Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

stiu ca va e greu sa credeti asa ceva ..dar sunt si io p-aici!!

bafta si maine ariadna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, nu stiu ce hop hop ai, dar eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by ariadna33

Da' si cand o sa faca! Vedeti voi ce scrie la ziar!

Adica? Ce vrei sa spui?????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirelas...stiam eu ca esti pe aici..cum procedezi in continuare....ceva temp...iti iei? Stiu ca T nu prea a avut timp de tine...dar cum ti-a zis sa procedati in continuare????

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Tonnia, am inteles perfect ce m-ai intrebat.Deci, dupa ce testul de ov. s-a "+", temperatura a inceput sa creasca ajungand la valori cuprinse intre 36,5-36,8. Azi, ziua 27 este de 37. CM-ul meu este de 27-28-29....33 de zile. Asta e....Problema este ca luna aceasta eu eram f. optimista, deoarece dr. mea a spus ca dupa hsg ( care a fost in aceasta luna)cele mai multe paciente raman insacinate. Iar eu tot de caruta am ramas, ca am simptome de CM.Am niste sani ca in Playboydar si dureri pelvine.
AYSHA 2

Mergi la inceput

Cred ca vrea sa spuna ca o sa fie tare! Cu un procent mare de reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Cata...maine ma duc la monitorizare, voi fi in ziua 14, dar sigur ovulez mai tarziu, daca o s-o fac..poate imi spune ceva si de prolactina..temperatura nu o iau, asta chiar nu vreau sa o fac..

Mergi la inceput

Aysha, cre ca e foarte bine. Maine faci test. E super ca a crescut temperatura. Cu sanii la fel. Test! Maine dimineata. Cumpara-l de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Tonnia, nu fac nici un test pana nu-mi intarzie macar o saptamana, pt. ca nu suport sa mai vad o singura linie, a trecut vremea testelor de sarcina pt. mine de vreo 4 luni.In ceea ce priveste simptomele, sunt aceleasi ca in fiecare luna inainte de CM, ca asa sunt eu "programata ". Merci, oricum pentru incurajari. Ia de la mine o orhidee salbatica
Nici in TB nu prea am incredere, caci dr. mea a spus sa fol. doar teste de ov. deoarece TB depinde de prea multi factori pentru a mai putea fi luata in considerare. Nu prea stiu nici eu sigur cum sta traba, motiv pentru care astept rezultatul la progesteronul facut ieri, in ziua 26 .
Puuuuup,
AYSHA 2

Mergi la inceput

Bine, te inteleg! Si eu sunt patita!Multumesc pt. orhidee!

Mergi la inceput