Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
gandacico, si multumesc, acum am priceput.
andreea, mariuca e tocmai buna de maritat, are greutatea ideala hi hi..ce tot zici ca e slabutza...
mamluidavid ma bucur totusi ca nu e asa de grav cum credeai tu...sanatate si tie si lui bb.
FELIS....felicitari, ma bucur ca mihaitza a luat asa bine in greutate, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.
eu am vrut sa o cantaresc aseara pe ruxy nu o mai cantarisem de o sapt...ca eu o cantaresc in fiecare sapt...si ce credeti...alex mi-a facut ceva la cantar si nu mai arata bine...se enervase si ruxy asa ca...nu am mai apucat sa o cantaresc...sper sa nu-l fi stricat de tot.
ionela roxana, multumesc pentru aprecieri,pupici la printzese.
am fost la CAS si se pare ca s-a rezolvat cu CIC-ul asa ca din martie o sa-mi ridic banii de-acolo tipa de-acolo mi-a zis ca nu-mi pot fi virati banii in alt mod...e cam enervant sa te duci in fiecare luna pana acolo , dar asta e...
musafirii au plecat asa ca ma duc si eu sa stau putin in pat ca sunt cam obosita, va pup si mai vorbim mai incolo
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Andreea, inseamna ca decizia a fost de bun augur: ii induce Mihnea Mariucai o stare de relaxare...
sper sa nu devina el zbuciumat in schimb, ca rupem logodna.
sa fie intr-un ceas bun!
scuzati ca ma bag unde nu imi fierbe oala..da de un nas nu aveti nevoie?
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
poze
mikimi spune:
Hey..mai sunt fetite libere pe aici? ca daca toti petesc, noi de ce nu? o sa mai punem si noi poze in curand, poate poate.
Mamaluidavid, saracuta de tine normal ca nu esti exagerata.Bine ca nu e nimik grav totusi.
Monica-Elizabet sa inteleg ca nu-ti pot varsa banii in cont indiferent de banca?? Am auzit ca la cele 126 de zile se adauga si 46 de zile de lauzie si apoi incepe CIC-ul? e adevarat? poate s-a mai discutat asta , scuze dar eu nu am fost pe faza..
Miria_Cristina s-a discutat aici despre suculet de mere si morcov.E prea devreme la 3 luni.Cel mai indicat dupa ultimele studii este sa o hranesti exclusiv san pana la 6 luni.Nu stiu, e adevarat, daca tu ii dai numai san sau si completare...mai intreaba
Felis la mai greu!! A luat super!
Ad_rianna sa ne traiasca gemeneii!!! sa le mai faci niste poze sa-i vedem si noi asa mari.
Pe mine nu m-ati inebunit cu apa ...m-ati speriat rau!!! eu nu auzisem ca apa de la robinet fiarta nu e buna de ceai,deci asa i-am dat pana acum.Sper sa nu pateasca numic.
Miki si Alexander (12.12.04)
gandacelu spune:
fetelor "innebunite", de ce nu deschideti voi mey subect despre apa pe parintii intraba, ca acolo gasiti mai multe opinii...
v-am mai zis io: mai iesiti in lume si voi, nu mai stati asa, inchise acia
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
roserb spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
sa fie intr-un ceas bun!
scuzati ca ma bag unde nu imi fierbe oala..da de un nas nu aveti nevoie?
Fulguletzule, pai daca te oferi, te arvunim de pe acum, ca ce-i in mana nu-i minciuna. Asa ca sa ne traiesti!.
Felis, in ritmul asta se vezi ce dolofanel se face Mihaita. Bravo voua, ma bucur tare!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Jasmine spune:
Monica,eu o sa intru in CIC la sf lui februarie si banii vor fi virati pe cardul pe care era virat pana acum salariul.
Eliza,si mie mi-a zis pediatra sa nu folosesc apa plata ci apa de la chiuveta fiarta si racita.Chiar a insistat asupra subiectului.In plus,cand a venit asistenta sa-I faca vaccinul,am intrebat-o si pe ea si mi-a zis asa”in nici un caz apa plata.Aia e pt rinichi de om matur,nu de bebelus”.
