Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Natasha71 spune:
Gabiu, eu cred ca maine ar trebui sa-ti iasa pozitiv testul. Foliculul poate sa depaseasca 20.
Fetelor, nu am mai intrat zilele astea ca am avut multa treaba. dar v-am citit si vreau sa va spun ca sunteti niste scumpe!
si vad ca sunteti din ce in ce mai multe!
eu cred ca azi am avut ovulatie. 
ariadna33 spune:
Mirela, nu-ti mai face atatea griji! Bine ca ai ajuns la
care trebuie, restul se rezolva!
Sorina7 spune:
da, Tonnia, m-ai prins, sunt in perioada "hot"
...de calcul al unghiului facut cu pernutza sub fund...
... pai noi dam clasa aici la toti matematicienii...
si bine ziceti voi fetelor, sa stiti ca aveti mare bafta fiind din Bucuresti cu doctorii de acolo. Eu una daca as fi de acolo precis la dr.T m-as duce, dupa cate am citit si auzit de el. Pe aici e calm, nimeni nu te trimite la nici o analiza, mergi la eco si totul este ok
mirela, am citit si eu pe site-ul lui ce ti-a spus, eu zic ca stai calma ca esti pe maini bune, insa fii insistenta si nu pleca de la el pana nu iti lamureste toate problemele. Si asta imi place la el, ca nu sare imediat cu tot felul de medicamente.
Sorina
mirelas76 spune:
ah, fetelor multumesc de incurajari!! si io tot de aia l-am ales dupa ce m-am documentat bine pe net!!
dar nu prea ai cum sa fii insistenta, ca e un du-te vino in cabinetul ala
..si in plus alte fete ziceau ca dupa ce iese din cabinet alearga dupa el pe hol pana la scari sa mai vb...io unde sa alerg, ca eram cu chilotzii in mana!!!
unde sa alerga sa pe hol??
..si nici asistenta aia nu m-a lasat sa-l astept!!
va pup. sa vedeti voi ce folicul meserias o sa am!!
gabiu spune:
Natasha71, si eu sper sa-mi iasa maine pozitiv dar daca-mi iese ce inseamna? Ca dupa 24-36 ore are loc ovulatia?
Eu n-am prea inteles din prospect.
Stie cineva cum arata testul de ovulatie dupa ovulatie?
N-a c-am zis-o!
Pupici
Felicity spune:
Ce fac fetele frumoase? 
Mi-a placut chestia cu a pune semne fara nici o legatura. Tonnia esti tare, in loc sa te mai superi pe viata, te pui pe citit pe fertilityfriend. eu n-am citit forumul lor, dar interesanta chestia cu testele de ovulatie in locul celor de sarcina...desi pana la urma tot faci si de sarcina. eu nu stiu daca am simtit friguri sau tuseli. pur si simplu nu cred sa fi simtit nimic. sau n-am fost atenta.
insa e extrem de interesant ce ai descoperit tu acolo. habar n-am ce-i aia royal jelly.
Ale, draga mea......sper sa reusesti sa treci peste problemele tale...si sa te linistesti. Nu trebuie sa ne spui nimic, si eu ma gandeam daca marti ma duc la eco si nu vad bataie de inima...cum am eu puterea sa mai intru aici? sa va explic.
dar stiu ca aici nu te judeca nimeni si suntem aici sa ne ajutam una pe alta, sa trecem peste probleme si peste ce ne doare. si sentimentmul ca nu esti singur, te ajuta un pic macar.
ariadna, sa stii ca medicina nici afara nu avanseaza, sau nu se face cum trebuie, eu sunt dezamagita de imi vine sa-i iau la bataie pe toti din USA. daca nu imi fac temele inainte, imi spun de fiecare data...ca-s cea mai sanatoasa (fara sa faca vreo analiza macar) si sa ma duc acasa sa astept!!!
Fetele nu stiu ce sa zic de TPC, aici nu ti-ar face nimeni daca ai ramas cu sotul tau, nu stiu cum se paote schimba in timp asa ceva. e si multa excrocherie in Romania si nu poti avea incredere in nimeni!! si eu cred ca trebuie repetat.
hai treceti la pupat 

Tonnia spune:
Felicity, iti tin pumnii la eco! Trebuie sa iasa bine! Pur si simplu, trebuie!
Gabiu, tu presteaza oricum, nu astepta sa se pozitiveze testele alea!
Mirelas, imi si inchipui cum ai fi alergat pana la scari asa sexy!
Sorina, 31 de grade trebuie sa fie!
Natasha, hai, sa fie cu noroc de data asta!
Fetelor, ma retrag. Am cam obosit cu atata documentare. In plus, pe la 4 trebuie sa ma trezesc. E ora mea!
lauricipani spune:
ariadna, sunt in ziua 5 si am luat 2 Clostilbegyt azi. Asa a spus medica mea...Daca nici luna asta nu...ma ia damblaua. Ea zice ca se poate ca in perioada asta sotzul sa aibe gigeii cam slabi?!
De ieri am inceput si cu temperatura insa daca o sa iau Progesteron dupa parca nu mai are rost sa o controlez.
Nici io nu mai stiu ce sa fac dar totusi o mica speranta sper sa mai fie. Io am ramas ambele dati in a doua luna de stimulare cu Closty.

laurici
Felicity spune:
am uitat sa ii raspund Tonniei, un FIV aici costa in jur de $10.000, pt fiecare incercare. asigurarea mea de acum nu plateste nimic pt FIV.
daca s-ar pune problema de FIV, as veni in Romania.
caprioarele le-am vazut sambata trecuta intr-un parc, mancau linistite si nu se sinchiseau de oameni.
e plin de animale pe aici, scorpioni, paienjeni imensi si serpi
, singurul veninos e sarpele cu clopotei. m-am cam speriat la inceput, apoi am citit ca serpii ies seara la atac, si ca nu trebuie sa-ti pui mainile si picioarele unde nu vezi, si uite asa..... ma catzar pe muntzi (acum stau cuminte), sunt o curajoasa cu alte cuvinte ![]()
sansa sa il intalnesti pe sarpele cu clopotei e mai mica decat sa ai o pierdere de sarcina ![]()
poate ma da administratorul afara ca postez off-topic.
ahhh si mai e o problema, cica femeile insarcinate nu ar trebui sa stea la altitudine, eu sunt la 2400 de m, si e aerul rarefiat. dar atat de multi oameni au copii aici, nascuti aici, incat mi-am propus sa nu ma speriu si din asta. mi-au trebuit doua luni sa ma acomodez ca eram mereu "high"...de la lipsa de oxigen.
Tonnia mai bine iti faci un caiet cu toate documentatia pe care ai gasit-o.