va rog mult, dati-va si aici o parere!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Salomeea iti multumesc de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.
Sa stii ca as fi vrut sa spun si eu ceva legat de problema ta dar nu ma pricep. Mi se pare devreme ovulatia in ziua 7 dar vad ca nimic nu e imposibil in problema asta a fertilitatii.
Cat despre valorile BHCG habar nu am. Daca nu imi vine pana luni ma duc la dr sa vad care e problema.

Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Salomeea iti multumesc de incurajari. Cu progesteronul stateam bine luna trecuta ca mi-am facut analiza. Cu toate astea mi-a recomandat duphaston pe care il iau si acum si ma voi opri cand imi vin rusii.
Sa stii ca as fi vrut sa spun si eu ceva legat de problema ta dar nu ma pricep. Mi se pare devreme ovulatia in ziua 7 dar vad ca nimic nu e imposibil in problema asta a fertilitatii.
Cat despre valorile BHCG habar nu am. Daca nu imi vine pana luni ma duc la dr sa vad care e problema.

Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Imi cer scuze feteleor. Nu stiu ce s-a intamplat dar eu am vrut sa trimi o sngura data mesajul. Scuze!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Fetelor!!!!

Ce inseamna BHG?

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Salomea, Tanya, ce faceti fetelor?
Voi aveti vesti bune? Eu, din pacate, nu am. Ultimul ciclul a fost pe 2 ianuarie, pe 2 si 3 februarie - 2 teste negative. Pe 16 februarie - ecografie. Doctorul mi-a prescris progesteron ca sa-mi vina ciclul, am luat 4 zile, de atunci au mai trecut 2 zile si, nimic.
Sper ca voi aveti vesti mai bune.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Carmenus, mie mi-a venit menstrautia normal, in ziua 27... Deocamdata toate bune si frumoase, sunt in ziua 10 si astept sa treaca timpul... Am aceleasi temperaturi super ridicate incepand din ziua 6 (imediat dupa terminarea menstruatiei) -aprox. 37.2- si deocamdata fara pete. Maine ma duc la o monitorizare.
Nu stiu ce sa zic despre cazul tau, un BHCG ti-ai facut sa vezi totusi daca chiar nu esti insarcinata?

Rocado, BHCG e o analiza care iti indica daca esti insarcinata sau nu... (scuze de intarziere...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Nu am facut BHCG. Mi-am zis ca daca nu s-a vazut nimic la eco 3D si nici ginecologul nu mi-a recomandat decat progesteron, sunt ei mai destepti ca mine. In plus, nu am nici un simptom de sarcina, iar aceasta dereglare vine la 2 luni dupa o embolizare a unui fibrom uterin (o fi menopauza?!). Mai astept vreo 2 zile si il sun pe doctor.
Iti doresc ca luna asta sa ti se intample minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Carmenus, din cate stiu si eu, injectiile cu progesteron sunt tratamentul standard pentru a provoca o menstruatie care nu mai vine. Dupa ce le intrerupi, in 3-5 zile apare si ea... Chiar era cineva pe-aici pe forum care zicea ca fix in ziua 4 de la terminarea injectiilor apareau si musafirii. Eu as spune ca esti ok, nu te ingrijora, ca se rezolva toate.
Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Carmenus, imi pare rau dar nu stiu ce sa zic de faza cu embolizarea (nici nu stiu ce-i aia...). Pot doar sa iti urez succes pe mai departe si daca ai un medic bun, lasa-te pe mana lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Rocado iata ce inseamna BetaHCG

Beta HCG "the pregnancy hormone" is produced by the cells of the implanting egg and can be produced in the absence of an embryo. Beta hCG can be detected in maternal plasma or urine by 8 to 9 days after ovulation.
The "normal" ranges for the Beta hCG blood pregnancy test are shown in the table below.

sapt. 3 valori 5 -50
sapt.4 valori 3 - 426
sapt. 5 valori 19 - 7,340
sapt. 6 valori 1,080 - 56,500
sapt. 7 - 8 valori 7,650 - 229,000
sapt. 9 - 12 valori 25,700 - 288,000
sapt. 13 - 16 valori 13,300 - 254,000
sapt. 17 - 24 valori 4,060 - 165,400
sapt. 25 - 40 valori 3,640 - 117,000

Salomea ai toate sansele sa fii insarcinata. Felicitari!!

Lory si baietelul din burtik

Mergi la inceput