Bebelusi de sept-oct 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by NinaB

m-ati naucit (nu ca natura n-ar fi avut niciun merit la faza asta...)

informatie: odata desfacut, in cateva zile, Vigantolul nu mai are niciun efect!!!! adik dati la cupil aqua di ploaia! preferabile tabletele... parerea lor ..(a alora de mi-au zis!) si parol daca nu-i cred!!!

Mai NinaB, cum adica Vigantolul isi pierde proprietatile in cateva zile daca e desfacut???????
Pai pe prospect spune ca e bun 6 luni de la deschidere....doar n-or fi nebuni aia de recomanda asa ceva. Plus ca e solutie uleioasa si iar isi pastreaza calitatile o perioada mai indelungata. Scuza-ma, dar da-mi voie sa cred ca nu au dreptate cei care ti-au spus asta!
Daca era asa cum spui tu, nu se desteptau si astia sa spuna pana acum?!?!? Mai ales ca pe unele medicamente este clar specificat faptul ca nu sunt valabile decat 7 zile de la deschidere.
Acum trebuie sa recunosc ca nu stiu ce e mai bun: suspensia uleioasa, pastilele sau cel injectabil. Aici trebuie sa ma mai interesez.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ei iaca de ce nu ma mai amestec io cu sfaturili... vezi???

io am zis ce-au zis aia de stiu! si anume ca solutie de dilutie de alcool si nechezol ce este el, care este, si n-are stabilitate odata deschisa decat o perioada scurta! si mai bine nu va ziceam ! na mino ca ma puse drq sa raspunz in plen!!!!

cat despre diploma lu` matale, madam roandre dac` nu stii un` sa dai un tel mai intai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Roandre, unde ai postat reteta de tort? Am ramas in urma, nu am salvat si acuma nu o mai gasesc. Se lauda fetele pe aici ca e tare bun. Noi am fost afara, am iesit pe la 2 si inca bb al meu doarme langa mine in carucior. Am mai incercat sa-i dau piure de legume dar ieri a vomitat. Ii dau numai seara cereale. Trebuie sa incerc alte gusturi sa vad ce ii place. E pretentioasa.

si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu stiu de vigantol ca nu-si pastreaza proprietatile, dar nici chiar asa. Majoritatea dam picaturi, adica majoritatea medicilor sunt nauci?
DAR, eu il arunc dupa 3 saptamani, incep o sticla noua. Asa stiu ca trebuie, asa mi-au zis 2 medici (unu a zis 3, celalalt 4, asa ca eu tin o sticla 3 saptamani). Si nu te deranjeaza cu nimic, ca ti-l da dr. gratuit deci tot ce trebuie e sa cerem.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Hm....eu am o sticluta de vigantol pe care o folosesc de 2 luni. Inseamna ca ii dau degeaba? Aici medicul te intreaba daca ma ai si nu iti da de cate ori ceri, numai daca se termina. Cand am fost ultima oara nici nu aveau. Trebuia cumparat de la farmacie.
Ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Tyaa, uite reteta de tort a Mihaelei ca am salvat-o si eu:

TORT DIPLOMAT

- 4 pachetele gelatina de 10 gr Dr Oetker
- 2 cutii compot ananas
- 3 oua
- 250 gr zahar
- 1/2 kg frisca "HULALA"

Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si se lasa de seara pana dimineataA doua zi gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulamaAlbusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca iar jumatate de cantitate se opreste pt ornat. Cealalta jumatate se amesteca cu albusurile spuma si cu gelatina calduta (atentie, gelatina sa fie calduta pt ca altfel nu se va omogeniza).Intr-o cratita de 3 kg pe fundul careia s-au pus fructe de ananas taiate cubulete se toarna compozitia de mai sus amestecata cu fructele din compot.Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca ramasa si fructe: portocale, kiwi, ananas, capsuni, piersici, etc.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

quote:
Originally posted by NinaB

m-ati naucit (nu ca natura n-ar fi avut niciun merit la faza asta...)

informatie: odata desfacut, in cateva zile, Vigantolul nu mai are niciun efect!!!! adik dati la cupil aqua di ploaia! preferabile tabletele... parerea lor ..(a alora de mi-au zis!) si parol daca nu-i cred!!!

Mai Nina, si de ce scrie in prospect ca se poate folosi 3 luni de la desfacerea flaconului... ca ma urc pe pereti de draci ce am!!!!!!!!!!! Da' n-a putut sesiza nimeni dintre cei care pretind, in cunostinta de cauza, ca nu e in regula la Prot. cons. ... undeva??!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Multumesc mult bozo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Nu prea e de protectia consumatorului, daca intr-adevar asa e, atunci trebuie dovedita istoria cu analize, studii de caz, statistici si alte balarii, lasati Protectia Consumatorului,are si-asa destul de furca..

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Hai sa ma bag si eu: Vigantolul asta e vitamina D, nu-i asa? Ca si eu am tot vitamina D, tot sub forma de suspensie uleioasa si ii dau Almei in fiecare zi din ea si se numeste Davitamom D in cazul nostru si la fel scrie pe prospect ca e valabil cel putin 6 luni de la deschidere si la fel am reteta de la medic sa ma duc cand implineste Alma 6 luni pentru a ridica sticluta numarul 2. Sa insemne asta ca peste tot in lumea asta sunt numai prosti si ca doar vreo 2 destepti, care stiu mai bine, exista ?

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi

Mergi la inceput