Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
FELIS spune:
Printzisorul meu a luat 400gr in 7 zile si 1 cm... (SABINA unde esti?)
Acum avem 4900 gr si 58 cm!!!!!!!!!!!!
SEFA!!!... (GANDACELU)... M-am executat!... Am fost doar la asistenta si am rugat-o sa facem saptamana viitoare vaccinul ca m-a trezit toata noaptea (asa a fost) si daca dupa vaccin e marait nu fac fatza... Bine , motivul era cel spus de tine, da pe dr nu trebuie sa-i contrazici Deci nici nu am mintzit nici nu am suparat pe nimeni!
Acu ca mi-ati facut capul patrat: ce apa plata sa iau. Ce a zis Monica nu am vazut!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
f.anomis spune:
Vrem si noi pe listuta!!!!! Dar cred ca nu ne-am prezentat cum trebuie. Deci: Simona si bebe Olivia Maria, 6.12.2004,ora 3.30, 3150 g si 51 cm.
Felis, noi am facut ieri vaccinul pentru doua luni, si dupa cum vezi, bebeii sunt nascuti in aceeasi zi. Aici n-am auzit nimic legat de o data anume. Medicii sunt atat de aglomerati, incat e destul de greu sa cazi pe o anumita data cand te programezi.
Mamaluidavid, si mie mi s-a desfacut operatia de apendicita in urma cu ...ceva ani. Intai am vazut ca e doar o mica crapatura prin care curgea un lichid galbui, apoi crapatura s-a marit....iar pana dimineata era toata desfacuta. Nu ma durea, dar eram groaznic de speriata. Mi-era teama sa nu ma coasa din nou. Din fericire, nu m-au recusut, dar mergeam zilnic la pansat. S-a inchis doar cu ajutorul unei cremite in cateva zile, dar nu f.frumos. Cicatricea e si acum uratica. Nu te speria, daca nu te doare nimic, nu ai febra, inseamna ca nu e infectie.
Dama, ai rezolvat cu actele pentru bebe? Te-au lamurit cei de la ambasada?
LuminitaB, abia acum vad ca esti din Brasov. Si eu tot de acolo sunt. Mi-e un dor de mor; sper totusi sa supravietuiesc pana in iulie. Spune-mi te rog, ce mai e nou pe acasa? Cand vin, poate reusim sa ne si cunoastem. Daca ai nevoie vreodata (eu iti doresc insa sa nu ai) sa duci bebelusul la consultatie la Spitalul de Copii, spune-mi si voi incerca sa te ajut. Eu acolo am lucrat inainte sa vin in Franta, iar eu si acuma le cer sfatul intai lor. Majoritatea sunt niste oameni deosebiti.
Acum va pup, poate reusesc sa intru mai tarziu. Simona si bebelusa somnoroasa.
Sabina spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Bravooooooooooo!
Mihaita e acu cat era Sofia la 3 luni! In ritmul asta la 3 luni o sa aiba 6 kile ca nimica!
Fetele,sa stiti ca nu la 3 luni tre sa se dubleze, ci la 4.Iar bb mai mari chiar dupa, asa ca sa nu va stresati cu aspectul asta.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
dama spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Buna dimineatza fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile,dar nu v-am uitat!
Astazi mama mea a plecat,am avut norocul de am avut-o cu mine din luna noiembrie,m-a ajutat enorm ;dar din pacate viza s-a terminat si a trebuit sa plece.Ce sa-i faci asta este.
Noi astazi trebuie sa mergem la doctor,din pacate eu si bb nu suntem prea bine.David este iritat rau de tot pe fatza.A inceput cu niste bubitze care apoi s-au transformat in pete rosii destul de mari(aproape cat tot obrazul) iar acum peste pete au aparut niste coji si pielea este foarte foarte uscata.Eu si sotzul credem ca nu ii prieste lapticul ca mai nou i-au aparut bubitze mici si pe piept;dar v-om vedea ce ne va spune doctorul.
Pe de alta parte,mie mi s-a intamplat ce nu credeam vreodata ca se va intampla!!!!!Mi s-a desfacut operatia! Nu tare,am o gaurica mica si curge ceva de acolo,ceva galbui.Sunt super speriata,sper sa nu fie ceva grav nici la mine si nici la David.Va rugam sa ne tineti pumnii!
