Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fete dragi!uite ca dupa 3 zile libere,am mai venit pt una la munca.De maine sunt in concediu!!!
Si dupa cum observ,cam toata lumea trece prin aceleasi stari.Burtica ceva mai tare.De fapt,eu am senzatia ca imi creste burtica mai repede decat pielea.Parca nu am (scuze,avem ca doar si BB e aici)loc in propria noastra piele.Doctorul mi-a recomandat daca simt burta f.tare sa iau un No-spa,dar sa am grija ca scade tensiunea.
De crescut a crescut BB-ica,se vede si pe haine,nu prea mai avem loc in muuulte,dar si colegii incep sa sesizeze...Ce mamica mandra sunt!!!ce sentimente poate naste aceasta minune in viata noastra!!!Eu de cand ma stiu mi-am dorit un BB si tot timpul parca traiam cu senzatia de cosmar ca la cat de mult iubesc copii nu as putea avea.Ei uite ca acum...sunt tare mandra si vorbesc cu BB mai tot timpul.
Fetelor,va rog frumos,am si eu o nelamurire,o problema destul de importanta.Stiti,eu nu sunt casatorita cu prietenul meu (nu ca ne-ar deranja),dar eu,desi lucrez de aproape 2 ani in aceasta firma,carte de munca nu mi-au facut decat din mom in care eu am aflat ca sunt gravida si le-am spus.Deci,nu am 10 luni de cotizare,ceea ce nu imi permite concediul de crestere al BB-lullui.Rugamintea mea era sa-mi spuneti daca ar putea beneficia de el prietenul meu sau daca este obligatoriu sa fim casatoriti.
Va multumesc ca ati avut atata rabdare sa cititi tot ce am scris si va pupic dulcic.Vorbim mai tarziu.

nicoll_mada 16 sapt+2z

P.S.Sa fiti iubite,fericite si tot ce va doriti pt ziua de azi!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Multumesc tuturor pentru primire !!!!!!! sa avem sarcini usoare cu toate!!!!!!!

Pupici

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s

http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Cin, draga, sa stii ca si eu ma plang de aceleasi simptome cam de aseara, dar mai mult de azi dimineatza. Am un soi de crampe-contractii, nu foarte dureroase insa mai ales cand ma misc am o senzatie de greutate in partea de jos a uterului. Si eu m-am gandit sa sun medicul si daca pana dupamasa nu se calmeaza treaba, asa am sa si fac. (noi avem si DPN cam aceeasi, probabil ca si dezvoltarea bebeilor e cam aceeasi, sa speram ca e totusi ceva normal ...)
Legat de creme: eu mi-am luat crema antivergeturi de la Chicco, insa pe langa asta ma dau si cu ulei din germeni de grau, care se gaseste si in Ro la naturisti si e cea mai eficienta chestie ptr piele din cate exista. Imi fac un masaj seara pe coapse, burtica si pe sani si chiar simt imediat pielea mai relaxata, mai moale (o senzatie mult mai placuta decat cu super-crema speciala). Asta de la Chicco are un gramaj destul de mare (300 ml) si cred ca ajunge cateva luni. Dar mai multa baza pun pe ulei decat pe asta.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burticilor,
e buna activitatea aici la noi, se vede ca trecem de perioada grea si ca avem tot mai mult chef de povesti, numai timp sa avem.
Noi azi am terminat cea dea 17 saptamana si maine intram in sapt 18. Burtica e maricica si nu mai incape in haine normale; am gasit un singur magazin cu haine ceva mai colorate in tot Clujul, in rest parca sunt pt inmormantare!!!!!Au si preturi acceptabile, dar mai astept cu salopeta inca o saptamana sa se mai incalzeasca afara sa pot lua ceva mai de primavara.
Felicitari noilor mamici si sarcina usoara in continuare.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nicoll_mada--------- daca vrei, poti plati din urma cotizatia nu stiu pe cate luni, cat sa ajungi la stagiul de cotizare. Altfel, desigur ca prietenul tau recunoscand copilul, deci fiind tatal legal, are dreptul la concediu de ingrijire a copilului, dar nu si salariu in acelasi timp. Eventual daca lucreaza la un patron si acesta este de acord, sa primeasca CIC (care se deduce din CAS-ul platit de firma) si sa lucreze fara acte pe perioada cat stai tu in CIC efectiv.

