Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ieri am avut primul examen din sesiune...a fost tare greu,am scris 7 subiecte din 10,dar profu e cam sever,asa incit nu ma astept la prea multe(daca le faci pe toate 10 iei 6-7).Mai am inca 4 examene,unul vineri si 3 saptamina viitoaresi inca doua proiecte de terminat.
Din cauza asta bebe a fost asa de agitat,ieri nu a dormit delooc si m-a ciocanit incontinuu cu picorusele....ba chiar a si dansat pe un cintecel pentru copii.Nu glumesc,serios...

Bun venit noilor burticutze si sarcini usoare!

In Iasi nu se gasesc decit niste oribilitati de haine,doar velur si blug si nu-mi plac deloc.Culori :albastru muncitoresc si maron,infioratoare.Si eu chiar nu mai am cu ce ma imbraca.Am o stofulitza si am sa merg la croitoreasa,poate incropesc ceva din ea.

O saptamina usoara si senina tuturor!

Cristina 18 sapt. si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bine ai venit Ioana Co.!
lauion,multumim de urari,ai sa vezi ca cineva acolo sus te iubeste!
mitub-stai linistita,daca a fost recomandat de dr,cred ca tie el ce face?Nu te mai stresa ca nu face bine la bebe.Si cu stresul e valabil pt noi toate!
Stati linistite cele cu raceala ca ma speriati si pe mine(si eu am fost racita).O sa fie bine!
cin-pt linistea ta fa-ti o programara si gata(ai sa vezi ca nu nimic).Si la mine e taricica,ca ne facem mari.
corbioana si nique15-cremele cu extract de unt de cacao+vitamina E sunt recomandata pt burtici,uleiul de masline.
Studiile arata ca nici o crema nu previne aparitia temutelor vergeturi,ca depinde de fondul genetic al fiecarei femei.Ele doar sustin moralul,atenueaza roseata si hidrateaza pielea uneori f uscata a.
Dar eu tot ma dau cu crema,uite asa-indiferent de ce zic astia raii-sa le fac in ciuda(si imbogatesc si companiile prod de creme)

si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Delia draga stai linistita nu sunt nici pe departe genul care asteapta minuni de la creme sau diete fara efort-minune!!! Dimpotriva sunt un om care a probat multe chestii si am ajuns la concluzia ca alimentatia sanatoasa, in combinatie cu miscare sustinuta si anumite cosmetice, mai ales tot cele pe baza de plante este ce-mi prieste mie cu adevarat. Mi-am luat crema asta pe care scrie specific pt maternitate (in timpul si dupa sarcina) asa ca sa ma alaint si eu cu ceva bun cica sa-mi fac o placere, ca si crema miroase frumos. Sunt absolut sigura asa cum zice si Anis ca uleiul de masline extra vergine mai ales face la fel de bine la piele. Eu am avut tot un bidon de 5l din Grecia dar l-am terminat si aici e cam scump...O sa-mi iau la un litru ca eu gatesc numai cu din ala.
Stiu ca e vb de elasticitatea pielii dar zic sa o ajut si eu putin cu crema in general sau ceva ce-o fi adica nu chiar sa stau fara sa dau cu nimic.
Fetelor si mie mi se intareste asa deodata burtica pe mijloc si doare usor asa ca ceva care ma strange dar trece repede, si revine...or fi contractiile uterului? Sper ca nu e de rau.

Pupici

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Anis multumesc pentru sugestia cu uleiul de masline. Si eu il mai foloseam dar numai pentru maini... si mi se pare ca intra cam greu in piele, de asta ma gandeam daca sa dau si pe burta. Ai vreo metoda de aplicare? Oare ar trebui incalzit putin in prealabil?
Corbioanacat este de mare flaconul de la Elancyl, cam cat crezi ca iti ajunge? Poti sa-mi spui si ce contine (ce scrie la Ingredients)?
Multumesc!

Ioana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ioana, eu il tin la temperatura camerei..si de regula dupa ce imi dau pe burtica,si fata ..pun doar un halat larg pe mine....sau seara la culcare..stau cu burtica la soare ...si cu uleiul normal....ma uit la tv ,pana adorm ..

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetelor,
concluzia este ca daca e sa facem vergeturi, facem si cu 10 tipuri de creme, nu?!
Dar si daca nu ne dam si facem, apoi nu regretam ca nu ne-am dat?!

Eu o sa incep sa ma dau si sper sa am piele buna si sa nu fac...

Pupici,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da,Katink..ai dreptate...e mai rau daca nu te dai..indiferent de natura genetica a pielii..trebuie si ea intretinuta cumva...dupa aia...dupa nastere...trecem si pe sport si cu multa vointa ne revenim noi..mai grav ar fi daca nu facem nimik.
Tu cand mergi la eco? Ca sunt asa de curioasa..eu ,tu si corbioana am cam avut aceleasi simptome in sarcina..sa vedem daca si bb sunt pe aceasi linie!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ema pai asa zic si eu dear, sa stau eu asa sa nu dau cu nimic chit ca ma ajuta doar moral si tot e bine sa ne luptam si noi cum putem eu mai ales suparata pe viata ca nu am voie sa fac miscare deloc zic macar banii de sala sa-i dau pe creme
Ioana (nique15) flaconul Elancyl are 150 ml. Eu l-am cumparat de vreo luna timp in care m-am dat aproape zilnic pe sani, burtica, coapse. Si eu bag la crema....de obicei la greu...ca am pielea uscata. Deci tine in jur de o luna si ceva. Ingredientele nu le stiu pe de rost daca vrei ti le scriu diseara ca acum sunt la serviciu. Dar e clar pt sarcina ca specifica pe ea. E numai pt asa ceva! Scrie "maternite" pe ea.
Asa ca fetelor or fi n-or fi bune mai scumpe mai ieftine...concluzia e ca bine ar fi sa folosim ceva!!
Anis draga iti tin pumnii la eco, sa nu se adevereasca simptomele....si sa iasa la tine ce va doriti adica o fetita. Eu chiar radeam aseara cu sotul meu cum o sa suport eu robotei si masinute baraitoare prin casa ca mie nu-mi plac...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis,
eu abia pe 8 martie mai merg... o data la 4 saptamani...
Asa ca azi te astept cu vesti, ca si eu sunt curioasa daca se potriveste ceva la noi trei.

Ioana Co. bun venit si sarcina usoara!

Pupici,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor,

Eu la prima sarcina am inceput sa ma dau cu crema cand era burtica ceva mai mare, adica pe la 6 luni ...la un moment dat spre sfarsit am facut vreo doua dungute dar au disparut ulterior, nu stiu ce-o fi fost cu ele ca stiam ca de vergeturi nu mai scapi odata ce au aparut...

Acum am o mostra de crema speciala pt burtica, ma uit si va spun ce este. Data trecuta mi-a dat dr. o crema si pe-aia am folosit-o, nu scria ce este in ea dar cred ca era pe baza de plante.

Azi am inceput cu ceai cu lamaie si miere. Eu nu sunt chiar racita, dar am o senzatie ca sunt pe cale de a raci...asta in fiecare dimineatza aproape...

Sanatate tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput