Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

M-ati mai linistit in legatura cu durerile de burta...oricum, parca nu ma mai doare atat de tare...
ma bucur ca, in sfarsit, la mine greturile nu mai sunt atat de puternice (mai am doar dimineata, pana la masa de pranz)...si ma bucur ca nu se mai plange nimeni de greturi...cred ca era si timpul.
Abia astept sa-mi vad fetita la ecograf..mi-e atat de dor de ea...abia astept sa o simt miscand...de multe ori mi se pare ca am simtit-o, dar apoi imi dau seama ca mi s-a parut..
Nu prea intelegeam eu, dar sa fi insarcinata iti da o alta stare...e atat de minunat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu..pot sa ma plang..ca nu pot manca carne..ca nu pot suporta anumite mirosuri sau ca nu suport sa se gateasca in casa? Astea cum sunt...?? Eu le numesc fitze de bebe...mai nou vrea ca desert numai pepene...

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Felicitari, Katink...multi ani fericiti si de-acum inainte..

Mergi la inceput

Anis...referitor la mirosuri...nu prea mi s-a desfundat mie nasul de la raceala, asa ca am avut cateva zile fericite din punctul asta de vedere...iar in legatura cu "fitzele de bebe", sotul meu zice ca-s fitzele lui mami..., dar se conformeaza...asa-mi place sa fiu rasfatata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Si noi tot cu floricele o tragem tot timpul!I-am zic in gluma ca o sa ma fac ierbivora!
Bella tu ai 2,e normal stai linistita si eu tot pe alea de la Palmer's le folosesc-cea concentrata la borcanel,cealalta la tub nu prea imi placa cum miroase-a clinica de stomato
Katink-ani si mai multi fericiti impreuna parintilor tai!

si pestiucu' de 20 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Salut la toate burticile :)

in legatura cu vergeturile in timpul sarcinii, am citit o gramada de articole pe site-urile pe care sunt inscrisa si majoritatea spun ca vergeturile sunt de natura genetica.Daca mama le-a avut mai mult ca sigur le va avea si fiica asa ca nu prea conteaza daca folositi crema sau nu.
De asemenea si dieta poate influenta vergeturile.O alimentatie bogata in fructe si legume si consum mare de apa(aprox 2l zilnic) poate da rezultate mai bune decat cremele pentru ca pielea aste sanatoasa si hidratata natural.
Eu nu folosesc nimic, pana acum nu am avut probleme dar daca mai tarziu vor aparea nu prea am ce face

Adriana si bb 20sapt

Mergi la inceput

Adriana..am vazut la listuta cu mamici din 2005..ca bb tau are un numne..il pun si la listutza noastra?

Vedeti ca deschid un nou capitol!!!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Continuarea :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42825

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna anis,
multumesc mult, vineri in 18 ma duc la doctor si voi afla ce este bebe.Imi doresc din toata inima un baietel.Daca este asa atunci numele va fi Aidan Alexander.
Daca va fi fetita numele va fi Alexis Marie.Sotul meu este innebunit dupa Alexandru Cel Mare :).Nu mai vreau numele Jade ca l-am auzit foarte des in ultimul timp :).In final nu conteaza ce aste, cel mai mult imi doresc sa fie sanatos bebe.Oricum o sa va tin la curent cu tot ce se intampla

Adriana si bb 20sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Emaaimee : Am intrebat si la legislativ si astept raspunsul lor,dar am zis ca o intrebare in plus si aici nu strica.Mersi frumos oricum!
Boga : Draga mea,te rog sa ma crezi ca am tot intrebat despre acest lucru.La Casa de Pensii nu se poate face nici un contract retroactiv,iar la serv. ar trebui sa plateasca firma o amenda de 50 de milioane.Hmm...cine sa o faca?Stii tu ceva concret,te rog sa imi spui si mie!!!

nicoll_mada 16sapt+2z

MMN

Mergi la inceput