Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata dragutelor!!! Noi ne simtim mult mai bine acum, speram s-o ducem asa pana la capat ca ne ajunge cat ne-a fost rau si dureri de burtica si sangerari, doamne ajuta!!
Fetelor abia asteptam sa vedem cu ce veniti de la sr. azi, sa vedem cu ce carucioare mai coloram listuta
Katink, eu mi-am cumparat o crema speciala antivergeturi Elancy, de la Galenic, fostele gravide si farmacistele zic ca e una din cele mai bune...ma rog eu nu pun mana in foc dar m-au convins si am dat banii pe ea...650.000 lei cam multisor, dar tu acolo gasesti mai multe. Se zice ca e bine sa incepi din luna a 4a deci m-am conformat si dupa dus ma dau mereu. O data pe zi. Mia uit uneori dar in principiu 1/zi.
Eu vreau sa-mi cumpar si anticeluliticul meu care il foloseam in ultimul timp si de care eram multumita. Pt ca au trecut primele 4 luni si sper ca pot sa-l utilizez acum, mai ales ca toate interdictiile de folosire a cremelor anticelulitice erau din cauza cafeinei pe care majoritatea o contin. Insa asta nu contine cafeina deloc, e numai pe baza de alge marine. Pe vremea cand eram slaba (adica inainte de a ramane )era eficient. Voi ce folositi? Ce ziceti de treburile astea?

o saptamana buna tuturor!

18 sapt.+ 4zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna dimineata, fetelor...v-am simtit lipsa..din cauza unei raceli, am stat acasa cateva zile...la fel ca Anis, si eu sunt ingrijorata... sper sa nu-l fi afectat pe bebe...n-am avut deloc febra, doar probleme cu gatul si nasul...dar a trecut...
De ieri am alte motive de ingrijorare...ma doare burtica..in mod sigur unele dureri sunt normale, doar ca acuma imi simt uterul ca plumbul...si parca ma trage in jos...simt mai mult o greutate in partea inferioara...oare e normal sau sa sun repede medicul si sa-mi fac o programare??
Uff...bine v-am regasit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza si o saptamana excelenta tuturor burticilor!

Asteptam vesti de la tine, Monica -Elena, precum si de la Anis si bebe strumfitza dupa vizita la doctor!

Eu sper sa imi fac programare la gine pentru lunea viitoare, abia astept sa mai aflu ce face bebe, oricum ma intreaba toata lumea cand mai merg la control, ce mai facem etc.

Cat despre hainute, si eu deocamdata intru in hainutele de dinainte si tot asha am hotarat ca fiind vara cu burta mare sa umblu cu haine mai mulate adica panatlon plus bluzita si pentru zilele calduroase niste rochii mai vaporoase....Oricum, sanatoase sa fim pana atunci.

Pe mine ma cam mananca palmele sa intru o tura in hainutele de bebe mic ale Mirunei, dar parca e prea devreme sa incep sortarea, spalarea si calcarea... mai astept macar 2-3 luni.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dimineata burtici si numai bine, asa cum am promis inca va mai citesc, chiar daca norocul nu a fost de partea de data aceasta.

Anis vroiam doar sa-ti spun ca si eu am fost racita cand aveam inca burtica si mi-a spus Ancar ca Oscilococcinum nu e bun in sarcina si ca daca fac febra sa iau paracetamol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata burticutze!
Noi intram mai rar dar ne straduim sa citim tot ce scrieti!
Monica-Elena iti tinem pumnii in continuare sa te simti bine si sa iti revii cat mai repede!
Bebestrumfitza si Anis va asteptam cu vesti bune despre bebei!
Fetelor si pe mine ma intereseaza cu ce va dati voi pe burtica... eu deocamdata folosesc seara un lapte de corp, dar parca as vrea ceva mai eficient si in acelasi timp mai natural, ca tare mi-e teama de "PARABENI"... stiti vreao crema(lapte de corp) numai pe baza de plante care sa fie buna?
Haideti sa discutam putzin despre cremele pentru burtici!
A folosit cineva Sanosan? Pe mine ma bate gandul sa-mi iau ceva pe baza de ulei de masline...

pentru toate burticile noi un calduros "BUN VENIT!" si pentru voi toate o saptamana cat mai buna, cu cat mai putine gretzuri (ca doar ne facem mari, nu?) si fara dureri de burtici!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor, vreau sa stiu si eu adevarul despre Oscilococcinum!

