Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia...nu m-a chemat pina acum si la monitorizare dupa ovulatie...cred ca si-a zis ca nu este cazul....temp. de peste 37 de grade...imi arat ca ovulatia a avut loc ...in fiecare luna...cam in zilele 13-15...asa ca sunt sigura ca si luna asta s-a produs....de fapt calculind ca vineri as fi ovulat doctorita m-a chemat sa-mi fac si progesteronul miercuri ..in ziua a19-a...a spus ca 5 zile de la ovulatie unt suficiente ca sa-si dea seama cum stau si la capitolul asta...asa ca o sa ma duc mai inainte de ziua 21...Sorina7 sa de-a Domnul sa fie cu adevarat semne de la ce as vrea eu...ca alte simptome de raceala sau altceva nu am...dar imi este in continuare destul de rau...iar acid folic iau cam de 7 luni....nu mi-e nici mai foame, nici mai putin...luna asta am cam sarit peste acid folic...pentru ca am luat Maca ....si nu stiu de ce...nu mi-a venit sa-l iau....daca nici luna asta nu se lasa cu bebe...de luna viitoare continui cu acidul...va pupic,..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Catalina, Maca asta e bun si pentru infertilitate masculina? Unde se gaseste? E scump?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Anca...Maca este foarte buna pentru infertilitate masculina....intra pe siteul: www.innovatics.ro....si ai sa vezi proprietatile ei...se gaseste la plafar si costa 425.000 lei...se iau 3 pastile pe zi...eu iau si eu si sotul de 10 zile...un flacon are 90 de pastile...e buna ....pe bune! Pupici!

Mergi la inceput

Anca :www.innovatics.ro

Mergi la inceput

Mersi frumos, Cata!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Aysha, pai daca inteleg bine, inainte de ovulatie aveai 36.3-4, dupa e normal sa creasca. Tot n-am inteles. Ziua 27 e prima cu temperatura mare? ca si cum ovulatia ar fi fost in a 26-a, ori ai mai avut zile cu temperaturi mai mari(nu neaparat chiar asa) si intre ovulatie si ziua 27? Ciclul tau de cate zile e? Nu stiu daca ai inteles ceva din ce-am zis!

Mergi la inceput

Ancuta...pentru putin....si succes.......apropo inseminarea pe care vrei sa o faci o faci cu T sau cu Moisa?

Mergi la inceput

Tutunaru inca nu face. Ramane cu Moisa!!!!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da' si cand o sa faca! Vedeti voi ce scrie la ziar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

fetelor, am scapat de un mare hop azi! mai am si maine unul, si sper sa fie bine! va pup pe toate!

Laurici, in continuare iti tin pumnii! Poate nici nu mai e nevoie de fiv!

Mergi la inceput