Bebelusi de sept-oct 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
roandre spune:
NinaB, nu te supara de ce am scris....dar ma enervez rau daca din necunostinta de cauza i-am dat apa de ploaie in loc de vit D3 si unii stiau si nu au facut nici o sesizare in acest sens. Eu i-am dat cam o luna jumate din sticluta pana sa desfac alta pt ca nu mi-a zis nimeni ca n-ar mai fi buna asa repede...
Si cu diploma....mama lor de nesimtiti. Ma duc sa cer o semnatura si imi zice ca mi-o da doar daca am toate celelalte semnaturi (desi nu avea nici o leg cu celelalte semnaturi...si aveam jumate luate...doar in Moxa trebuia sa ma mai duc). ii spun ca ma duc si iau si din moxa semnaturile si ma intorc (era 12.10 ora) si imi spune ca oricum nu mai imi da ca ea la 13 inchide. Deci sa nu ma mai intorc. Pai sa nu te enervezi, mai ales cand ea statea la cafeluta?
Acum astept cel putin 30 zile ca sa-mi dea diploma. Taxa de urgenta cica nu exista .
Vad ca reteta de tort a fost scrisa iar. Eu zic ca e buna, dar n-o mai laud atat.
Ma duc sa-i dau cerealele lu bebe si revin apoi.
Pupici...in special lu NinaB ca sa nu mai fie suparata si sa mai scrie pe forum!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
anne33 spune:
Pupici la mamicute si bebici.Mai ajung si eu cu nasu la calculator din an in paste.Si Giulia papa biscuiti cu mere rase,si ce se mai linge pe botic;papa si mancarica dar la lapticu ei cel sfant nu renunta,il cere la fiecare 2-3 ore desi intre portile de lapte maninca si alte cele.Voi ati luat rotobil pentru ai vostrii,ca pe mine ma bate un gand,desi maica-mea zice ca vezi doamne ,nu e chiar asa de bun pentru dezvoltarea copilului.Voi ce ziceti? Si cu crescutu cum stati? Giulia are 64cm si 7.600kg la 5 luni si jumatate.Deci la kg sta bine,la inaltime parca e la minimu din tabelu doctoritei pentru varsta ei.
tyaa spune:
Anne33 si eu am auzit ca rotobilul nu e prea bun in dezvoltarea copilului. Este un articol despre asta si pe site-ul desprecopii.com chiar pe prima pagina. Acum eu nu stiu ca si eu as vrea sa o pun mai incolo in rotobil. PA
si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
muttzi spune:
Fetelor, nu pot sa cred ce spuneti de Vigantol si ma enervez si eu daca i-am dat apa de ploaie copilului, mai ales ca i-am dat si calciu extra, iar Vigantolul era necesar pentru fixarea lui. Maine dimineata fac un sondaj de opinie pe la toti madicii pe care-i stiu si va anunt ce am aflat.
Roandre tocmai am observat: fetita ta este nascuta in acceasi zi cu mine
Mada spune:
mai fetelor nu ma bati in sperieti... de vigantol vorbesc
eu am si acum sticluta pe care am inceput cand bebe a facut 14 zile adica de acum 4 luni e drept ca am mai si uitat sa-i dau...
deci concluzie il arunc si maine cumpar altul???? mai am probail pt cateva zile, max o saptamana eu ii dai 2 pic pe zi ca asa mi-a zis tanti dr
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
roandre spune:
Muttzi, si e buna ziua aia ? Macar sa stiu la ce sa ma astept...hihihi
Anne33, bine ca mai ajungi si asa rar sa mai dai un semn. Pai a luat foarte bine in greutate Giulia ta. Si a mea e la categoria "pitici" si are doar 63 cm la 5 luni. Lasa ca are timp sa faca si cracii lungi!
Referitor la premergator...si eu sunt in dilema daca sa-i iau sau nu. Momentan inclin a crede ca n-o sa-i iau (daca tot e cumintica si sta singurica) dar mai devreme de 7 luni n-as pune-o in el. Deci mai avem timp sa ne razgandim.
