Bebelusi de sept-oct 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
elyanne spune:
Aissa multumesc mult de tot... Am vorbit si cu Mina intre-timp... Acum trebuie sa o lamuresc pe contabila.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
mcm spune:
Tocmai am auzit la radio ca se sisteaza acordarea de lapte praf mamicilor care alapteaza; ma intreb cum vor verifica daca alaptam sau nu.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
ana_a spune:
salut
fetelor, eu am postat la probleme legistrative despre lapticul de la primarie... si astept sa vad daca cei de pe acolo stiu mai multe (ca-s mai citi-ti ca mine...), ca eu nu citesc ziarele si rar ma uit la stiri, si sa vedem ce raspuns primesc, ca eu... greu o sa-mi permit sa cumpar lapte...
Mihaela, super arata tortul!eu inca nu am apucat sa merg in oras sa-mi cumpar cele trebuincioase.
Fetelor... azi am plans de sarea bluza de pe mine, cu Stefan in bratze! Am incercat sa-i dau acuma la amiaza lapte praf si nimic!
Sa-l vedetzi cum ma cuprinde cu manutzele si ma musca d egat, de barbie... cum sa nu te ia plansu? E asa de minunat sa-l simt asa parca parte din mine cand e la san, si nu stiu, cre dca eu nu-s pregatita inca sa renuntz la aceasta placere....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
timea spune:
Crini cu tapioca asa imi scrie la carticia... deci este parere generala.. ei zic ca nu tapioca, zahar, etc( este continuta in multe produse pentru copii)..Ca cica nu face nimic bine si are substante nutritive putine:( Da ce-i aia tapioca? Ca tot vorbim de ea:)
Mara mea dorme... are program : culcat la 8 seara trezit la 5-5.30 mancat si inca o repriza de 1 -1.30...
Ana eu zic cu lapticul sa nu mai te stresezi, sa-l pui la san si sa-i dai in completare cat cere... poate daca stimulezi se face si lapticul la loc...eu o pun la san mananca cat mananca...nu m-am muls niciodata...dar nici nu m-am gandit ca nu-mi ajunge lapticul sau ca nu-i bun:) o dat a intrebat Dan pediatra daca se poate sa nu fie bun laptele si i-a zis sa nu mai vorbeasca prostii:)
Numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
aissa spune:
Fetele, am mai intrat pe la legislative. V-am zis, acolo Rozi, Marius si altii fac minuni. Mie sa-mi fie rusine ca ma laud, ca sunt mai mult executant, ei chiar aprofundeaza legea. Asa, mea culpa fiind facuta sa continuam.
Pe site-ul lui Marius www.romleas.ro sunt niste legi care ne intereseaza. Astea cu sanatatea sunt OUG 150/31.10.2002 (vezi art.6) modif.prin Ordonanta 93/26.08.2004 (MO 798/30.08.2003)
Sunt subliniate si scris cu rosu articolele care ne privesc pe noi. Nu trebuie decat sa copiati/imprimati si sa mergeti la contabila. Succes!
V-am zis, la noi salariile se dau azi si am 7830000.
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
bozo spune:
A dat o agitatie si in bebeul meu de nu se poate .
Kittie, parca vorbesti de al meu. cum ii bag tzatza in gura cum il umfla rasu' ... cum o scot il umfla plansu. Plus ca nu mai vrea sa sta cuminte si jos, doar in bratze si in fund. Sunt toata ziua cu pompa, biberonul inghetzat si dezghetat lapte si tentative de a ii da sa suga in cele mai traznite pozitzii. nu glumesc, cred ca mai am putzin si stau si in cap in timp ce ii dau sa suga
In schimb imi mananca degetele, mainile si tot ce prinde de la mine.
Fetelor, la 4 luni cat pot sa il tin in funduletz, intre perne?
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
elyanne spune:
Sa ne laudam si noi cu primele lingurite de piure mancate... Azi i-am dat 3 lingurite de piure de morcov de la borcanas... vreau sa va zic ca i-a placut... nu-i placea ca ii bagam lingurita in gura (ca nici pe asta n-o suporta - am incercat sa-i dau o data lapte cu lingurita si din cauza asta cred ca nu-i place). Cand simtea gustul plescaia, nu prea stie cum sa inghita, da pana la urma a papat 3 lingurite. Si dupa asta a mancat si 130 ml de lapte praf, cu urletele de rigoare... dar pana la urma a mancat, asta e important.
Si azi a manacat la fel: la 10 dimineata si la 3 dupa amiaza, deci tot 4 mese pe zi.
