Musulmancele mele dragi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayse_2005 spune:

TRIST,TRIST.M-A INGROZIT CE AM VAZUT.CE-OR AVEA OAMENII AIA IN CAP? CE CRED EI CA DOVEDESC OMORAND OAMENI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayse_2005 spune:

AM UITAT SA VA SALUT, SYMACO SI MIRABELA! MAINE VA DORESC LINISTE SI PACE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Primul lucru pe care l-am facut cand am auzit stirea cu asasinarea lui Hariri,la voi m-am gandit fetele,Madalina,Ortansa sper ca sunteti bine si voi si familiie voastre!
La noi au zis de vreo 9 morti,au aratat si imagini cu oameni carbonizati,Dooooooamne socant!
Numai bine!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Valentina multumim pentru gindurile tale frumoase. Sintem bine, avem 3 zile de doliu. Personal, regret moartea lui. Nu pot spune mai mult de atit acum, sint foarte emotionata. Dumnezeu sa-l ierte pe el si pe cei care au murit cu el. Allah Er Hamun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Madelaine, Ortansa, stau si ma gandesc cum o fi sa traiesti intr-o tara macinata de atatea conflicte, sa auzi bombe explodand in imediata vecinatate si sa te intrebi cu groaza daca vreunul din cunoscuti, prieteni sau rude au patit ceva rau. Prietenul meu ( care are parintii in Beirut, locuind chiar in centrul orasului), a fost ieri toata ziua agitat, a sunat acasa si s-a mai linistit cand a primit vesti bune, insa e hotarat sa isi ia parintii de acolo, caci ei se tem ca acest incident sa nu aiba consecinte mult mai grave, asupra intregii tari, sa nu fie decat un inceput al unei noi altercatii sau mai rau... Eu sper doar ca Allah sa le dea oamenilor intelepciunea sa se opreasca la timp, sa le dea mai ales liderilor politci din zona intelepciunea de a actiona spre pace, si nu spre violenta. Nu stiu ce sa ma zic, dar e asa un pacat pentru asasinarea unui om care facea atata bine.
De ce cred unii ca numai ucigand poti rezolva lucrurile, cand toata lumea a vazut si stie ca raul atrage si mai mult rau?!
Vreau sa cred ca totul se va rezolva pe cale amiabila, diplomatica, nu pot sa ma gandesc la ceva rau, pur si simplu nu pot.
Asa ca Ortansa, Madelaine, si toti cei care sunteti acolo sau aveti cunoscuti acolo, curaj, si Allah SHWT sa va aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krisztina spune:

O doamne am vazut si eu la stiri ce s-a intimplat,atitia morti,raniti,groaznic.....Madelaine ,Ortansa m-am gindit la voi cind am vazut stirile ,sper ca voi si familiile voastre sa fie bine.

Catanelu felicitari,are mama baiat mare acum.....poti fii mindra de piticii tai!
Incet incet sper sa reintre atmosfera veche,asa cum v-am gasit eu acum citeva luni bune,mi-ati fost aproape la evenimente majore din viata mea.....(logodna mea),cind mi-era dor de casa intram pe net si va regaseam si totul era ok.
Dovleceii ceia umpluti sint grozavi....mersi de reteta.
Va pupicesc,si bun venit fetelor noi..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

am vazut si eu ce s-a intamplat, sincer imi pare rau si nu mi-as dori sa traiesc intr-un loc in care sa nu ai siguranta zilei de azi, ca de cea de maine...
imi pare rau pentru prim ministru vostru si pentru cei 14 morti care au fost acolo. din cate stiu, era un om deosebit.
ortansa si madelaine, gandurile mele bune catre voi.si pentru parintii prietenului tau, coscos.

hannen pt gandul tau de pace. subscriu si eu la el. asa cum ai spus si tu, eu nu-mi schimb opiniile si nici tu, dar putem dialoga fara sa avem "ton" de inalte. celorlalte fete care-si doresc pacea
am sa incerc sa nu rea intru pe topicul vostru, ca sa nu va tulbur cu nimic linistea, daca doriti sa-mi spuneti ceva stiti unde ma gasiti, daca nu v-as ruga sa nu mai pomenitinimic decele vechi si cele noi, cred ca e mai democratic asa.