Fata mea a adormit la masa de cereale de puteai sa tai lemne pe ea si nu se trezea. Am lasa-to sa doarma o ora si am continuat apoi cu cerealele pe care le-a papat cu drag si spor. Acum e prin sufragerie si mestereste la o jucarie. Sa vedem cand ii mai dau urmatoarea masa acum. Mai devreme de 11-12 noaptea nu prea cred.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
bozo spune:
Fetelor, aici Vigantolul se da sub forma de pastile, in general combinat cu Flor.. dar cum v-am mai spus eu am piticii mei cu Florul si am luat simplu.. dar tot pastile.
Muttzi, Roandre.. si cu mine !! Eu sunt o Fecioara pisaloaga
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
NinaB spune:
frumoasele...
unele dintre voi m-au tras de maneca! asa ca revin cu problema:
dati haine si ce aveti in plus voi si bblusii vostrii? ca am vb deja cu cineva de la o casa de copii, acre ar avea nevoie. mai ales daca vine iarna.
eu n-am mai insistat, dar unele dintre voi mi-ati dat PM. Concluzia: revin cu propunerea si trec si la actiune! dati-mi PM cu nr de tel sau ID pe messenger si va contactez sa stabilim cand si cum!
io si bb gargaritza cu 3 ore mai tanar decat al lu` Mina
georgiana.david spune:
Am aparut si eu dupa o scurta pauza in care am umblat pe la scoli pentru ca spre stupoarea mea, am aflat pe la inceputul saptamanii ca deja se fac inscrieri pentru clasa I si cum Ioana va merge la scoala trebuia sa dau o raita, telefoane la cunostiinte, etc ca sa vedem ce facem. In primul rand vreau sa va spun ca la una din scolile la care vroiam s-o duc mi s-a spus ca directoarea fara 100 de euro nici nu discuta (pt. inscriere) iar ulterior cheltuieli cam la 1 mil. pe luna, este o scoala mai cu pretentii, cica ar fi multi copii de bastani (asta cam asa e ca vad numa' Mercedesuri ducand copii la scoala) iar azi sa aflu ca acum un an la clasa I s-a facut cheta de la parinti, 5 mil de fiecare ca sa-i cumpere masina la invatatoare. FETELOR voi va dati seama in ce rahat traim ? (scuze pt. exprimare dar sunt revoltata la maxim). Ca drept urmare am trecut la scoala urmatoare de pe lista unde cred ca si ramanem, este foarte aproape de noi, invatatoarea este foarte buna (o cunosc) si nici nu se cer "taxe" de inscriere. Eu nu zic sa nu dam dar lasa-ma sa dau eu cat si cui vreau si cand vreau, nu asa!
Despre vigantol, Dr. Capraru mi-a zis ca ar fi bine sa schimbam sticluta cam la o luna si jumatate, maxim 2 iar despre tapioca, tot el, mi-a recomandat-o atat la Ioana cat si la Damian pentru ca regleaza tranzitul intestinal si noi chiar avem nevoie. Ioanei i-am dat cereale de la Hero, porumb, tapioca si mai era ceva dar nu-mi aduc aminte si i-a mers foarte bine cu ele. Cred ca o sa i le iau si lui Dami pentru ca, vad ca astea de la Milupa il constipa
Stiam si eu ca orezul constipa dar ma gandeam ca in combinatie cu porumbul isi mai pierde din efect.
Intradevar si eu m-am gandit sa-i mai bag si altceva pe langa lapte si cereale dar piticul meu refuza cam orice aliment. Am incercat cu suc de mere, de portocale sau cu mere date pe razatoarea de sticla si nu-i place nimic, le cam vomita. Ma gandeam sa-l mai las cateva zile si reiau incercarile de diversificare. Cu morcov nu am incercat pentru ca si ala stiu ca, constipa. Ce sa fac? Tare mult mi-ar placea sa-l vad si eu ca papa altceva, nu numa' lapte
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72