endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
Felicity, cum se traduce wheatgrass? Adica, wheat e grau, grass e iarba, deci ce consuma fetele alea?Ma intereseaza!
ariadna33 spune:
Tonnia, Tonnia, Tonnia! M-ai invartit, m-ai ametit, nici acum nu-mi revin, stai sa adun cioburile de pe jos sa le lipesc... Esti absolut surprinzatoare! Sa le luam pe rand (nu stiu daca pot 'digera' atatea informatii).
Royal Jelly parca's vitamine?
Care-i legatura intre caprioare si FIV (sunt cam batuta in cap la ovulatie, vad)?
Testul era pozitiv sau negativ, de ce te joci cu noi?!
Si ce vrei sa spui, ca n-ai prestat? Si eu am ramas gravida in vara cu un singur contact pe luna aia in ziua 17, asa ca nu ma mira absolut nimik.
Deci este posibil ca atunci cand mi-a intarziat mie ovulatia sa fi fost de la vitex, ca am luat Periodin?!![]()
Buuuun, deci daca-ti iese testul de ovulatie pozitiv in perioada luteala inseamna ca e sarcina? Hai ca sunt tampita si intreb ca papagalul...
Sa vina odata Alé sa ne zica daca e posibil sa scada endometrul! Ce-o fi cu ea?! Off, daca o prind...
Tonnia deci o sa fim colege de cabinet la
, mda inteleg, ca si io vreau sa ma duc cand o sa-l deschida, o sa fie ca-n visul tau, dar tb. sa mai gasim cateva fete (pe cateva le-am trimis eu la spital), deci no problem. ai vazut ca o sa aiba si ecograf...
Mai, sa stii ca m-am gandit si io la faza cu TPC negativ, ca sa vezi ce minti diabolice ![]()
avem amandoua (dar eu n-am avut curaj sa spun... deci o bila alba pt. tine).
DANANGIE cred ca esti
! Eu n-am sagerare la ovulatie, n-am avut nici la implantare.
Felicity, si pe mine ma sperie costul FIV, de fapt mai mult ma enerveaza, am ideea aia tampita ca de ce sa arunc cu banii, dar auziti ce spune EMI SI MAMI, ca se poate si cu mai putini bani, am auzit si io de o clinica prin zona aia, dar nu stiu prea multe... Raluca, multumesc pt. gandurile bune, sunt de acord cu tine ce i-ai raspuns fetei care voia sa faca avort.
Si da, Tonnia, ai o minte sclipitoare! Dar avem nevoie de Alé sa ne mai tempereze putin...
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by rucsi
Ariadna33, tu chiar n-ai de ce sa-ti pierzi speranta.Daca ai ramas in vara n-ai nici un motiv sa nu mai ramai.E o chestiune de timp.La mine e mai complicat ! A mai aparut intre timp o cezariana si probabil socul prin care am trecut m-a dereglat de tot. Dar eu sper si nu am de gand sa ma las dobarata.Voi face orice ! Daca va fi nevoie voi face chiar si FIV ( care ma sperie cel mai tare ).Nu mai fi trista.Sunt sigura ca vei fi in curand mamica !!
Rucsi
Te admir foarte mult ca mai vrei un copilas si ca nu te dai batuta dupa toate care ti s-au intamplat!

mirelas76 spune:
Ei, las ca va arat io voua...n-o sa-mi mai dau foliculul meu dupa ai vostri ( a se citi fata mea dupa handralaii vostri )!!!
asteryaro spune:
cu cat stim mai mult, cu atat nu stim nimic...
fetelor, sa avem incredere! ati vazut-o pe Tia??? cu ambele trompe infundate? si teoretic si practic fara nici o sansa???? si este ea gravi? ESTE!!!
mai cad si eu, dar ma ridic si-o iau de la capat. e ffff greu, dar n-am alta solutie, ca doar nu voi renunta!
multe minuni s-au intamplat atunci cand fetele s-au relaxat, cand nu s-au mai gandit la temperaturi, la ovulatii, la foliculi, la TPC-uri negative... la sex la comanda... si eu m-am saturat... dar INCA SPER!
hai sa speram impreuna! sunteti asa minunate, incat Dumnezeu nu va poate ocoli!
cu drag,
Astery