Musulmancele mele dragi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayse_2005 spune:

SALLAM! Este cineva pe aici? Alelei!,chiar nimeni? salutari tuturor!Catan cum a fost la scoala? Meryam,te rog sa te intorci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

pt toate fetele de la acest topic..asa pt ca imi place de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela spune:

subscriu . va pup

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Sint foarte suparata. Au pus o bomba mare aici la noi, si a murit fostul nostru prim ministru. E de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

madalina vorbesti serios?Hariri?Doamne,acum ma uit pe LBC-unde se intampla?in Beirut?
edit:da,acum am vazut ca in Beirut...acum inteleg de ce s-au zguduit geamurile mai devreme...offf...eu nu prea inteleg ce spun...se banuieste cine a facut atentatul?

"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

quote:
Originally posted by madelaine

Sint foarte suparata. Au pus o bomba mare aici la noi, si a murit fostul nostru prim ministru. E de rau...

"Credinta este penelul cu care sufletul picteaza lucruri divine"
Madelaine si cei trei muschetari

CE????????? Nu puteti veni cu detalii? Ca eu, pana diseara, tarziu, nu vad stirile. Pleeeaaase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Detalii aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Da din pacate fostul nostru prim ministru a fost omorit miseleste. Explozia s-a auzit in tot Beirutul, au murit si niste cunoscuti. Este o situatie grea aici la noi. Catan, cumnata ta e bine, am sunat la ei . Allah Erhamun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Ya Allah .(of Dumnezeule-ptr cei care nu inteleg).Regret nespus aceasta intimplare teribila care cu siguranata are consecinte nefaste ptr Liban.Acest om imi era f drag ,acum s-a dus si a ramas in urma sa regretul.Allah yarhamu(Dumnezeu sa-l ierte )Allah yarhamu pe toti care au murit in acest atac.Sint bulversata Madelaine ,draga mea si Ortanasa voi cum sinteti?Care e starea de spirit fetelor acolo?
Sintem alaturi de voi cu inima.
Fetelor l-am inscris pe mindrul meu la maternel .Revin dupa cu amanunte ca azi sint socata .Am vazut stirea de dimineata la un post cu emisiune in franceza (local -Quebecos si nu au dat amanunte ,au zis ca doar s-a atentat la viata fostului prim ministru .Cind cu regret mare citesc ca a fost asasinat.
Va pup fetele mele dragi
Symaco si de la mine
Va pup pe toate in cor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

AZi sint uituca rau si am numai peripetii sa va povestesc,o zi cu nabadai
Un buchet de ptr Mirabela si o gramada de pupici.

Mergi la inceput