Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Sa va povestesc cate ceva despre mine: din august 2004 merg la Dr Niculescu. Am facut prima data o HSG la care s-a descoperit o sinechie uterina pe care ulterior am rezolvat-o chirurgical. Acum fac monitorizari, luna asta fiind a 2-a. Am trei avorturi facute in perioada studentiei cand am ramas cu metoda contraceptiva numita "calendar"(cata naivitate?!)Atat cariera cat si casnicia mea sunt OK.

miki iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

bine ai venit miki iris!

si cum stai cu monitorizarile?

bafta multa la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mirelas, Tutunaru nu ti-a propus laparoscopic? Sau ai facut si n-am citit io?
Tonnia, ai mare dreptate in legatura cu TPC-ul. Mie Moisa mi-a zis ca pot ramane bine mersi cu un alt partener, dar cu al meu sot...mai greu. La fel si el. Asta in conditiile in care acum vreo 9 ani am ramas cu el. Aiurea...si incurcat!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Anca, nu, nu mi-a propus...inca..ma sperii, nu vreau nici o laparo!!

ma rog, eu acum incerc de asta vara sa raman, iar la el am fost doar de 2 ori..pe fuga..mi-a dat de facut spermograma sotului si niste analize mie, o eco la tiroida..

acum fac monitorizare si...apoi mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Rucsi, bafta multa azi! Sa ne spui imediat cum au decurs lucrurile!

Felicity, sunt curioasa, cum e vara acolo? Tot frig cred, nu? Despre mine, da, nu m-am suparat pe testul ala, pt.ca am avut suficient timp sa-mi dau seama ca luna asta nu am sanse si de-asta, acum sunt calma. De cand cu FSH-ul meu mare, ma bucur si cand imi vine c.m. Mi-e frica sa constat odata ca nu mai imi vine deloc!

Gabiu, LH creste brusc! Testul de ov. trebuie sa aiba aceeasi intensitate a liniilor ca sa fie pozitiv. Mi se pare ca ti-a spus sa faci cam tarziu testele! De-asta spuneam sa prestezi oricum pt.ca poti sa nu surprinzi cresterea brusca a LH-ului.

Chi, mai activa, chiar asa?!

Ale,

Ariadna, ce mai consideri tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt si eu...pe aici...sa va mai spun ce mi s-a intimplat....de simbata ma dor sinii (de fapt sfircurile)...in general asa mi se intimpla 1 zi sau 2 dupa ovulatie...azi este deja a 3-a zi....stiu ca este prea devreme...dar totusi asa stau lucrurile...in alta ordine de idei...aseara dupa ce am mincat am avut o senzatie de rau...ca cea de inainte de a voma...si azi dupa micul dejun la fel....o fi de bine???!!! Temp.este varza....de pe fertilityfriend...nici nu-mi arata ca am ovulat....asa ca luna asta ma voi increde in semnele mele si in doctorita...ca altcumva nu prea am cum...oricum astept noi semne ale corpului ....cin stie? Mirelas cum procedezi in continuare...dupa prolactina si foliculul tau...? Antonia un pupic mare pentru tine...si sper sa te ajute Ale cu dilema de pe fertiliyfriend....Miki Iris...bine ai venit...si sunt alaturi de tine...cunosc personal prostia cu calendarul...asa ca inteleg perfect prin ce treci acum...te pup...Felicity sanatate multa si ai grija de tine...Va pupic fetelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, suna bine!
Spune-mi, voi nu mergeti la monitorizare si dupa ovulatie, ca sa verifice daca a avut loc, sa vada corpul galben etc? Cica asa ar fi riguros!

fetelor cu faza luteala scurta, vit. B6 cica face minuni! Oricum rau nu are ce sa faca, de vreme ce face parte si din compozitia prenatalelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ciao fetelor !

Cata, suna tare tare bine ce spui tu, bafta !
ioi Tonnia, da aia face si o pofta de mancare...

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata, fetelor ! Sunt si eu pe aici, cam incerta, ce-i drept, dar exist !
Tonnia, sorry ca am disparut ieri si nu am mai raspuns, dar mi-a cazut net-ut!!!Raspund acum : inainte de a mi se pozitiva testul de ovulatie, aveam temperatura 36,3-36,4.Azi, ziua 27 aveam 37 !!!! Ce sa mai cred? Am si simptome de CM.....
Va pup pe toate !
Ale, nu dispera, mai e si maine o zi. Eu una sunt aici, alaturi de tine, in caz ca ai nevoie de un umar.... sau de un sfat
AYSHA 2

Mergi la inceput

Sorina, eu nici acid folic nu am luat din acelasi motiv! Facusem 6-7 luni de acid folic degeaba si o foame nebuna, nebuna!

Mergi la inceput