Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 9
mirelas76 spune:
stiu ca va e greu sa credeti asa ceva ![]()
..dar sunt si io p-aici!!

bafta si maine ariadna !
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by ariadna33
Da' si cand o sa faca! Vedeti voi ce scrie la ziar!
Adica? Ce vrei sa spui?????
anca...poate intr-o zi

http://community.webshots.com/user/ancawish
utocatalina spune:
Mirelas...stiam eu ca esti pe aici
..cum procedezi in continuare....ceva temp...iti iei? Stiu ca T nu prea a avut timp de tine...dar cum ti-a zis sa procedati in continuare????
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
AYSHA 2 spune:
Tonnia, am inteles perfect ce m-ai intrebat.Deci, dupa ce testul de ov. s-a "+", temperatura a inceput sa creasca ajungand la valori cuprinse intre 36,5-36,8. Azi, ziua 27 este de 37. CM-ul meu este de 27-28-29....33 de zile. Asta e....Problema este ca luna aceasta eu eram f. optimista, deoarece dr. mea a spus ca dupa hsg ( care a fost in aceasta luna)cele mai multe paciente raman insacinate. Iar eu tot de caruta am ramas, ca am simptome de CM.
Am niste sani ca in Playboy
dar si dureri pelvine.
AYSHA 2
mirelas76 spune:
Cata
...maine ma duc la monitorizare, voi fi in ziua 14, dar sigur ovulez mai tarziu, daca o s-o fac..poate imi spune ceva si de prolactina..temperatura nu o iau, asta chiar nu vreau sa o fac..
Tonnia spune:
Aysha, cre ca e foarte bine. Maine faci test. E super ca a crescut temperatura. Cu sanii la fel. Test! Maine dimineata. Cumpara-l de azi!
AYSHA 2 spune:
Tonnia, nu fac nici un test pana nu-mi intarzie macar o saptamana, pt. ca nu suport sa mai vad o singura linie, a trecut vremea testelor de sarcina pt. mine de vreo 4 luni.In ceea ce priveste simptomele, sunt aceleasi ca in fiecare luna inainte de CM, ca asa sunt eu "programata ". Merci, oricum pentru incurajari. Ia de la mine o orhidee salbatica
![]()
Nici in TB nu prea am incredere, caci dr. mea a spus sa fol. doar teste de ov. deoarece TB depinde de prea multi factori pentru a mai putea fi luata in considerare. Nu prea stiu nici eu sigur cum sta traba, motiv pentru care astept rezultatul la progesteronul facut ieri, in ziua 26 .
Puuuuup,
AYSHA 2