Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by f.anomis
LuminitaB, abia acum vad ca esti din Brasov. Si eu tot de acolo sunt. Mi-e un dor de mor; sper totusi sa supravietuiesc pana in iulie. Spune-mi te rog, ce mai e nou pe acasa? Cand vin, poate reusim sa ne si cunoastem. Daca ai nevoie vreodata (eu iti doresc insa sa nu ai) sa duci bebelusul la consultatie la Spitalul de Copii, spune-mi si voi incerca sa te ajut. Eu acolo am lucrat inainte sa vin in Franta, iar eu si acuma le cer sfatul intai lor. Majoritatea sunt niste oameni deosebiti.
Simona, ma bucur ca ne-am intilnit "virtual" si abia astept sa ne cunoastem si personal. De cit timp esti plecata?
La spitalul de copii am fost chiar de Revelion cu bebe cu icter prelungit. Am fost la doamna dr. Georgescu. A fost super ok desi nu mi-o recomandase nimeni. Multumesc de oferta.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
dama spune:
quote:
Originally posted by f.anomis
Mamaluidavid, si mie mi s-a desfacut operatia de apendicita in urma cu ...ceva ani. Intai am vazut ca e doar o mica crapatura prin care curgea un lichid galbui, apoi crapatura s-a marit....iar pana dimineata era toata desfacuta. Nu ma durea, dar eram groaznic de speriata. Mi-era teama sa nu ma coasa din nou. Din fericire, nu m-au recusut, dar mergeam zilnic la pansat. S-a inchis doar cu ajutorul unei cremite in cateva zile, dar nu f.frumos. Cicatricea e si acum uratica. Nu te speria, daca nu te doare nimic, nu ai febra, inseamna ca nu e infectie.
Dama, ai rezolvat cu actele pentru bebe? Te-au lamurit cei de la ambasada?
Mai intai mai vreau ma adaug la chestia cu infectia la cicatrice ca pe mine ma cam durea si se umflase, dar febra culmea nu am facut. Este destul de des intalnita la cezariene astfel de infectie, asa ma linistea pe mine infirmiera care venea sa-mi schimbe pansamnetul.
Simona, inca nu am facut nimic cu actele. Vineri mergem la prefectura sa vedem daca putem rezolva local. Cand am luat cartea de sejour ni s-a spus ca se face acolo la un ghiseu special o foaie de calatorie pt bebe si apoi in tzara sa il trecem pe pasapoartele noastre. Daca nu se poate asa va trebui sa dam o fuga la Consulatul de la Marseille (care e mai aproape de noi), alt timp pierdut si cheltuiala, alta distractie...
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Acu ca mi-ati facut capul patrat: ce apa plata sa iau. Ce a zis Monica nu am vazut!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Scuze, cand am postat nu citisem din urma!... Acum am vazut ca m-ati lamurit!...
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Eliza5 spune:
M-ati innebunit cu apa asta :-)
Mie pediatra mi-a spus ca in nici un caz sa nu fac biberoane cu apa plata pentru ca este plina de minerale si e prea "grea" pentru rinichii bebeului. Eu i-am facut dintotdeauna biberon cu apa de la chiuveta fiarta (un clocot, atat). Fiecare face cum vrea, eu va spun doar cum fac eu .
Bits, Dama, din pacate pe cutia de Milumil nu scrie cat poate sa fie tinut laptele la frigider inainte de a fi consumat, de aceea eram in dilema :-) Multumesc de ajutor, oricum!
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
Eliza5 spune:
Ele, multumesc mult pentru sfatul cu lactuloza . Ma duc acum sa iau pentru ca trebuie sa iau si medicament pentru ochisor.
Bits, eu cred ca Kenzo nu are nimic la ochisor.. Atata vreme cat nu se formeaza crusta daca nu il cureti si atata vreme cat nu lacrimeaza in exces, totul e ok . Alexutzu, pe langa faptul ca are stafilococ auriu, mai are si canalele lacrimare infundate si trebuie sa ii fac masaj zilnic la ochisori (intre nas si ochi)..
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
M-ati innebunit cu apa asta :-)
si pe mine!
Pozele noastre!
FELIS spune:
Mamaluidavid ... m-ai bagat la idei!... Se poate deschide operatia dupa atat timp?... Ca eu car carutul in brate cand cobor sau urc scarile... il sprijin putin mai sus de operatie...
Marti am programare la ginecolog si vad acolo ce si cum, desi eu nu vad nimic anormal!
Pozele noastre!
mamaluidavid spune:
Am fost la doctor!
Vestea buna este ca nici David si nici eu nu avem ceva grav,dar tare ma mai enervez cand merg la doctorul asta! Primul lucru care mi l-a spus a fost:`gaurica asta mica?` Omul asta ce vroia? Sa imi iasa matzele pe afara?Parca il pufnea rasul pentru ce lucu m-am dus la spital. Am facut eu din tantar armasar? Voi ce ati fi facut daca v-ati fi trezit cu o gaurica in burta? E drept,este mica dar e totusi gaura. Dar sa nu mai imi aduc aminte ca ma enervez din nou.
Cica ingerasul meu are fatzuca asa din cauza aerului conditionat, si mi-a dat o crema sa il dau.Pentru operatia mea iarasi mi-a dat o crema.
Dar oricum important este ca nu e nimic grav
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
mamaluidavid spune:
Felis si eu am ramas fara cuvinte si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca s-a desfacut! Era perfect vindecata! Nu pot sa imi explic de ce s-a desfacut,nu am ridicat nimic greu inafara de ingerasul meu care are 4500 grame.
Stefania si David
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
miria_cristina spune:
Buna!
Pana acum am stat cu pitica mea. A devenit tot mai energica si mai agitata.
Zici ca e un aeroplan!Da din maini si din picioare de, daca o tin in brate, imi e teama sa n-o scap. A inceput sa manance mai mult si ma tenteaza sa-i bag si sucurile de morcov si mere, dar nu stiu daca e bine. Am inteles ca ar trebui date de la 4 luni in colo. Voi a-ti inceput mancarea diversificata sa le-o dati bebeilor?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina