Bebelusi de sept-oct 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
georgiana.david spune:
Offf memoria bat-o vina !Stiam eu ca mai vroiam sa zic ceva, noi iesim afara zilnic iar durata plimbarii variaza in functie de conditiile meteo dar niciodata nu stam mai putin de 20-30 de minute iar daca nu putem iesi il imbrac pe bebe ca si cum am iesi afara si il tin in carut in fata geamului deschis iar el doarme tun !
Despre asa zisul premergator, nici Capraru nu este de acord in totalitate, zice ca ii invata pe astia mici puturosi si cred ca asa e ! De altfel eu pe Ioana am tinut-o foarte putin in el iar acum stau pe ganduri daca sa cumpar sau nu. In schimb am vazut in reclama de la Carrefour (parca) un scaun pentru astia mici (scaun in care sa manance cum asa cu tot) la 900 mii de la Primii Pasi si m-ar tenta. Pretul e super dar nu stiu cat e de bun, please daca il vede careva sa-mi zica si mie daca-i bun.
Pentru constipatie am vazut azi in revista MAMI ca cei de la Humana ar fi scos un produs pe baza de lactoza care se adauga in lapte si cica ar fi bun, voi il stiti ?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ionella3003 spune:
a trecut si ziua de azi cu mari emotii! Am fost la dr si se pare ca problema nu este chiar atat de simpla: e o problema care nu se poate rezolva suta la suta, decat prin operatie dar asta mai tarziu si daca se agraveaza, dar se poate ameliora cu supliment de vit. D si cu gimnastica (inot). Sa dea D-zeu sa nu fie cazul de operatie!
Oricum multumiri publice pt. ninab care m-a ajutat enorm si tuturor care v-ati gandit la noi. Este cumplit sa treci prin probleme de sanatate cu copilul tau: am iesit de la ortoped plangand cand mi-a zis de o ipotetica operatie. Stiu, nu este o problema extrem de grava, dar este o problema.
In rest, ca sa trecem la lucruri mai vesele, raportam un copil extrem de vioi si vorbaret si zambaret. De la o zi la alta - alte vocalize, mai nou si-a descoperit urechile si parul, se trage de ele cand mananca, ba chiar azi la baita, si-a descoperit putulica, tragea de ea si avea o fata, nu intelegea ce se intampla. A invatat sa se intoarca de pe spate pe burtica, deja nu-l mai pot lasa singur in pat! Pot sa spun ca, pana acum este o bucurie sa cresc un astfel de copil: este extrem de vesel si de cuminte!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
marlen_b spune:
nici eu nu stiam de vigantol. ii dau de la 14 zile din acelasi flacon. cum a zis Mada, 2 pic/zi.
sper sa ajung maine la medic. o sa intreb si de vigantol.
o noapte frumoasa,
Marlen & ANDREAS
NinaB spune:
beeey!
baga multzamiri publice pt nu pentru mine! ca numitu` e cu stiintza si cunoshtintzele!
mcm spune:
Eu stiam de vigantol dar nu dati cu rosii ca nu v-am spus........citisem mai de mult timp pe forum dar nu am o informatie oficiala si din cauza asta n-am indraznit sa spun nimic.
In seara asta dupa baitza Alexutza a fost cam agitata cand a papat san si apoi cand am pus-o in patut a inceput sa se maraie. Parca nu prea mai e lapte, zic eu, si daca nu se satura seara?! si ii fac un biberon de bebelac. L-a scuipat cat colo, s-a strambat tare urat, s-a enervat si a inceput sa planga. Ce sa fac, o sa ma chinui sa-mi sporesc lactatia, spirulina, mancare multa, lichide la fel si odihna.
Pana la urma bb a adormit leganat de tata in bratze.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
ana_a spune:
Nina, esti simpatica! lasa fata sa-ti multzumeasca daca asa simte!!!
Ionella, sa de-a Dumnezeu sa fie bine pentru voi sa nu fie nevoie de operatzie!
Eu raportez un copil sclifosit, da cu obrajorii rosiiiii de numa! de la aceasta alergie i se trage...
mihaela, sa stii ca si al meu mananca cam ca si Alexia, si citind asta de la tine parca mi s-a luat o piatra de pe inima, inseamna ca nu e singurul care se culca dupa 100 ml de lapte... desi..ar trebui sa pape vreo 200ml... da, asta este! Alexia se trezeste noaptea sa mai manance? mi imi easte frica sa nu-mi scada in greutate...da oricum, o sa puna el la loc.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
am uitat de vigantol...pai eu pana acum am folosit o sticlutza cam 4 luni dupa care am inceput alta...si doctora cand i-am zis ca imi este pe gatate....mi-a zis ca trebuia sa-mi ajunga pana la 6 luni..si s-a cam ofticat pana mi-a dat alta...m-a intrebat chiar ce am facut cu vigantolul de s-a terminat asa repede. Eu auzindu-va pe voi pe aic cum ca ar fi valabil doar 3 luni i-am zis ca mi s-a terminat sa-mi de-a altul
flori din gradina mea
aissa spune:
Mai nu stiu cum de nu v-au spus doctorii de vigantol, eu stiam de mult, dar am crezut ca e cunoscuta treaba. Iar dr. nu mi-a zis niciodata ca nu imi da. Chiar acum mi-a dat o sticla, nu reteta. Are uneori pe acolo si le da ca pe servetele.
Deci mergeti de cereti si aruncati-l pe cel vechi. Uite, acum o sa-l arunc si mai repede, la 2 saptamania asa cum m-a sfatuit Nina. Si Debridatul il arunc, dar pe ala scrie ca se arunca dupa 4 saptamani. La fel laptele si cerealele desfacute, la fel orice fiola inceputa (bine, la ser fiziologic o mai tin o zi).
Am luat azi cereale tot de la Hero. Am gasit cu orez, porumb si banana, asa ca nu am mai luat cu tapioca. Eu i-am dat de duminica orez de la Hero si nu s-a constipat. Asa am prins curaj sa mai iau un fel, ca doar diversificam, nu?
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
elyanne spune:
Trebuie sa va zic ca sper sa fi descoperit care era problema cu mancatul la biberon. Surpriza: laptele. De cand ii dau Nan fata mea mananca de la biberon... nici nu-mi trecea prin cap ca e laptele de vina, ca eu am incercat sa-i dau si lapte de-al meu din biberon si nu a vrut. Azi a mancat fara plasete aproape de loc...
Mihaela e ok 200 de g in 2 sapt. pt. varsta ei, dar e a luat 800 g in 2 luni... si nu mai e ok. Si eu vroiam sa mai astept, dar daca altfel nu ia in greutate...
In leg. cu Vigantolu mie dr. mi-a zis ca nu mai e bun dupa 6 sapt. Trebuie sa vedem ce facem, ca nu e bine... Nina ziceai ca sunt mai bune pastilele sau am inteles eu aiurea?
Georgiana.david de ce scoala este vorba ca mor de curiozitate... daca poti sa spui.
Ionela cred ca a fost super haios piticul... Sanatate multa si poate nu e nevoie de operatie.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
salut!
elyanne, vezi ca milumil era de vina?arac asa ceva ii dadeai tu puiului tau! Ma bucur ca ti-a acceptat lapticul din biberon! Sa creste-ti mari si frumoase!
flori din gradina mea