Ana_a si eu patesc la fel cu pitica si eu am plans cu ea in brate la inceput, cand vedeam ca nu-i placele laptele, ca eu nu am suficient sa-i dau, dar pana la urma n-am obisnuit cu ideea si cred ca si s-a mai obisnuit. Iti trebuie f. multa rabdare... pana la urma trebuie sa reusesti.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
NinaB spune:
m-ati naucit (nu ca natura n-ar fi avut niciun merit la faza asta...)
informatie: odata desfacut, in cateva zile, Vigantolul nu mai are niciun efect!!!! adik dati la cupil aqua di ploaia! preferabile tabletele... parerea lor ..(a alora de mi-au zis!) si parol daca nu-i cred!!!
roandre spune:
M-am adunat si eu dupa drumuri caci a trebuit sa ma duc pana la ASE sa-mi depun cererea de ridicare a diplomei de licenta. Bataie de joc acolo si niste nesuferite de "angajate" care iti dau o simpla semnatura doar daca au chef. Mi-am facut o mie de nervi....bine ca am scapat si de asta!
Mada, am spus eu ca sunt liliac...dar seara chiar n-am somn iar dimineata dorm pana la 10 cel mai devreme.
Ana, rabdare multa si o sa accepte si biberonul. E mai greu sa-l obisnuiesti acum daca a fost doar alaptat dar vei reusi. Suzeta o accepta? A mea nu a vrut din prima biberonul (am schimbat biberonul) si nici laptele praf. Se facea ca-i vine sa vomite cum simtea gustul. Azi putin, maine putin si cam intr-o sapt s-a obisnuit iar acum a ajuns sa doreasca doar biberonul. Eu zic sa-i mai dai si putinul ala de lapte de la tine. Stiam ca nu ar fi chiar bine sa-l intarci iarna. Eu Alexiei ii dau sa suga dimineata la 10, la 13.30 ii dau piure de legume (70-75 gr) si putin lapte praf (cam 60 ml), la 16.30 ii dau sa suga daca vrea, daca nu lapte praf cam 100-120 ml maxim (mai mult nu vrea), la 19 ii dau cereale (65-70 gr) si 100 ml lapte praf (daca nu vrea sa suga) iar la ultima masa seara la 22 o pun la san (si de obicei nu vrea) sau ii dau cam 100 ml lapte praf. Asa arata o zi la noi. Deci eu zic sa-i mai dai sa suga cat mai e laptic si apoi sa-i dai completarea. De foame o sa accepte si biberonul.
Crini, dintisori deja??? Super...trebuie sa-i cumperi ceva alb, ca sa aiba dintii albi...hihihi. Fugi la cumparaturi!
Timea, alexia nu se intoarce singura decat daca ii dau un imbold...altfel doar pe parti se intoarce tot timpul.
Mcm, lasa ca o sa mai invete si alte "prosticele" Alexia mica in curand si apoi o sa te vaiti ca nu mai e cuminte deloc. Pupici Alexutzei!
Bozo, eu nu m-am uitat niciodata cat o tin in fundulet. Ideea e ca ea sta ce sta si cand nu mai are chef se culca singura. Poti s-o tii cateva minute fara probleme si daca vezi ca nu-i mai place, nu insisti.
Aha....deci 7830000 lei trebuie sa luam. Eu nu am verificat inca minunatul card si nu stiu cat mi-au virat. Vroiam sa stiu cat ati luat voi, ca in cazul in care imi da mai putin sa ma duc la ei sa-i iau de gat....hihihi
Eliana, nu se opreste nimic pt sanatate. Mergi cu legile in mana!
Zici ca-i place piureul? Super atunci...desi eu as fi zis sa mai astepti pana la 4 luni. 200 gr in 2 sapt e ok pt varsta ei. De acum asa va lua in greutate. Cu lingurita dureaza ceva vreme pna invata care e treaba cu ea si cum se inghite mancarea (in ce sens). A mea a invatat sa pape si nu ne mai mozolim asa rau.Spor la papat!
Nu mai stiu ce sa scriu...revin mai tarziu cand imi aduc aminte!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
crini spune:
Multumim de urarile pentru dintisor.
Timea, tapioca e o cereala. Am cautat pe net si am gasit ca e faina obtinuta din bulbi de manioca. Acu sac nu ma intrebi ce-i manioca, pentru ca in dictionar n-am gasit-o si singura informatie reperata e ca se cultiva in tarile sarace (Africa).
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)