Mie mi-a zis si medicul de familie si ginecologul ca ar fi OK, la inceputul sarcinii am si luat, acum nu prea mai stiu ce sa cred .

In prospect nu scrie nimic...

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Fetelor as vrea si eu pe listuta....UM 30.09.2005, DPN 09.07.2005. In genere va urmaresc din "umbra", dar promit sa va si "vizitez" mai des.

pupici la burtici

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by cin

De ieri am alte motive de ingrijorare...ma doare burtica..in mod sigur unele dureri sunt normale, doar ca acuma imi simt uterul ca plumbul...si parca ma trage in jos...simt mai mult o greutate in partea inferioara...oare e normal sau sa sun repede medicul si sa-mi fac o programare??
Uff...bine v-am regasit..

Cin,
nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi asa tare, dar pentru linistea ta iti poti face o programare.
Si eu mai simt cateodata, nu des, asa ca o greutate in partea de jos, ca si cum "ma trage ceva in jos".
Apoi si eu am uterul tare, adica burta cand o palpez, e tare, cateodata mai tare, cateodata parca nu asa de tare...
Dar tin minte cand era gravida sora mea ca ma minunam ce burtica tare are ea si sotul ce burta moale (sotul meu).. si e normal, ca la el e grasime, si la noi e uterul, plin cu lichid, trebuie sa fie tare... nu?!...

Pupici,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata burticutze...

Bine ai venit IOANA Co !!! Te-am trecut pe listutza!

Lauion aseara am vorbit cu dr meu,intr-adevar Oscilococcinum nu e indicat in sarcina.Eu pana acum nu am luat nici un medicament,doar ceai si miere si lamaie si vit c...noroc ca nu am facut febra. Tu cum te simti?Cand mergi la Iosup?

Cin, sora mea de suferinta, daca durerile nu sunt insuportabile, nu ai de ce sa te ingrijorezi, burtica devine mai tare si dupa ce manaci de ex...plus ca mai sunt si asa numitele contractii normale..ca de' doar uterul se mareste in volum.

Apropo..eu de ieri am trecut numai pe zeama de lamaie simpla si miere, si azi ma simt mai bine..desi mor de acreala ,se pare ca are efect mai bun decat amestecat cu ceai...

Bebestrumfitza, eu ma duc mai spre seara la dr, dar la CM Unirea..asa ca nu ne interestam din pacate..Am vrut acolo ca sa-l punem pe bb si pe video..
Sa dea Dumnezeu ca toti bb sa fie sanatosi!

Nique15 cea mai buna crema pt burtica ,pt prevenirea vergeturilor, e uleiul de masline de cea mai buna calitate..eu am adus un butuios din Grecia..si imi tot dau pe burtica de cand a inceput sa creasca...

Multumesc fetele pt gandurile bune..si noi speram ca bebe sa fie bine diseara!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ioana: nu vreau sa dezamagesc pe nimeni insa cremele nu ajuta foarte mult in sensul ca daca te ingrasi mult si pielea are o elasticitate mai mica vergeturi vei face oricum.
eu am folosit tot felul de creme din luna a treia si nu vreau sa sperii pe nimeni - in luna a noua aveam burta plina de vergeturi, asta este.
O sa radeti dar mie cea mai eficienta mi s-a parut vitamina A uleioasa care este si foarte buuna la pret.
Cin: si eu sunt in aceeasi situatie cu burtica, am o senzatie de presiune dar este constanta si sper sa fie expansiunea uterului ca numai ganduri negre nu imi mai fac acum, mai ales ca pe majoritatea mi le fac degeaba.
Cand ma mut de pe o parte pe alta simt ca mi se intind toate structurile in interior iar la Codrin nu-mi mai amintesc de asa ceva.
Mamini: bine ai venit alaturi de noi!
Boga: stai linistita, eu am luat doua "reprize" cu Corin in sarcina, una pe la 2 luni jumate si una la sase luni 5-7 zile si nu s-a intamplat nimic iar eu nici No-spa nu iau cat imi spune medicul.Fiind homeopat eu zic ca nu are ce sa faca rau, mai ales ca se da si la bebei si nu scrie nici o contraindicatie pe prospect.
Anis si Bebestrumfitza: bafta multa la echo azi, sa auzim numai vesti bune!
Va pup dulce pe toate!
15 S si 5 zile

Delia si Codrin

Mergi la inceput