Balante (dez)echilibrate (9)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ticka spune:
Si atunci ce e de facut Andreea, de unde afli care e pretul corect??? Vai ce ma irita tot felul de chestii de genul asta . De ce trebuie sa ma simt pacalita atunci cand ar trebui sa ma bucur de un lucru proaspat cumparat???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana75 spune:
Buna balantzelor! si
din partea mea!
Nu va suparati pe mine ca scriu asa rar aici, eu inca nu am copii, si nu pot sa particip la discutiile despre saniute cu spatar, scoala si altele. Dar daca totul va fi OK, in 6 luni jumate o sa am si eu bb si o sa vin la voi sa ma laud. Deh, nu iese balanta, ci fecioara; sanatos sa fie
.
ticka, sa dai multa friptura gurii tale, ca merita! Foarte frumoase toate obiectele din colectia ta.
Ioana
ticka spune:
Sarcina usoiara Ioana si bebe sanatos! Las ca avem timp de povestit si de saniutze si de crese, gradinitze. Si multzumesc mult ..deci pot sa ma duc sa-mi fac friptura
si mai treci pe la noi, ca noi te asteptam cu drag
Cary spune:
Felicitari Ioana,sa ai un BB sanatos si sa aveti grija de voi-doi!
Daca nu ai inca BB ca sa discutam,atunci vorbim despre rafturi,obiecte de lut si RASNITE!!!!!
Andreea sigur ca merge acel raft si in dormitor,am facut unul eu pentru Rebi,stai sa-i trag o poza!
Tickutza fii pe fata,ca sunt IUTE!
Cary spune:
Pentru Ioana cu puiul,poate tragi un ochi la fereastra camerei lui Rebi!
Galeria am amenajat-o eu si a ei a fost ideea sa punem jucarii de plus intre geamuri.
Andreea sa stii ca Rebi pune papusile pe acel raft sus ca sa nu le smotoceasca Axel,asa le face de fiecare data cand le prinde!
A fost o simpla placa de pal,pe care am imbracat-o in autocolant.Picioarele acelea albe se gasesc la Brico sau Practiker,sunt in forma de "L",o parte se prinde de raft,iar cealalta de perete,sunt pe mai multe dimensiuni.
Ioana75 spune:
ticka, Cary, va multumesc mult de tot pentru urari!
Mey, io nu am (inca) risnita. S-a oferit soacra-mea sa-mi dea un mare samovar, dar nu l-am luat, ca mobila nu prea avem (tot inca
).
Ioana
vlada spune:
Ioana - felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos !
Ia uitati-va ce apare aici pe la mijlocul paginii ... http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=242261 !
Cary- eu vreau pt. camera de zi, sa-mi pun chestii de-astea deco. La Vlad in camera am facut glaful lat la fereastra si acolo are toate maimuticile...vorba vine,ca zac si prin casa ...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Lasa Ioana ca si un samovar e bun la casa omului
Am "aranjat" si camera copiilor de la Cary. Enjoy!
ticka spune:
quote:
Originally posted by vlada
Ioana - felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos !
Ia uitati-va ce apare aici pe la mijlocul paginii ... http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=242261 !
Cary- eu vreau pt. camera de zi, sa-mi pun chestii de-astea deco. La Vlad in camera am facut glaful lat la fereastra si acolo are toate maimuticile...vorba vine,ca zac si prin casa ...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
wow!!!!eu am d-alea eu am d-alea!!!!!!
![](bis.gif)
![](pupic.gif)
Cary spune:
Mii de pupici Ticka.
Andreea eu una nu as pune in camera de zi,sau poate ceva facut din rigips alb!?