Mamaluidavid, multa sanatate la amandoi. In ceea ce te priveste, cred ca nu e vorba de deschiderea operatiei ca si eu am avut ce spui tu, adica o mica ga&urica pe care curge acel ceva galbui ( pe romaneste puroi) si e posibil sa fie o infectie datorata unui hematom aflat sub cicatrice. Em am tras cu aceasta infectie 1 luna, dar asta pt ca atunci alaptam exclusiv si nu voiam antibiotice. Asa ca daca e vorba de aceeasi problema (dr iti va spune) si alaptezi, eu te sfatuiesc sa iei antibiotice care merg in sarcina ca sa scapi mai repede. Sanatate si refacere rapida.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
dama spune:
Fetelor, poate ma bag iar aiurea, dar in tzara nu se gaseste nici o apa naturala plata pe care sa scrie ca e buna in alimentatia bebelusilor. Aici de ex pe cutia de lapte praf scrie cu ce fel de apa merge facut fara sa fie nevoie sa o fierb in prealabil ci doar s-o incalzesc. Exista cumva apa plata Evian si cam cat costa? Merci
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
paxela spune:
buna fetelor
eu ca apa plata o folosesc pe cea de la maxima la bidoanele pentru dozator de 19 litri la 100000 e mai iefitna decat dorna si e mai practica in plus nu trebuie sa cumpar in fiecare zi
tare ciudate sunt pregatirile de botez parca mai grele decat cele pentru nunta la mine e o adevarata lupta daca pana acum nu stia nimeni sa imi zica de ce am nevoie acum ma zapacesc toti cu sfaturi care se bat cap in cap
voi care ati botezat de curand ce ati pus in apa de a doua zi de la mir la nasa i-ati dat prosop si sapun? si mai ce
mi se pare ca pana sambata cand am botezul o sa plesnesc si asta cu toate ca masa e la restaurant dar mai multe griji imi fac pentru a doua zi
cine a dus bb pana la biserica ca ai mei zic ca trebuie sa il duca moasa sau cineva din familie sau cineva strain cred ca nici ei nu stiu
sper sa puteti sa ma mai luminati si pe mine ca sunt tare zapacita
apropo cele din bucuresti voi prin ce zone stati? eu stau prin pantelimon pe Bdul Chisinau
va pup ca sa trezit broscuta
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
hena spune:
quote:
Originally posted by bits
--------
hena prietena mea a patit la fel si cica e de la excesul hormonal.tipa consumase niste pastile pt a mari productia de lapte si asta fusese cauza.eu zic sa-l duc la un doctor sa-l vada
--------
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
Bits, eu nu iau nici un fel de pastile si chiar nu stiu ce poate fi. Ma duc la doctor. Multumesc.
Mamaluidavid, sanatate multa tie si lui bb, cand te-ntorci de la medic spune-ne ce-a fost.
Pupici si numai bine!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
andreap spune:
Buna din nou!Vad ca 3 zile BBlusa doarme f.bine si in casa,asa ca in loc sa iesim pe la 11 cum faceam(ca sa doarma)asteptam pana pe la 13..ca doarme de la 9 si nu da semne de trezeala.
Dama,da exista Evian,probabil destul de scumpa ptr.buzunarele muritorilor de rand,asa ca mine,dar exista.
Felis,felicitari!Pai mie imi luase Mariuca 450g in 3 saptamani!Al tau creste ca Fat Frumos(ca si Mihnea lui Roserb)!Sa fiti sanatosi!
Adriana,sa-ti traiasca BBlusii!Azi fac 3 luni,multe inainte!
Fetelor,apa plata sa fie!Eu zic nici sa jnu cadem in extrema cealalta;o fierbem si le dam BBlusilor.Doar noi numai apa plata nu am mai baut in anii '70.....Si uite ca am ajuns la varsta asta.Bine,nici apa de la robinet,dar nici acum sa cautam nu stiu ce apa..Eu zic ca Bucovina la 5L. e f.buna.
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
Apropo cele din bucuresti voi prin ce zone stati? eu stau prin pantelimon pe Bdul Chisinau
va pup ca sa trezit broscuta
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Ietete!... Stai super aproape de mine!.... Cand faci piata te vad de la balcon!
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by FELIS
SEFA!!!... (GANDACELU)... M-am executat!... Am fost doar la asistenta si am rugat-o sa facem saptamana viitoare vaccinul ca m-a trezit toata noaptea (asa a fost) si daca dupa vaccin e marait nu fac fatza... Bine , motivul era cel spus de tine, da pe dr nu trebuie sa-i contrazici Deci nici nu am mintzit nici nu am suparat pe nimeni!
Acu ca mi-ati facut capul patrat: ce apa plata sa iau. Ce a zis Monica nu am vazut!...
Pozele noastre!
felicitari!!! Doamne, ce ma bucur! vezi, vezi! o sa fie bine!
bine ca ai ascultat sfatul cu vaccinul, nu stiu ce pericol putea fi, vad ca simona l-a facut, dar daca noua, catorva, ne-a interzis dr, inseamna ca ceva ceva tot este...
va las ca am o carca de treaba mai, ioachim saracu adoarme singur a doua oara pe ziua de azi... uf scumpetea lu mama, stie ca n-am timp sa-l giugiul... aaaaaa, daca ii zic gogoneatza moare de ras
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!