Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
Mey... M-a speriat GANDACELU!!!!!!!... Mi-a zis ca nu se face vaccinul lu bb daca nu a implinit doua luni!!!...
Pe noi dr pediatru ne-a chemat la vaccin pe 3 februarie pt ca 6 februarie cade duminica. Deci dr ne-a chemat cu 3 zile inainte in cunostintza de acuza... Mey... Ce ma fac!...
A mai facut cineva vaccinul la bb cu 1, 2 sau 3 zile mai devreme de a implini bb 2 luni.
Altceva: se poate bea suc cu acid? (ex: sprite)
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELISMey... M-a speriat GANDACELU!!!!!!!... Mi-a zis ca nu se face vaccinul lu bb daca nu a implinit doua luni!!!...
Pe noi dr pediatru ne-a chemat la vaccin pe 3 februarie pt ca 6 februarie cade duminica. Deci dr ne-a chemat cu 3 zile inainte in cunostintza de acuza... Mey... Ce ma fac!...
A mai facut cineva vaccinul la bb cu 1, 2 sau 3 zile mai devreme de a implini bb 2 luni.
Altceva: se poate bea suc cu acid? (ex: sprite)
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Felis, si pe mine m-a chemat mai devreme, ce-i drept cu o zi (pe 8 febr). Nu cred ca-i o tragedie pt trei zile.
Cat despre sucuri cu acid, mie mi-a zis pediatra sa le evit. Acum ce sa zic...am mai scapat asa un pahar, doua si nu mi s-a parut ca-i face rau. Ideea e ca trebuie evitate ca sa nu te balonezi.
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)Poze
miria_cristina spune:
Eu i-am facut vacc. la 2 luni jumatate, si asta pentru ca asa ne-a chemat. Nu stiu daca trebuie facut mai devreme, dar stiu ca se poate face mai tarziu
. In afara de asta, nu cred ca este chiar asa de stricta punctualitatea vaccinarii.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
dama spune:
Si noi vaccinul de la 2 luni l-am facut o saptamana dupa data la care a implinit 2 luni si cand am sunat sa fac programarea i-am spus asistentei e rea tarziu,a zis ca nu e nici o problema sa se depaseasca cateva zile.
Nu stiu daca e rau nici cu cateva zileinainteca pe ala de la 1 luna noi l-am facut cu 4 zile mai devreme si a fost ok. Dar mai bine suna-ti dr si intreaba-l ca el trebuie sa stie mai bine. Acum daca data cand implineste 2 luni pica in weekend, eu nu cred sa fie asa grav, altfel te chema in weekend, nu?
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
gandacelu spune:
bits, o veste buna: ioachim a adormit in seara asta cu teatrul magic!
numai ca, spre deosebire de tine, pe el imaginile, nu muzica il intereseaza
muzica ii pun la radio, l-am invatat cu muzica clasica, si e cam speriat de muzica aia "naturala" de la jucarie
secretii am si io
nu prea mult, dar tot cu tampoane zilnice stau
dama, eu zic sa prepari un termos, e cal mai bine
cat despre pastratul laptelui praf, imi dau si io cu parerea
ca, daca nu stiati, cat am fost in canada am facut baby-sitting
la un bebe de 4 luni, si am vazut ca mamica lui pregatea dinainte vreo 5 biberoane cu lapte in frigider, eu nu mai trebuia decat sa i le incalzesc la aparat... erau valabile cred 24h, daca nu si mai mult... dar asta scria pe cutia aia de lapte... pe a voastra ce scrie? urmati indicatiile!
va pup
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
bitsone, nu mai te gandi la prostii: la productia ta, peste 2 luni vei avea lapte si nu ai nevoie de biberoane si nici geanta, ai "biberonu" gata incalzit;)
poligynax am luat si eu imediat ce am nascut-o pe ile, 2 saptamani zilnic, si alaptam, asa ca nu e nici un pericol
cate despre vaccin, mie DR mi-a zis literal ca nu e indicat sa fie facut mai devreme deloc, nici cu 1 zi, nu stiu de ce, daca nu pica vaccinarea pe 24-25, il amana pe ioachim cu 1 luna - e vorba de acest vaccin de 2 luni
felis, intreaba la mamicile de septembrie-octombrie, mai bine, da?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
felis, despre apa: in mod normal, apa plata e pura micobiologic, dar, pentru linistea ta, fierbe-o! mai bine fiarta decat cu probleme apoi... si sa nu iei orice tip de apa, iti recomand bucovina, sau, mai scumpa, dorna - dar bucovina e perfecta!
miria, ce veste buna mi-ai dat! si ile e alergica la capsune, imi parea atat de rau... bine ca o sa-i treaca!
felis, am baut eu nitica fanta ca muream de sete si numai asta aveam, si oachim s-a deranjat rau la stomac... deci NU! nimci cu acid, nici apa minerala macar!![]()
vaccinul se poate face DUPA asadar, dar nu INAINTE de 2 luni - asa mi-a zis mie, nu e musai sa il faca exact in ziua in care implineste 2 luni...
mikimi spune:
Felis si noi facem 2 luni in w-end(pe 12) si ne-a chemat in miercurea de dupa 12.Zicea ca nu-i poate face inainte de a implini 2 luni.Nu am intrebat de ce.Deci poate mai poti amana pentru saptamana de dupa ziua lui.
Miki si Alexander (12.12.04)
Ele spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
[
Ce sa fac cu constipatia asta?? Cate zile sa-l las saracu' pana ii pun supozitor.. iar? I-am pus deja pana acum trei supozitoare si nu as mai vrea sa ii mai dau, dar totusi nu vreau sa dea in alte complicatii..
Eliza siAlex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
Eliza a mea facea kk la 7 zile o data

(am mai scris asta pe forum) si la inceput i-am pus cateva supozitoare pana cand am vazut ca nu mai facea decat asa. La recomandarea medicului i-am dat Lactuloza sirop si acuma rar trece o zi fara sa faca. NU are efecte adverse trebuie doar avut grija la dozaj (eu ii dadeam cate juma de linguritza seara)costa in jur de 120.000.Eu ti-l recomand dar trebuie stiut ca isi face efectul cam dupa o saptamana.Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Felis si noi facem 2 luni in w-end(pe 12) si ne-a chemat in miercurea de dupa 12.Zicea ca nu-i poate face inainte de a implini 2 luni.
exact! si mie mi-a zis la fel!