Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
dama spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
dama, eu zic sa prepari un termos, e cal mai bine
cat despre pastratul laptelui praf, imi dau si io cu parerea ca, daca nu stiati, cat am fost in canada am facut baby-sitting la un bebe de 4 luni, si am vazut ca mamica lui pregatea dinainte vreo 5 biberoane cu lapte in frigider, eu nu mai trebuia decat sa i le incalzesc la aparat... erau valabile cred 24h, daca nu si mai mult... dar asta scria pe cutia aia de lapte... pe a voastra ce scrie? urmati indicatiile!
Gandacel, merci si tie pt sfat, asa ma innebuneste plecarea asta cu tot ce trebuie luat si pregatit ca nu stiu unde o sa-mi capul in zilele de dinainte...asa ca mai bine itreb inainte ce ma preocupa...
si ma bucur ca ai dat si raspunsul referitor la laptele gata pregatit si tinut la frigider ca incepusem sa-mi para rau ca am postat mai devreme ca se poate cand am vazut ca toate celelalate fete spuneau ca nu. Dar intr-adevar probabil ca difera si tipul de lapte si atunci trebuie pregatit pe loc ca altfel se strica. Asa ca Eliza fa cum scrie pe cutie.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
mikimi spune:
Gandacelu eu nu -l pot vedea pe omuletu' mic si verde...oare de ce? cica sa vorbesc cu owner-ul.
Miki si Alexander (12.12.04)
hena spune:
Buna seara !
Am o mare problema! Ma framant si nu pot sa dorm.
La baita de ieri seara vad ca mamelonul drept a lui bb este iritat. Am zis ca s-a zgariat, ca el se mai ciupeste singur cand il dezbrac si prinde o bucatica de pielicica goala...
In seara asta ma uit din nou si vad ca nu i-a trecut. Deci, nu e inflamat ca la o infectie, e iritat, usor aspru, mai colorat si conturat decat celalalt si suprafata e vag marita iar la atingere dreptul se "zburleste" foarte repede ( adica se strange) in comparatie cu stangul...
Voi ce parere aveti? S-a mai intamplat cuiva?
Maine sun doctorita si cred ca-i fac o vizita daca nu vine ea.
Pupici si numai bine!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
bits spune:
gandacicoo bravo mai ca ai reusit,eu un am cam renuntat.il mai las putin sa creasca.si sa stii ca mi s-au inmuiat sanii asa cum ai spus tu,dar lapte tot am
hena prietena mea a patit la fel si cica e de la excesul hormonal.tipa consumase niste pastile pt a mari productia de lapte si asta fusese cauza.eu zic sa-l duc la un doctor sa-l vada
mai fetele aici se face vaccinul la 3 luni,cica poate fi facut oricand pana la 6 luni,dar cu cat mai repede cu atat mai bine.
FELIS nu-i da apa plata caci este imbogatita cu minerale si e periculos pt rinichi.apa de la robinet fiarta si racita e sfanta.
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
gata gandacico si eu ma apuc sa-mi administrez singurica polyginax.nu ai mai avut nici o combinatie(ovule +crema)?mie in RO imi daduse polyginax+pimafucin crema.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
m-ati pus pe ganduri cu ochisorii.si eu am obs ca atunci cand suntem afara i se inroseste partea de jos a ochiului(pe margini),iar din cand in cand mai gasesc la ochisor o secretie alb-galbuie (asta in coltul dinspre nas). laptele de mama nu e bun de pus in ochi?
octy,KEN(1nov 2004)
mamaluidavid spune:
Buna dimineatza fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile,dar nu v-am uitat!
Astazi mama mea a plecat,am avut norocul de am avut-o cu mine din luna noiembrie,m-a ajutat enorm ;dar din pacate viza s-a terminat si a trebuit sa plece.Ce sa-i faci asta este.
Noi astazi trebuie sa mergem la doctor,din pacate eu si bb nu suntem prea bine.David este iritat rau de tot pe fatza.A inceput cu niste bubitze care apoi s-au transformat in pete rosii destul de mari(aproape cat tot obrazul) iar acum peste pete au aparut niste coji si pielea este foarte foarte uscata.Eu si sotzul credem ca nu ii prieste lapticul ca mai nou i-au aparut bubitze mici si pe piept;dar v-om vedea ce ne va spune doctorul.
Pe de alta parte,mie mi s-a intamplat ce nu credeam vreodata ca se va intampla!!!!!Mi s-a desfacut operatia! Nu tare,am o gaurica mica si curge ceva de acolo,ceva galbui.Sunt super speriata,sper sa nu fie ceva grav nici la mine si nici la David.Va rugam sa ne tineti pumnii!
O sa incerc sa intru diseara sa va spun ce a spus doctorul dar daca nu voi putea intru sigur maine.
Noi va dorim o zi frumoasa si linistita!
Pupici
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
gata gandacico si eu ma apuc sa-mi administrez singurica polyginax.nu ai mai avut nici o combinatie(ovule +crema)?mie in RO imi daduse polyginax+pimafucin crema.
octy,KEN(1nov 2004)
nu, poligynax simplu
FELIS nu-i da apa de la robinet, Doamne fereste! nu suntem in japonia, unde fi apa mai curata! la noi e toate culorile, numai incolora nu!
da-i cum ti-am zis eu, si ceaiul tot din apa plata sa il faceti! umbla giardia prin robinetele noastre de zici ce-i aia...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
FELIS nu-i da apa de la robinet, Doamne fereste! nu suntem in japonia, unde fi apa mai curata! la noi e toate culorile, numai incolora nu!
da-i cum ti-am zis eu, si ceaiul tot din apa plata sa il faceti! umbla giardia prin robinetele noastre de zici ce-i aia...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
GANDACELU... pai eu apa fiarta si racita de la robinet i-am dat tot timpul.... Iar ma sperii mey!...
Deci apa fiarta si racita inseamna apa plata fiarta ?...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Buna dimineatza fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile,dar nu v-am uitat!
Astazi mama mea a plecat,am avut norocul de am avut-o cu mine din luna noiembrie,m-a ajutat enorm ;dar din pacate viza s-a terminat si a trebuit sa plece.Ce sa-i faci asta este.
Noi astazi trebuie sa mergem la doctor,din pacate eu si bb nu suntem prea bine.David este iritat rau de tot pe fatza.A inceput cu niste bubitze care apoi s-au transformat in pete rosii destul de mari(aproape cat tot obrazul) iar acum peste pete au aparut niste coji si pielea este foarte foarte uscata.Eu si sotzul credem ca nu ii prieste lapticul ca mai nou i-au aparut bubitze mici si pe piept;dar v-om vedea ce ne va spune doctorul.
Pe de alta parte,mie mi s-a intamplat ce nu credeam vreodata ca se va intampla!!!!!Mi s-a desfacut operatia! Nu tare,am o gaurica mica si curge ceva de acolo,ceva galbui.Sunt super speriata,sper sa nu fie ceva grav nici la mine si nici la David.Va rugam sa ne tineti pumnii!
O sa incerc sa intru diseara sa va spun ce a spus doctorul dar daca nu voi putea intru sigur maine.
Noi va dorim o zi frumoasa si linistita!
Pupici
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
Sanatate si bafta!... Sa fie totul bine!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!