Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
Mey... M-a speriat GANDACELU!!!!!!!... Mi-a zis ca nu se face vaccinul lu bb daca nu a implinit doua luni!!!...
Pe noi dr pediatru ne-a chemat la vaccin pe 3 februarie pt ca 6 februarie cade duminica. Deci dr ne-a chemat cu 3 zile inainte in cunostintza de acuza... Mey... Ce ma fac!...
A mai facut cineva vaccinul la bb cu 1, 2 sau 3 zile mai devreme de a implini bb 2 luni.
Altceva: se poate bea suc cu acid? (ex: sprite)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Mey... M-a speriat GANDACELU!!!!!!!... Mi-a zis ca nu se face vaccinul lu bb daca nu a implinit doua luni!!!...
Pe noi dr pediatru ne-a chemat la vaccin pe 3 februarie pt ca 6 februarie cade duminica. Deci dr ne-a chemat cu 3 zile inainte in cunostintza de acuza... Mey... Ce ma fac!...
A mai facut cineva vaccinul la bb cu 1, 2 sau 3 zile mai devreme de a implini bb 2 luni.
Altceva: se poate bea suc cu acid? (ex: sprite)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Felis, si pe mine m-a chemat mai devreme, ce-i drept cu o zi (pe 8 febr). Nu cred ca-i o tragedie pt trei zile.
Cat despre sucuri cu acid, mie mi-a zis pediatra sa le evit. Acum ce sa zic...am mai scapat asa un pahar, doua si nu mi s-a parut ca-i face rau. Ideea e ca trebuie evitate ca sa nu te balonezi.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
miria_cristina spune:
Eu i-am facut vacc. la 2 luni jumatate, si asta pentru ca asa ne-a chemat. Nu stiu daca trebuie facut mai devreme, dar stiu ca se poate face mai tarziu. In afara de asta, nu cred ca este chiar asa de stricta punctualitatea vaccinarii.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
dama spune:
Si noi vaccinul de la 2 luni l-am facut o saptamana dupa data la care a implinit 2 luni si cand am sunat sa fac programarea i-am spus asistentei e rea tarziu,a zis ca nu e nici o problema sa se depaseasca cateva zile.
Nu stiu daca e rau nici cu cateva zileinainteca pe ala de la 1 luna noi l-am facut cu 4 zile mai devreme si a fost ok. Dar mai bine suna-ti dr si intreaba-l ca el trebuie sa stie mai bine. Acum daca data cand implineste 2 luni pica in weekend, eu nu cred sa fie asa grav, altfel te chema in weekend, nu?
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
gandacelu spune:
bits, o veste buna: ioachim a adormit in seara asta cu teatrul magic! numai ca, spre deosebire de tine, pe el imaginile, nu muzica il intereseaza muzica ii pun la radio, l-am invatat cu muzica clasica, si e cam speriat de muzica aia "naturala" de la jucarie
secretii am si io nu prea mult, dar tot cu tampoane zilnice stau
dama, eu zic sa prepari un termos, e cal mai bine
cat despre pastratul laptelui praf, imi dau si io cu parerea ca, daca nu stiati, cat am fost in canada am facut baby-sitting la un bebe de 4 luni, si am vazut ca mamica lui pregatea dinainte vreo 5 biberoane cu lapte in frigider, eu nu mai trebuia decat sa i le incalzesc la aparat... erau valabile cred 24h, daca nu si mai mult... dar asta scria pe cutia aia de lapte... pe a voastra ce scrie? urmati indicatiile!
va pup
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
bitsone, nu mai te gandi la prostii: la productia ta, peste 2 luni vei avea lapte si nu ai nevoie de biberoane si nici geanta, ai "biberonu" gata incalzit;)
poligynax am luat si eu imediat ce am nascut-o pe ile, 2 saptamani zilnic, si alaptam, asa ca nu e nici un pericol
cate despre vaccin, mie DR mi-a zis literal ca nu e indicat sa fie facut mai devreme deloc, nici cu 1 zi, nu stiu de ce, daca nu pica vaccinarea pe 24-25, il amana pe ioachim cu 1 luna - e vorba de acest vaccin de 2 luni
felis, intreaba la mamicile de septembrie-octombrie, mai bine, da?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
felis, despre apa: in mod normal, apa plata e pura micobiologic, dar, pentru linistea ta, fierbe-o! mai bine fiarta decat cu probleme apoi... si sa nu iei orice tip de apa, iti recomand bucovina, sau, mai scumpa, dorna - dar bucovina e perfecta!
miria, ce veste buna mi-ai dat! si ile e alergica la capsune, imi parea atat de rau... bine ca o sa-i treaca!
felis, am baut eu nitica fanta ca muream de sete si numai asta aveam, si oachim s-a deranjat rau la stomac... deci NU! nimci cu acid, nici apa minerala macar!
vaccinul se poate face DUPA asadar, dar nu INAINTE de 2 luni - asa mi-a zis mie, nu e musai sa il faca exact in ziua in care implineste 2 luni...
mikimi spune:
Felis si noi facem 2 luni in w-end(pe 12) si ne-a chemat in miercurea de dupa 12.Zicea ca nu-i poate face inainte de a implini 2 luni.Nu am intrebat de ce.Deci poate mai poti amana pentru saptamana de dupa ziua lui.
Miki si Alexander (12.12.04)
Ele spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
[
Ce sa fac cu constipatia asta?? Cate zile sa-l las saracu' pana ii pun supozitor.. iar? I-am pus deja pana acum trei supozitoare si nu as mai vrea sa ii mai dau, dar totusi nu vreau sa dea in alte complicatii..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
Eliza a mea facea kk la 7 zile o data (am mai scris asta pe forum) si la inceput i-am pus cateva supozitoare pana cand am vazut ca nu mai facea decat asa. La recomandarea medicului i-am dat Lactuloza sirop si acuma rar trece o zi fara sa faca. NU are efecte adverse trebuie doar avut grija la dozaj (eu ii dadeam cate juma de linguritza seara)costa in jur de 120.000.Eu ti-l recomand dar trebuie stiut ca isi face efectul cam dupa o saptamana.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Felis si noi facem 2 luni in w-end(pe 12) si ne-a chemat in miercurea de dupa 12.Zicea ca nu-i poate face inainte de a implini 2 luni.
exact! si mie mi-a zis la fel!