aysee, doame, cineva chiar gandeste ca si mine. iti multumesc

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

imi pare rau pt voi fetelor, pt pierderea suferita. sincer imi pare rau. cand am vazut la tv m-am gandit la voi, madelaine si familia, acum am aflet ca si rtansa e acolo si parintii prietenului lui coscos. pentru voi toti si ceilalti care sunteti acolo, gandurile mele bune de pace si liniste.
si mie imi pare rau pt prim ministru vostru, din cate stiu a fost un om mare, ca valoare.

hannenpt mana ta intinsa pacii. si eu cred ca putem dialoga fara "tonuri" e chiar mult mai placut. asa cum spui, nu cred ca cineva imi poate schimba parerea si asa cum eu am zis, nici eu nu am venit sa v-o schimb pe a voastra, sau a ta . deci, fiecare sa ne acceptam asa cum suntem si sa incercam sa fim bune. salut inca o data gandul tau de pace si pe toate fetele care-ti impartasesc opinia.
am sa incerc sa nu intru prea mult pe topicul vostru, pt ca nu doresc sa va tulbur linistea in nici un fel, nu-mi doresc nici acum si nu mi-am dorit nici inainte-fie ca ma credeti fie ca nu.
daca doriti sa-mi adresati o vorba o puteti face la topicul lui coscos, cred ca suntetide acord ca loviturile pe la spate nu-si au rostul.
eu va doresc tot binele din lume, fericire si multa pace in sufletele voastre.

aysee, ma bucur ca cineva gandeste ca si mine, din nou ma identific cu cele spuse de tine

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salamaleikum,

mai fetelor,am un guturai de nu mai am''volum''deloc.ma ustura gatul de mor,si sper sa treaca cat mai repede,ca nici nu vad tastatura bine!!!

numai bine,
ALLAH HAFIZ

fetelor ALHAMDULILLAH ca sunteti bine...si ALLAH sa fie cu toti cei pieriti.ALLAHU AKBAR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Gulshan draga multa sanatate.In iarna asta tot am tras-o cu bolile si inca nu am terminat cu frigulse anunta iar geruri ptr saptamina viitoare.
Ieri l-am inscris pe piciul la maternel(la scoala ).Ieri am avut o zi plina de peripetii.
Am dat de o secretara acra raucare ma calca pe nervi.Ma lasa sa fac cale intoarsa de 2 ori ba ca-i laie ba-i balaie.Din cauza actelor bata-le vina.Fetelor eram un pachet de nervi nu mai zic de sotul ca ma astepta cu Cindy in masina si facea ca trenulca aia mica biziia si in cele din urma striga mamaaaaaaaaa.M-a chinuit cu actele alea (fiind cetatean canadian ,vrea sa vaza card-ul de cetatenie )Eu zic pai bine doamna de ce nu ai zis inainte(ai zis pasaportul nu e ok doar cu pasaportul ?imi taie craca si imi zisa fetelor ca oricine poate sa i-a pasaport canadianasta nu am mai auzit-o pina acusa dar in fine ,ce sa va zic era dusa rau de tot cu sorcova
Cind m-am intors acasa eram nauca ,bulversata de stirea mortii lui Hariri si tocata de nervi de baba asta de secretara
Iete ca ma apucai de bucatarisit rau si aruncai cu privirea pe culinar si ce credeti ca am gasit acolo????o minunatie de cornulete bicolore faine rau pe care le-am si facut aziva invit sa le papam toate .Sint asa apetisante.Sotul a poftit asa rau ca infuleca trei .cum intra pe usa.Sint usor de facut si e si imaginea (am avut de unde sa ma inspir)
In rest mai nimic.Azi am lenevit in pat si ma dadui bolnava si piciul a stat azi acasa .
Va pup pe toate in cor si va astept la cornuletele mele delicioase.
Maryam pe unde esti?
Madelaine ,Ortansa ce vesti aveti?
Kris da are mama un voininc.Sa te vedem si pe tine cu piticuti .

Mergi la inceput