urechi clapauge
Raspunsuri - Pagina 2

Mixella spune:
quote:
Originally posted by Ana_Alx
Roxi?Sa stii ca eu ce persoane am cunoscut cu urechi "clapauge" erau foarte inteligente....Asa ca lasa bebe in pace,sunt convinsa ca asa cum zici tu "Acum este haios ",asa va fi si cand va fi mare....haios si inteligent
Ana
Daca zici tu ca sunt inteligenta, vai multumesc :))

Sa va traiasca bebeii .

Mixella spune:
Daca zici tu ca sunt inteligenta, vai multumesc :)). Eu sunt clapauga, da port parul mai lung, numa ca nu mi-e rusine. Nu sunt nici chiar ca elefantul, dar nici lipite. Matei m-a mostenit numa la urechi, in rest nimic nu are. Cand l-am vazut in spital avea urechiusa lipita, asa a stat in burticutza. Ii pun caciulitze da tot nu s-a indreptat. Eu cred ca se vor indrepta. Mai are si pliu in spatele urechii si se tot aduna ca ceara asa in spatele urechii, indiferent cat il spalam si il stergeam energic cu prosopul acolo. Si acum la 7 luni mai are cruste mici de tot pe acolo. Si pliurile tot acolo sunt. Cred ca mai incolo i s-o lungi gatul si s-o intinde si pielea. Tot il iubesc, mor dupa el ...
Sa va traiasca bebeii .

Mixella spune:
Daca zici tu ca sunt inteligenta, vai multumesc . Eu sunt clapauga, da port parul mai lung, numa ca nu mi-e rusine. Nu sunt nici chiar ca elefantul, dar nici lipite. Matei m-a mostenit numa la urechi, in rest nimic nu are. Cand l-am vazut in spital avea urechiusa lipita, asa a stat in burticutza. Ii pun caciulitze da tot nu s-a indreptat. Eu cred ca se vor indrepta. Mai are si pliu in spatele urechii si se tot aduna ca ceara asa in spatele urechii, indiferent cat il spalam si il stergeam energic cu prosopul acolo. Si acum la 7 luni mai are cruste mici de tot pe acolo. Si pliurile tot acolo sunt. Cred ca mai incolo i s-o lungi gatul si s-o intinde si pielea. Tot il iubesc, mor dupa el ...
Sa va traiasca bebeii .

micutza spune:
Buna ziua! Ma inscriu si eu in randul vostru. Eu personal nu am urechi clapauge, dar puiutul meu le-a mostenit pe ale lui tat-so, care este dotat cu urechi clapauge, nu foarte, dar mai altfel decat ale marii majoritati. Eu cand l-am cunoscut pe sotul meu avea o frizura care ii acoperea pe jumatate urechile, si asta este frizura pe care o poarta si acum. Pe copil nu l-am stresat cu treaba asta, are frizura stil "arici" sau "periuta" - asa-i sta lui bine, si nici nu vreau sa-l complexez. Eventual o sa-i spun ca o sa capteze mai bine undele. Sa fiti sanatosi, bebei si parinti.
pupici, micutza

roxicucu spune:
Multumesc pentru sfaturi. Asa este, tot ce conteaza este sa fie bebe sanatos. Ar trebui sa nu ma mai cramponez de tot felul de chestii. Dar ce ziceti despre faptul ca Stefan la 9 luni si jumatate nu are par aproape deloc. In ritmul asta nu vom avea de unde sa-i luam din mot peste 3 luni. Am incercat sa-i fac masaj, dar parul tot nu vrea sa creasca. Puteti vedea asta in pozele noastre. Stefan are parul la fel de lung si la 2 si la 4 dar si la 6 luni. Ca si acum de altfel, este la fel de "pletos".
Roxi si bebe Stefan
http://community.webshots.com/user/roxicucu
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

nadina spune:
Si mandarina are o ureche clapauga. Nu stiu daca e genetic pentru ca tati le are clapauge pe amandoua:))
Urechile mele au fost atat de presate in copilaria-mi nefericita incat nu s-au facut clapauge, dar nici nu s-au mai intors in partea superioara si tot a urechi de elefant arata :)) Insa toata lumea stie ce mami frumoasa are mandarina :))
Am incercat si noi la sfatul pediatrei sa-i lipim urechiusa cu un leocoplast, dar dupa 2 zile a facut rana si am renuntat.
Asta sa fie singura ei problema.
Am fost la ORL-ista si cand sa o consulte in urechi,am glumit"in asta va puteti uita mai bine ca e clapauga" si Dr "a,are urechile ca ale mele" :))
Vreau sa va spun ca pana sa faca doctorita aceasta remarca nu observasem ca are urechile clapauge desi poarta parul scurt. Asa ca nu e chiar o nenorocire.
Nadina