Corbioana------ sa vezi ce te vei obisnui cu masinutele!!!! Mie jucariile de baieti mi se par muuult mai frumoase, cateodata chiar optam penmtru ele in defavoarea papusilor (la care suntem deja la un numar de ordinul zecilor, plus ca aproape toate au cel putin doua randuri de hainute...)

Cristina---- bafta multa la examene in continuare, nu te lasa caci trebuie sa rezolvisi cu asta. Pupici si lui Mihnea!

Ioana Co.----bun venit printre burtici!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nicoll_mada,trage si tu un ochi la Probleme legislative sau chiar intreaba tot ce te intereseaza-eu sunt pe dinafara la sb asta !
Happy Valentine's Day(cine o sarbatoreste)!
Eu ca o idealista ce sunt vreau si sarbatorirea dragostei in fiecare zi,asa ca merge si St.Valentin,ca divertisment,pt ca totusi in religia ortodoxa nu se sarbatoreste azi.

si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Eii,da' Buna Dimineatza Harnicutzelor,
Ce mult ati scris in week-end......abia am reusit sa ma "actualizez"
Din pacate,in week-end eu nu acces la PC deoarece e acasa "sefu'" si sta calare pe el!
BUN VENIT !!! pentru "mamini" si pentru "IOANA CO."
Multa BAfta!Anis si BebeStrumfitza !asteptam vestile e rigoare.
Katink: se pare ca vom afla in aceeasi zi ce sunt BBI(sper eu) pentru ca si eu tot pe 8 Martie am programata urmatoarea echo.

Cit despre subiectul vostru cu cremele ,eu folosesc lapte de corp normal,"firming gel-cream" de la DOVE si in mod special crema ptr. masaj PALMER'S (formula speciala ptr. gravidutze cu Colagen si Vit.E) ,dar evident nu stiu ce efect au,dar ma gindesc si eu ca daca nu ajuta macar nu strica!
Cind va aud mai pe toate cit subteti de "siluete" mor de ciuda! Eu deja am o fatza ca o luna plina,o burtica umflatzca(cu care dealtfel ma mindresc) si am si capatat "mersul de ratza" de care ma temeam cel mai tare,spre amuzamentul sotului,mare noroc ca avem amindoi simtul umorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Am uitat sa va urez "Happy Valentine's Day"!!
Desi eu ma incadrez in grupa celor care nu sarbatoresc,pentru ca nu ne dam in vint dupa "romantisme".M-am ales totusi cu un ghiveci cu flori anticipo(adica mi l-a cumparat ieri cind am fost la cumparaturi sub pretextul zilei de azi,ca incepusem sa ma smiorcai,"uite ce de inimioare....toata lumea se pregateste ptr. miine,mie ce-mi iei...".M-am scos,zic io,decit nika???
Si eu am avut dureri,dar mai pe la inceput,am avut asa de mari ,ca am crezut ca e sarcina extrauterina si m-am infiintat la urgenta(aveam vreo 6,7 sapt)si le-am zis faceti ceva ca lui BB ii e rau !si ei de colo:"pai normal ca te doare,ti se mareste uterul,ca sunt 2 BBI !!"De atunci ma mai doare burtica(crampe) cind sunt obosita si cind ma supar(stresez),in rest....zic io ca totul decurge normal(sper si ma rog)
Va pupicesc pe toate si NU VA MAI STRESATI!!! + AVeti mare grija de voi(ca daca n-avem noi,atunci cine?!?)
Bella & Comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Isa,
tu ai doi la purtator, de asta ai luat asa repede in greutate eu de abia astept sa incep sa ma maresc

Ema,
noi nu sarbatorim asa in mod special ziua de azi, sotul imi cumpara flori, dar el imi cumpara ff des, nu neaparat cu o anumita ocazie... si eu vreau sa fac o prajitura...

Iar ziua de 14 feb. este pentru mine ziua de casnicie a parintilor mei, ei bine asta e mai importnata decat ziua indragostitilor (americani )
Azi au implinit 29 de ani de casnicie!!! Sa imi traiasca si sa fie sanatosi!

Numai bine,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink..sa-ti traiasca parintii si la mai multi ani si de acum inainte!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput