Balante (dez)echilibrate (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Vremea cafelutei s-a dus! Ce ziceti de un Five o'clock?
Adyna, meritä asteptarea. Florile orhideei tin cateva luni si ai timp sä de bucuri de ele!
Ticka & Cary, fac si eu o fripturä in cinstea voasträ! Mai ziceti, mai arätati ...
Si vä rog sä nu mai vorbiti de cizme ... nici acum nu am gäsit aici ceva care sä imi placä
Ioana75 sarcinä usoarä si bb sänätos!
Nici eu nu am rasnitä! Si nici sansa sä primesc vreun samovar!
Cary, foarte veselä este camera cu jucärii. Iti trimit si eu ceva in completare! Acusica!
aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Salmiduta ceva asemanator am si eu,este sus la galerie o stea rosie cu un catel galben.

Adevarul este ca mie imi place sa STAU in bucatarie(am asa un drag de ea) dar sa nu gatesc EU!
La bucatarie citesc ziare si reviste,ba chiar imi primesc prietenele care fumeaza!
Imi place asa de mult pentru ca si BUCATARIA are povestea ei!

Acum vreo 3 ani sotul meu a fost plecat in State pentru o luna si i-am spus asa:
-Te las sa pleci la sora ta in vizita(Rebi era mica si ai mei nu erau in RO,asa ca m-am sacrificat,DAR cu folos!)dar vreau sa-mi amenajez cum vreau bucataria si asta implica SPARTURA!!!!
Noroc ca raspunsul a fost DAAAAA!!!!!asa ca la treaba.
Am chemat un mester care a desfiintat toata camara,plus usa de la bucatarie,apoi am pus imitatie de lambriu in holul de la intrare si GATA!
Mie mi-a venit ideea cu rafturile semicerc pe care le-am cumparat,iar raftul din spatele fructelor este facut de mine,la modul,taiat,lipit cant si asamplat!

Apoi am tot adunat o serie de obiecte de lut,la care tin foarte mult si-mi sunt tare dragi!
Avand in vedere ca mie imi plac foarte mult florile am una artificiala la bucatarie,DAR una adevarata pe masa.

Vara aceasta Rebi se va muta in alt dormitor unde am luat un birou si voi tranfera calculatorul ei,iar camera cu jucarii i se va atribui lui Axelutza!

Tare ma bucur cand vad imagini care ma inspira la alti!asa ca la POZAT FETELE!!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai special pt. tine Ticka dadui link-ul...
O sa fac si eu poze cu camera lui Vlad si incerc sa le si pun maine...
Nu ma gandeam exact la tipul asta de polite, ci ceva in genul asta, dar din culoare ca si mobila, fag, si brate de aluminiu sau ceav asa care sa mearga cu tv si aparatura...ca vreau musai sa am un spatiu unde sa pun chestii deco dragute...
P.S : nu am ajuns azi sa ma uit de cizme, fiindca am fost la Cora sa ne aprovizionam.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza !
Prima astazi!
Salmidutza daca nici tu n-ai gasit cizme...pai aici sa stii ca e cam jale. Eu imi gasesc greu de tot ceva bun de incaltzat ...
cary si eu balantza creativa!
Andreea - - multzam pentru link!
Cat despre amenajari interioare, eu sper sa ne mutam intr-un apartament mai mare ca sa pun neuronul la treaba.
Poftitzi la cefelutza , si tare-mi pare rau c-am scapat ceauil de Five o'clock !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bun venit in Carmen.cita ! Ce de balantze pe 28 septembrie !
----------------
Ioana, sarcina usoara .
O-ho-ho ! Pai nu numai de copilashi discutam aici, vino mai des .
----------------
Foarte frumoase decoratiunile voastre, Ticka si Cary .
Ticka, ce ai in saculeti ?
Ce mult imi place si mie sa-mi aranjez casa.
Din pacate acum, cand Oana e asa de mica si de solicitanta, nu prea reusesc sa ma ocup de altceva decat de ea.
In plus si apartamentul nostru necesita foaaarte multe amenajari, ca sa ajung pana la decoratiuni.
Dar idei am o gramada...
----------------

Si, pentru ca tot au aparut poze cu idei de aranjamente, vin si eu cu o rugaminte.
Dati-mi si mie idei pentru aranjarea camerei Oanei.
In special ma intereseaza cum sa decorez peretii. La ea este zugravit in alb (asa mi-am dorit eu, ca sa pot adauga cate ceva pe perete), dar sunt niste defecte in zidarie, pe care oricum imi doresc sa le maschez cumva.
Am vazut cateva idei de la Cary cu fereastra si mi-au placut.
Insa in privinta ferestrelor, noi acum am pus termopane si am cumparat jaluzele verticale, pana deasupra caloriferului, de culoare crem. Sunt pe toata lungimea peretelui.
Idei ?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si eu la cafea, dar sunt rupta de oboseala...Vlad s-a simtit tare rau azi-noapte, asa ca nu prea am inchis ochii. Cred ca a facut o indigestie de la o omleta...
Poate reusesc sa revin.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea, fa-l repede bine pe Vlad si te asteptam. Eu ii fac Sandicai mancare de regim cand mai patzesc asa, exclud cartofii, painea proaspata, fructele...dar banuiesc ca si tu stii. Insanatoshire grabnica, Vlad !

Dana , multzumesc , in saculetze am fasole boabe uscata. Eu i-am pus de-asupra patului Sandicai reproduceri dupa ilustratii cu povesti si doua tablouri brodate de mine unul cu alfabetul si altul cu o casutza. Am sa fac poze si va arat. S-a inveselit camera . Apoi pe usa de la camera are expozitzia cu desenele ei.

Mergi la inceput

quote:
Dana: Insa in privinta ferestrelor, noi acum am pus termopane si am cumparat jaluzele verticale, pana deasupra caloriferului, de culoare crem. Sunt pe toata lungimea peretelui.
Idei ?

Pai poti sa pui tot felul de desenutze lipite pe coli de carton sau jucarii usoare de-a lungul fiecarei jaluzele (oare asa se spune ???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

A mai rämas cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andreea, imi pare rau de Vladutz . Te asteptam cu vesti bune !

Ticka, mersi mult pentru sugestii. Abia astept sa vad si pozele.
Nu mai pui linkul catre paginutza balantzelor ?

Carmen.cita, mi-am amintit ca vroiam sa-ti raspund la dilema ta. E vorba despre Gwyneth Paltrow. Stii ca si ea si Brigitte Bardot sunt nascute tot pe 28 septembrie ?
Aveam pe la inceputul discutiilor noastre (dez)echilibrate o discutie despre personalitatile nascute in zodia asta.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput