urechi clapauge

Dragi mamici,
Am un baietel de noua luni si jumatate. La nastere avea niste urechi frumoase, lipite de cap si nu am crezut nici o secunda ca s-ar putea transforma in urechi de " elefant". Chiar si atunci cand dormea cu caciulita pe cap, se trezea cu urechile indoite. In timp s-au indepartat
foarte tare de cap si nu stiu ce as putea sa fac sa revina la loc. Acum este haios dar ma gandesc ca atunci cand va fi mare ar pute fi complexat de chestia asta. Sper ca mai am o sansa pentru ca inca sunt moi si ar putea sa fie "modelate". Cum sa fac? Cateodata imi vine sa i le lipesc cu scoch.
Roxana si bebe Stefan
Raspunsuri

lidiadanaila spune:
Stii cit valoreaza chestia asta ??? zero lei, zero bani. Sa dea DOMNU' asta sa fie problema ta si a lui, si in rest sa fie un bebe sanatos, destept si cu bani cind va fi mare !!!! Probabil asta o sa fie farmecul lui !!!!

hena spune:
Roxi, sa stii ca eu te-nteleg, si eu mi-am gasit baiatu' cu o urechiusa intoarsa in timpul somnului, si de atunci imi fac probleme si mereu il urmaresc ca nu cumva "sa se culce pe-o ureche" .
Lasand gluma la o parte, noaptea si mare parte din timp pune-i caciulite din acelea care se leaga sub barbie ( bonetzele ), si incearca sa-i fie cat mai fixe, evident, fara sa-l deranjeze. Al meu nu suporta nici un fel de caciulitza pe cap, rar cand pot sa-l pacalesc, asa l-am invata, asa-l am....
Tu te gandeai la scoch !?!....eu ma gandeam la leucoplast!!!
Numai bine!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre

gicutza spune:
Mai... radeti voi radeti, da' nu-i rasul vostru . Daca va spun ca a mea cumnata ii prindea lui fecioru-su urechiusele si cu scotch si cu leucoplastic, si cu carlige de rufe... Inchizitia era copil mic pe langa ce-i facea cumanta-mea
.
Acum ce-i drept nepotelul meu de 16 ani are niste urechiuse tare dragalase dar sigur nu din motive de carlige de rufe!!!
Am inteles de la doamna doctor ca urechile la copii se modifica conform codului genetic si nu de cat de stransa e caciulita la culcare. Si deci bebe va avea fie urechile mamei fie ale tatei. Acum nu stiu cat adevar exista in aceasta afirmatie, dar sunt mandra ca bebe al meu are urechiusele mai de elefantel ca ale mele! Ca nasul e de grec ca al lui tata !
Sa traim bine!

ancuta06 spune:
gicutza, si nasul la fel se modifica, in timp. Nu am vazut nici un bebe care sa aiba nasul urat....dar multi adulti.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family

timea spune:
Nici eu n-am crezut ca urechile se departeaza de cap si din alte cauze decat info. genetica dar se pare ca e adevarat... asa ca poti incerca sa remediezi cat de cat situatia cu caciulite:) succes
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

adrienne12 spune:
Draga mea sint si actori cu clapauge. Pune-i caciulita daca vrei dar nu te speria de cum arata acum. Copiii se schimba ATIT de mult cum nici nu iti inchipui. Pariu cu tine ca va avea urechi normale cind creste. Fiu-meu cind s-a nascut avea par in urechi si ma gindeam cu groaza ca va fi adult si va avea par in urechi ca un urs. Ei bine, acum e mare si nu are nici un fir de par in urechi ok? In plus am un coleg la servici a carui fata era o uritenie la 13 ani cind am cunoscut-o. Gura mare, supta la fata, aparat la dinti, fruntea mica si bombata, coada de cal. Am vazut-o acum, la 3 ani dupa asta si am avut un soc. Stii cit de misto este? Ar putea sa se inscrie la concursul de miss. Parca i s-au intins toate trasaturile fetei, nu stiu cum sa-ti spun. Lasa bebe in pace si multumeste-i lui D-zeu ca e sanatos si destept ca de restul are cel de sus grija. E primul bebe nu?

Ana_Alx spune:
Roxi?Sa stii ca eu ce persoane am cunoscut cu urechi "clapauge" erau foarte inteligente....Asa ca lasa bebe in pace,sunt convinsa ca asa cum zici tu "Acum este haios ",asa va fi si cand va fi mare....haios si inteligent
Ana

ginad spune:
Si Luca pe la 9 luni le avea putin departate, mai ales una. Pe masura ce creste, se mai modifica si forma capului, acum nu mai par clapauge. Nu cred ca are efect lipitul de cap, eu ii mai puneam o bentita si degeaba..

Balbina spune:
roxicucu
Fratele meu are urechile clapauge, din copilarie le-a avut. Acum are aproape 24 de ani. Pot sa va spun ca el niciodata nu si-a facut un complex din asta. Nu o sa ma credeti, dar va asigur ca urechile lui au un farmec aparte, se potrivesc de minune cu restul trasaturilor. Era si este in continuare foarte curtat de fete.
Ideea principala e nu trebuie sa atrageti copilului atentia asupra acestui amanunt, pe care numai voi il vedeti ca defect. Lasati copilul sa creasca linistit, nu-l stresati degeaba, oricum, urechile o sa i se faca asa cum le este scris in codul genetic (v. ce au scris fetele mai sus).
Totusi trebuie sa recunoastem ca e un pic mai complicat cu o fetita, dar probabil se rezolva prin lasarea parului lung.
Numai bine,
Natalia

Mixella spune:
quote:
Originally posted by Ana_Alx
Roxi?Sa stii ca eu ce persoane am cunoscut cu urechi "clapauge" erau foarte inteligente....Asa ca lasa bebe in pace,sunt convinsa ca asa cum zici tu "Acum este haios ",asa va fi si cand va fi mare....haios si inteligent
Ana
Daca zici tu ca sunt inteligenta, vai multumesc :))

Sa va traiasca bebeii