problema.

Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Salomeea iti multumes de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.
Sa stii ca as fi vrut sa spun si eu ceva legat de problema ta dar nu ma pricep. Mi se pare devreme ovulatia in ziua 7 dar vad ca nimic nu e imposibil in problema asta a fertilitatii.
Cat despre valorile BHCG habar nu am. Daca nu imi vine pana luni ma duc la dr sa vad care e problema.

Mergi la inceput

Salomeea iti multumesc de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.

Mergi la inceput

Salomeea iti multumesc de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.

Mergi la inceput

Poliana mama, da eu nu am zis nimic de progesteron... Btw, si eu il am in limitele normale, dar si mie mi-a dat Duphaston.
Cum ziceam, daca vezi ca mai intarziue menstruatia, fa un BHCG!
pup

Mergi la inceput