Pe mine ma enerveaza la maxim chestiile astea,daca intrebi 10 doctori o sa auzi 10 pareri.Nu e normal.
Felis,pai a luat super bine in greutate.Bravo,tot asa sa mearga.
Paxela eu l-am dus pe bebe la biserica atunci cand l-am botezat si ne-am intalnit cu nashii acolo.A doua zi la baie am pus in apa : petale de flori de la buchetul prins la lumanare,orez,grau,o moneda de 1 euro,putina miere,o bijuterie din aur (verigheta).
roserb spune:
Zau ca e culmea cu apa asta, stati linistite, ca oricum ati facut , nu se intampla nimic. Biancai de ex., i-am facut toate cele numai cu apa de la chiuveta fiarta si racita(e drept, filtrata de la un anumit moment incolo),si nu a avut copila nici un necaz.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
andreap spune:
Fulguletz,asa nas......Cu bucurie,ca daca David e arvunit Ruxandrei,nasa poti sa ne fi.Mariuca mea se potriveste cu Mihnea..el cuminte,ea zgubi....o sa-l zapaceasca si pe saracu'baiat de o sa ma omoare Roserb!
Miki,cele 126 de zile sunt toate de sarcina si lauzie.Din ele esti obligata sa efectuezi minim 42 dupa ce nasti,inainte de a intra in CIC.Restul poti sa renunti la ele.
Monica,sapt.viitoare in week-end vin la Buc.Sper sa ne vedem pe afara cu fetele,stau 2-3 zile de data asta.
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
f.anomis spune:
Dama, multa bafta la prefectura. Nici noi n-am rezolvat inca problema. Eu am inteles insa, ca inainte de a merge la politie pentru a-l trece pe pesaport, trebuie sa declari nasterea la primarie pentru a-i elibera certificat de nastere romanesc, astfel, copilul va avea intr-o zi, dubla cetatenie.
LuminitaB, eu sunt plecata de aproape 2 ani (in aprilie). Sper din tot sufletul sa ne intalnim la vara. Dr.Georgescu e un doctor excelent. Era pana nu demult sefa sectiei de nou-nascuti, dar din motive de "reorganizare", cineva nu a incaput de ea (barbatii suporta mai greu sa fie subalterni)...Asta era ultima "barfa virtuala"...acum chiar n-am mai barfit de mult cu cei de acasa si nu mai stiu exact cum stau lucrurile.
Am si eu doua probleme, nu stiu daca le-ati discutat deja. imi cer scuze daca va fac sa repetati.
1. Cate kg ati reusit sa dati jos dupa nastere? Eu din 15 castigate, am pierdut doar 7, si ma uit cu disperare la cantar ca nu mai vrea sa scada nici un gram. Stiu ca pe perioada alaptarii nu prea slabesti...dar simt ca se sparge oglinda cand ma privesc. Vorbeati zilele trecute de dus la patinoar....Si eu m-as duce dar mi-e teama ca se sparge gheata cu mine!
2. Cat de tare va ajuta sotii de cand ati devenit mamici? Eu am fost o rasfatata pe perioada sarcinii, insa acum, bag de seama ca se cam fofileaza. Vrea sa mai "copilareasca". Ne mangaie, ne pupa si a terminat. El isi traieste viata. E groaznic de stangaci. Daca face ceva, parca o face cu greutate, din obligatie si nu cu placere. In tot cazul, nu are reactiile pe care le asteptam. Le trebuie oare mai mult timp barbatiilor sa se acomodeze cu noul rol? Au trecut totusi doua luni...am inceput sa-mi pierd rabdarea.
Simona si Olivia Maria (6.12.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetelor "innebunite", de ce nu deschideti voi mey subect despre apa pe parintii intraba, ca acolo gasiti mai multe opinii...
v-am mai zis io: mai iesiti in lume si voi, nu mai stati asa, inchise acia
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Yo chiar am vrut asta dda ca si acu am o rama in bratze!
rama = ceva care se zvarcoleste
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!