va rog mult, dati-va si aici o parere!

va rog mult, dati-va si aici o parere! | Autor: salomea

Link direct la acest mesaj

Am deschis un subiect nou pentru ca as avea mare nevoie sa imi impartasiti din experienta si cunostintele voastre cat mai multe fete...
Povestea mea pe scurt: muncim de 10 luni la un bebe, de luna asta am inceput si un tratament naturist (tratamentul Liviei), si acum ma prezint in ziua 15 de la ultima menstruatie cu urmatoarele:
- temperaturi de peste 37.00 grade din ziua 8 (ziua 8: 37.00, apoi restul pana azi 37.20; numai in ziua 12 am avut iar 37.00)
- teste de ovulatie negative in zilele 11, 12, 13 (adica cea de-a doua liniuta era foaaarte slab vizibila)
- niste pete maronii destul de mititele incepand din seara zilei de 10 continuanad pana azi inclusiv
- o ecografie facuta aseara din care nu am inteles decat ca am ovulat deja (nu am intrebat cand...?...)
- un bhcg facut dimineata, deci ziua 15, care arata: 2.49
Ei fetelor, ce ziceti? Am ovulat in ziua 7? Dar ultima zi de menstruatie a fost ziua 5... Si daca am ovulat atunci, si petele sunt de la implantare (totusi atatea zile?!!!), e normal titrul bhcg de 2.49 in ziua 15?
Ei, ce ziceti? Am vreo sansa sa sper sau macar pot sa nu ma ingrijorez din cauza petelor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

eu atat pot sa iti spun, ca daca analiza BHCG e >0, atunci e sarcina. Mai stai un pic si fa-o iar si vezi cum creste. Si daca creste, atunci e sigur bine si ar trebui sa iei niste Utrogestan vaginal pentru sustinere, daca ai pete din alea. Cel mai sigur sa postezi dupa cea de-a doua analiza o intrebare pe site-ul doctorului T., de care tot vorbim pe aici.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Sorina, si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

"- niste pete maronii destul de mititele incepand din seara zilei de 10 continuanad pana azi inclusiv "

Salomea exact la fel am patit si eu luna trecuta vreo 2 sapt pete maronii... si in ziua 32 m-am dus la doctor sa-mi zica ce am... si mi-a zis ca ori e sarcina care sunt pe cale sa o pierd, ori e o dereglare hormonala. El m-a controlat si nu a simtit sarcina dar a zis ca ar putea sa fie prea devreme.Mi-a dat sa iau Duphaston care imi fixeaza sarcina (in caz ca sunt insarcinata) sau imi vin rusii. Rusii n-au venit (sunt in ziua 46).. test de sarcina nici nu am curaj sa fac de frica ca nu e sarcina... dar pot sa-ti spun ca am o foame in mine.. as manca toata ziua.. sper sa nu ma autosugestionez, oricum eu maine fac testul si va spun ce a iesit.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Tanya draga, inteleg ca suntem cam in aceeasi barca... Da cum ai rabdat sa stai asa atat? Pe mine m-a bagat in toti sperietii doctorul cand a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina (de la ciclul trecut)...drept pt care am si facut azi testul de sange...(pe care nu stiu sa-l interpretez). Eu zic ca e timpul de-acum sa-ti faci si tu un test... (doctorul meu a zis ca testul de urina nu se pune in situatii de astea...)
Astept sa ma tii la curent. Sucees!

Mergi la inceput

Am inteles ca la SE ai dureri nasoale de tot, iar eu nu am nimic
Sarcina ar putea sa fie, fac maine dimineata un test (Barza) sa vad ce iese. Am mai facut eu un test in ziua 30 si a iesit negativ, si de-asta am zis sa mai astept. Chestia e ca imediat ce am inceput sa iau Duphaston nu am mai avut petele alea.
Hai ca iar mi-e foame de parca n-as fi mancat azi de 4 ori deja!!!
Va pup

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

" eu atat pot sa iti spun, ca daca analiza BHCG e >0"

Ce inseamna bhcg/ cum se face?

imin explicati si mie va rog!

Eu luna trecuta am avut temp. peste 37,0 c din a 17 zi, au inceput sa ma doara sani, mare bucurie am zis, gata sunt , mi-a intarziat ciclu o zi, si apoi au venit si rusi si chinezii peste mine. Dai cu ....., acum iar ma dor sani si din a 16 zi am peste 37,0 c si acum gandesc k sigur sunt ( asa vreau eu sa gandesc)
din cate am inteles de la voi, poti sa ramai si cu toate astea sa nu se prinda sarcina ?
Sau cum e, nu ma lasati in ceata va rog, eplicati-mi si mie?

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

" eu atat pot sa iti spun, ca daca analiza BHCG e >0"

Ce inseamna bhcg/ cum se face?

imin explicati si mie va rog!

Eu luna trecuta am avut temp. peste 37,0 c din a 17 zi, au inceput sa ma doara sani, mare bucurie am zis, gata sunt , mi-a intarziat ciclu o zi, si apoi au venit si rusi si chinezii peste mine. Dai cu ....., acum iar ma dor sani si din a 16 zi am peste 37,0 c si acum gandesc k sigur sunt ( asa vreau eu sa gandesc)
din cate am inteles de la voi, poti sa ramai si cu toate astea sa nu se prinda sarcina ?
Sau cum e, nu ma lasati in ceata va rog, eplicati-mi si mie?

Rox

Mergi la inceput

Tocmai am facut testul si rezultatul este negativ.

Tanya

Mergi la inceput

Tanya, stiu ca nu e foarte placut momentul dar incearca sa treci acuma peste el si sa iti faci planul de bataie pentru luna viitoare. Daca nu a fost nici asta va fi urmatoarea, eu asa imi zic mereu...
Si fa-ti niste analize hormonale neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Salomea, eu cred ca esti insarcinata, cam la 10 zile de la conceptie poti sa-ti faci un test. te astept cu o veste buna!

Mergi la inceput