Balante (dez)echilibrate (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dana, eu zic asa: Please! Cine va deschide urmatorul subiect cu balantze sa puna in primul post si linkul catre paginutza noastra: http://www.balantzedc.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Andreea, un pt. Vlad si ii dorim sä se facä repede bine!

Noi putem continua la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43264" target="_blank"> partea a 10-a!

Am pus si link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Am eu ness!

Hai ca fac o pauza de la curatenie,ca doar e VINERI!

Idei:la noapte pozez ca sa dau de lucru Tickai,deci
-poti cumpara personaje din desene animate ca cele care le-ai vazut pe geam la Rebi(ex.Alba ca Zapada)si sa ascunzi acele imperfectiuni,
-sau poti cumpara 3 zana pe care le pui la departare una de alta de 3-4 cm,iar in stanga si-n dreapta lor poti pune cate un roi de stelute de diferite marimi.
-stelute si planete din plastic fluorescente noaptea poti aplica si pe tavanul camerei.
-am gasit tot felul de ingerasi din plastic fluorescent si mi-am facut o"lustra"in camera(aici fac poza).Ingerasii sunt agatati unul de altul prin litza(sarma subtire invizibila)prinsi de un cerc!
-alta idee sunt acele raftulete.
-pe usa poti monta o oglinjoara si un suport de pieptan,clame,perii,etc(fac poza).

Daca mai imi vin idei,scriu.
Dana cam ce mobila ai tu in camera fetitei?

Andreea multa sanatate lui Vladut,sa se faca bine ca vine ziua lui!

Cam nasol cu cismele ca pe langa ca NU gasesc,mai trebuie sa aiba si nr.meu......40-41!!!!!!

Pe curand,ca trebe sa pape puiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Cary, am postat/editat simultan! Nu plec de aici panä nu zik mersik pr. ness! Mmm ... ce bunä este!
Maine veniti la mine la cafea ...
Ceva poze de colorat sunt si pe DC; e un link pe home page.

Mergi la inceput