Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
FELIS spune:
AD_RIANA pt puii tai ca sunt bebei mari (3 luni)!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Deci apa fiarta si racita inseamna apa plata fiarta ?...
nu, apa plata e microbiologic pura
daca fierbi apa de la robinet 30 de minute cre ca scapi si de giardia, dar nu de toate kkturile de minerale care mai sunt prin ea... poate filtrata si fiarta, da!
stai linistita, ca nu se imbolnavesc copiii asa usor, dar sa stii, pe viitor, da?!
apa plata nu izvorul minunilor!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
monica-elizabet spune:
buna dimineata, am intrat doar sa va urez o zi buna, azi ma duc la CAS(am fost si sapt trecuta) sa rezolv cu CIC-ul, apoi ma pregatesc iar de musafiri care s-au anuntzat, am niste rude care am fost plecate si abia acum au venit...asa ca iar trebaluiesc toata ziulica.
FELIS, in nici un caz nu-i da apa de la robinet...eu folosesc apa de isvor plata CALIPSO...asta am folosit si la alex si nu au fost probleme, nu stiu daca este cea mai buna dar oricum e mai buna decat apa de la robinet...in romania...eu si ceaiul si laptele praf tot cu de-asta il fac...mai intai o fierb...fiindca sunt nebuna ha ha...dar ma tratez....sotzul meu zice ca nu e nevoie sa o fierb dar eu merg pe burta si tot o fierb.
mamaluidavid, multa sanatate si tie si bb-eului
am fugit sa pap ceva si plec la vitan...sper sa rezolv azi ca m-am saturat de drumuri.
va pup
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
gandacico, deci pana la urma chiar nu e nevoie sa fierb apa asta??? pe ea scrie microbiologic pura, apa plata de izvor...CALIPSO
na ca acum sunt si eu in ceata
pup si multumesc
monica
andreap spune:
Buna dimineata!Felis,in nici un caz apa de la robinet!N-ai vazut ce rugina are?Ca sa nu mai vorbim de altele...Eu folosesc apa plata fiarta si racita la ceai.
Roserb,cred ca nu-i mai intrebam,tu ce zici?Si de cand ne-am "incuscrit"parca s-a mai cumintit....Ieri a 'oracait"mai putin..poate ii e rusine de viitorul sot?
In leg.cu sucurile acidulate,eu am gustat abia acum 1 saptamana,dar doar gustat.mamicile cu BBlusi mai mari spun ca dupa 4 luni au inceput sa mai "scape"la un suc acidulat,ciocolata....Noi abia am mai scapat de colici,nu vreau alte urlete!
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
bumbacel spune:
Neatza fetelor!
Felis, cand am inceput sa-i dau ceai de colici si eu i-am facut tot cu apa de la robinet fiarta si racita (cam o saptamana) si nu a patit nimic, din fericire. Apoi mi-am dat singura seama ca's dusa, mi-am amintit ce a zis Gherorghe in maternitate, totul numai cu apa plata fiarta 30 de minute, ea a zis ca-i buna Izvorul Alb de la Dorna si asa am facut.
Cat despre apa data bebelusilor asa mi-a zis si mie mama ca facea cu noi cand am fost mici, ne dadea cate o lingurita de apa din cand in cand, pentru hidratare. Pediatra mi-a zis clar ca nu-i nevoie pentru ca el se hidrateaza suficient cu laptele matern. Acum ca tu ii dai si completare...nu stiu ce sa zic.
Ieri m-am incumetat sa ies cu carutul afara. Greeessiiitt, era sa ma intorc fara o roata, desi e foarte zdravan, si uite ce mergeam eu prin nameti cu caruciorul mai mult pe sus decat pe jos . Si la meteo anunta iar geruri si ninsori...
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
roserb spune:
Apa plata nu se fierbe 30 min! Se dau doar cateva clocote.(asta asa, din exces de zel) teoretic nu trebuie fiarta, ba chiar e mai bine sa fie folosita in starea in care e. Si eu o fierb , recunosc , dar numai pana da in clocot de 2-3 ori.
Andreea, inseamna ca decizia a fost de bun augur: ii induce Mihnea Mariucai o stare de relaxare...
sper sa nu devina el zbuciumat in schimb, ca rupem logodna.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
monica-elizabet spune:
andreea,roserb, sunteti tare dragutze
acum chiar am plecat...si cu alex dupa mine
monica
gandacelu spune:
apa plata nu se fierbe asa mult, 1-2 clocote, cam asa
va recomand bucovina la bidon de 5 l, dorna e buna, e drept, dar e si f scumpa
bucovina are aceeasi calitate dar la un alt pret
bumbacel, pe mine m-ai injurat ieri, ca eu te-am pus sa iesi cu carutul dar si eu tot cu carutul, si prin aceeasi zona cu tine m-am plimbat, si doar am un carucior ieftin care a facut si inconjurul pamantului de 7 ori cu ile...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
ionela roxana spune:
Buna fetelor Iaca revin si eu dupa lupte seculare de incercare de postat; adineauri a adormit gandacica cea mica, dar vine ora sa se trezeasca gandaca cea mare; oare de ce ziua nu are 48 ore, caci mie 24 ore nu-mi ajung nicicum;
capitolul asta l-am citit, dar am vrut sa citesc din urma dar nu pot, caci am uitat cum ajung la ele, deci ajutati-ma!!!;
Mama lui David muuulta sanatate
Bits cum te simti?; ptr. Kenzo!!!, sanatate si sa-i asculte pe mami si pe tati; chestia de la ochii lui Kenzo, poate fi din cauza polenului, mai ales ca se si inroseste; ai grija ca anul acesta concentratia de polen este mai mare decat cea de anul trecut, si de aceea i se pot inrosii ochisorii, poate stranuta sau ii poate curge nasucul; chestia cu laptele de mama, am auzit ca este fff. buna; merita incercat; ati facut vaccinul BCG?; si multa sanatate;
gandacico sa nu crezi ca daca este Japonia, apa este super curata; eu cumpar apa ptr. a bea, de ce?, ei bine ptr. ca apa lor nu este prea indicata de a fi baubila, contine mii si mii de virusi, si plus de asta miroase a clor insuportabil; in schimb imi place cum spala parul; bine nu se compara cu ce este in tara dar nici asta de-aici nu este de doamne ajuta;
bun sosit fetelor noi printre , si sedere cat mai placuta;
Monica ce frumoasa este Ruxi, cu floricelele;
Adriana ptr. puisori; sanatate multa si numai bine si mami multa putere de munca;
eu cand plec pe undeva iau un maaare termos cu apa fiarta , c-am 80grade, cate biberoane cred ca voi folosii(cate mese am), lapte praf la pliculete, sau daca nu am niste cutiute speciale, pun cantitatea de lapte ptr. o masa(am c-am trei cutiute), si l-a drum; biberoane avand capac, inainte de masa pun laptele, il las putin sa se raceasca, de la 80 grade sa ajunga la 60, apoi pun laptele praf, il amestec numai putin, si POFTA BUNA!!! bebe; cu mandra cea mare plecam mereu, si unde nu puteam sa-mi scot tatele la iveala, scoteam termosul si bibi, si OK.
hai ca s-au trezit cucietele lui mamii; revin altadata
http://photos.yahoo.com/ionelarxn