Balante (dez)echilibrate (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, am facut si eu cunostinta cu voi prin intermediul listutei si am avut placerea sa constat ca m-am intersectat cu parerile unora dintre voi pe alte subiecte. Adica eu citesc de mult pe forum, dar de scris m-am apucat de curand, nu pt. ca as fi timida, ci pt. ca am vrut sa ma familiarizez, sa intru in atmosfera.

Vad ca sunt o balanta adevarata , si mie imi place mult J'adore, dar am o adevarata colectie de parfumele.

Din reprezentantele zodiei noastre care imi plac cel mai mult sunt: Catherine Deneuve, Brigitte Bardot si... ups... mai este o actrita, poate ma ajutati voi ca nu-mi mai amintesc numele ei of, of, a fost partenera lui Brad Pitt inainte ca acesta sa se casatoreasca cu Jennifer Aniston, stiu ca este mamica nu de mult timp, e blonduta si are clasa.

Ticka, tu stii cumva unde mai sunt magazine Fiorangello, pt. ca eu il stiam doar pe cel de pe Calea Mosilor, si taaaare as mai da o raita macar sa-mi clatesc ochisorii (am uitat sa va spun ca sunt topita dupa incaltari...)

Va pup, si inca o data, multumesc ca m-ati primit in mijlocul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Gata cafeluta???/ca eu mi-am baut ness-ul!!!

Ticka cred ca cele de care spui tu(cisme colorate)sunt acelea sport care se poarta cu pantalonii suflecati sau 3/4,nu din acelea caut,ci un model care sa mearga la fusta!

O zi buna va doresc ca afara e.........nasol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu acum imi savurez cafeaua... 'neata !11
Cary - intr-adevar majoritatea sunt colorate ca asa se poarta, dar nu se poarta neaparat peste pantaloni,ci merg f. bine si la fuste. Poate chiar azi sa ma uit...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Neatza !!!!!!

Si va multzumesc dragelor , ca mi-ati admirat trandafirul!!!!
Carmen , te trec in catalog, ai grija cu chiulitul !!!! Cat despre Fiorangelo, ala de pe mosilor e ciudat de scump ??? Pentru ca aceleasi cizme pe mosilor erau 4,2 mln (cica reduse) si in Mall (calea Viotan) 2,3 mln. si 4,2 mln era pretul fara reducere. Mi s-a parut extrem de ciudat. Mai ales ca unele cizme aveau pret pe ele la care cica s-ar fi aplicat reducerea altele aveau pret la care nu s-a aplicat reducerea. O vanzatoare iti spunea ca e redus, cealalta ca nu e redus. Oricum tot ce era redus era mai scump decat la Mall. Unde-o fi adevarul???? E acelasi lant de magazine? Ca produsele sunt aceleasi.... Eu una nu mai calc pe mosilor.
gabirus, eu as face la fel cu Evi, dar pentru Sandica 7 ani si 9 luni eu zic ca e cam mult.
Salmidutza- , eu invat impreuna cu Sandica, altfel ramaneam pe langa.
Cary, asa cum spune si Andreea, cizmele merg la fel de bine pentru fuste, sunt cu toc mic, dar totusi pot fi purtate si la tinute sport, acum stii cum e cu gusturile. S-o mai asteptam pe Andreea, poate ne aduce alte vesti...

si fug sa-mi beau cafeul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Neaza fetele,

eu is ultima cu cafeaua azi,deh,treburi de-ale casei,fimea...abia am ajuns!

Ticka,ai un trandafir tare frumos!......io astept de-o juma de an sa-nfloreasca orhideea mea.
of,iar tre sa plec....revin mai tirziu!

pupice

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Neatza inca o data!
Primitzi o laudaroasa? e o calitate lauda sau un defect? Ca sa stiu ce sa fac....
Nush ce-mi veni de dimineatza si mi-am pozat raftul din bucatarie, tabloul (primit cadou de la cel care l-a facut) o statueta primita cadou si niste trandafiri pusi la uscat... Pai...laudaciunea consta in cutiile infashurate in sfoara (v-am zis io ca am idei putzine da fixe? ) si sacii plini cu boabe de fasole uscata. Dovada laudaciunii se afla in albumul Deco!

Ah ce frumoasa-i vorba aia..."Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura" sau poate asta-i mai frumoasa? "Lauda de sine nu miroase-a bine"

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

E super raftuletul si obiectele de pe el.
Si mie imi plac vasele si obictele din ceramica.

Cat despre mica rasnita si eu am una si chiar o poveste.
In primul Craciun,de cand m-am casatorit,sotul m-a intrebat ce-mi doresc ,iar eu i-am raspuns:O RASNITA cu manivela!!!!
S-a uitat la mine si a crezut ca glumesc,apoi a zis:
-Da la ce-ti trebuie ca doar ai una electrica???
Sa-mi fac un mic raft in bucatarie,iar rasnita va fi de design!!!
Desi este functionala,nu am folosita niciodata.
Ma duc sa le pozez!apoi ma ajuta Ticka,

Mergi la inceput

Rasnitza de pe raft a fost a bunica-mi. E functionala si am rasnit cafea dar nu iese foarte fina. Am mai rasnit zahar ca sa-l fac pudra, de lene sa ies afara sa cumpar .
Cary asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Magazine Fiorangello mai sunt la Mall Vitan si Mall Plaza. Sunt aceleasi produse, iar explicatia pt. neconcordanta preturilor e f. simpla ( si o stiu din sursa sigura ) - mai vor si fetele-vanzatoarele sa scoata un ban...am si patit-o in cel din Vitan...
E foarte cocheta bucataria ta Ticka ! Eu as vrea o polita in genul aceleia in camera de zi, ce ziceti ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Bey da iute mai esti Cary!!
Ia vedetzi aici rasnitza lui Cary si nu numai...

Mergi la inceput