Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Felicity,
tu ce zici, sa fac testul maine sau e devreme? iti reamintesc, maine e ziua 11.

Nu ca parerea celorlalte fete n-ar conta, dar ea a trecut cel mai curind prin asa ceva.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, uite ce am gasit daca visezi incaltaminte:

INCALTAMINTE: pregatire pentru o activitate sau actiune de lunga durata, autoprotectie, încercare de a te pazi de esecuri; vezi sandale, bocanc, pantofi etc.
http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm

Felicity, hai ca nu sunt chiar asa trista!

Mergi la inceput

Faza luteala este perioada dintre ovulatie si venirea menstruatiei. trebuie sa fie intre 12-16 zile. Daca este mai mica, ar putea insemna un deficit de progesteron (insuficienta luteala).

Chi, pe unde umbli tu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ale eu doar in ziua 11 am facut testul, luna de luna.
Si mi-a aratat intotdeauna corect!!
Eu as face daca as fi in locul tau, ca nu suport suspansul.

rucsi la asa un ciclu scurt poate ai probleme de faza luteala, pe progesteronul meu am citit ca se poate lua imediat dupa ovulatie in cazul in care faca luteala e prea scurta, ca sa pregateasca endometru. nu stiu daca la tine e scurta, dar ar trebui sa vezi si eventual sa iei progesteron sa ajuti intreg procesul de implantare. dar asta iti spune doar un doctor. sau iti iei tu graficul tempeaturii lunar.

Tonnia ca sa te cred ca nu esti asa trista, zi-ne un banc.
ca tu le zici asa frumos

Ariadna ca sa elimini confuziile viselor, du-te si fa-ti cadou o pereche frumoasa de pantofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Nu am nimic interesant de spus, sunt la a 7 zi de la ovulatie, nu ma simt nicicum, nici sani durerosi, nici dureri de oaresce, temperatura constanta si la limita (pt mine ) adica 37.0, pe scurt un plictis total, ca o zi ploioasa care iti strica planurile.

Ariadna, nu m-am suparat, tin la tavaleala si imi esti simpatica, ca si restul fetelor.

Tonnia, esti o draguta !

Rucsi, nu stiu povestea ta, imi inchipui ca e trista ... Nu fii suparata, Dumnezeu cand inchide o usa, deschide o alta. Cred cu tarie asta, dupa cum cred ca, uneori, nu vedem usa deschisa.

E vedeti, de-aia nu scriu des, ca sunt pesimista de felul meu si stric cheful tuturor. Da' va citesc, rand cu rand, ca-mi sunteti dragi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Mai fetelor dar ce mult ati scris! Am lipsit o zi si va citesc de o ora si ceva! Vad ca ati trecut la interpretarea viselor. Eu ma abtin! mI-e si frica pt. ca de cate ori am visat cevaurat, care mi-a ramas in minte, s-a intamplat ceva rau.
Alenu ai motive sa te intristezi si sa te stresezi acum. Este mult prea devreme sa asteti niste semne clare de sarcina. De ce ai renuntat la ratiune? De ce nu mai ai speranta? Pt. ca s-au mai desumflat sanii? Acum incerca sa-ti dai singura raspuns ca dor sti prea bine cum vin lucrurile. Chiar daca nu iese testul pozitiv tot ai sanse si merita sa speri pana nu vine cm!!! Asa ca isi din butoiul cu tristete!!!
Hi Hi Catalinal-am inebunit pe sotul meu si a cumparat Maca. Asa ca acum papam de zor dar azi dimineata ne-am trezit prea tarziu si stresati de timp am ratat momentul. Dar azi plec mai repede de la serviciu. In mod special pt ...vraji!
Joi merg si eu la monitorizare si desi o sa fie ziua 15 macar o sa vad daca a avut loc ovulatia si are rost sa mai fac teste peste ceva timp. Daca nu am ratat si luna asta. Dar eu sper.
Rucsicandeste-te ca ingerasul tau din cer este cel care o sa se roage ca tu sa ai in curand un bebe!
Felicitystai linistita si nu te stresa. Cand am ramas eu insarcinata cel mai tare ma durea spatele. Nici nu putem sa stau in picioare. Iar daca simti ceva intepaturi in burtica sa sti ca pot fi din cauza dilatarii uterului. Se intind ligamentele si de aici dureriule. Si esti doar la inceput! La o sarcina extrauterina ( sa-ti iasa din cap lucrul asta!!!) testu initial pozitiv devine negativ. Nu este cazul tau! Si cred ca este timpul sa-ti bagi mintile in cap si sa te destinzi si sa fii fericita pentru ca esti GRAVIDUTA si este normal sa timti tot felul de simptome!
Tonniatrebuie sa mergi mai departe cu investigatiile! Faci pana la urma dozarile hormonale la 23 de zile? Sau la cate spuneai? Eu zic ca sigur o sa ai ceva raspunsuri! Nu te descuraja! Iti tin pumnii!
La srasitul acestei saptamani am si rezultatul de la testele genetice. Sper sa fie bine daca nu ....
Va pup Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

M-ati cam speriat.Ultimele analize hormonale le-am facut pe 20 octombrie 2004 si aratau cam asa:
ZIUA 14 - FSH- 10,471
ESTRADIOL -180,873
PROLACTINA -3,687
ZIUA 21 LH - 6,166
PROGESTERON - 7,316
La vremea respectiva dr. Niculescu mi-a spus ca sunt foarte bune dar mie imi pare, vorba voastra , cam mic progesteronul.In schimb dr.Cocei mi-a spus ca daca raman gravida sa iau imediat progesteron.Dar daca nu raman gravida tocmai din cauza progesteronului ?Intrebarile mele sunt:Aceste analize sunt bune? si Daca as lua progesteron imediat dupa ovulatie , fara sa-mi prescrie medicul , se poate intampla ceva?Se poate deregla ceva ?Eu si asa sunt ipohondra si de-asta mi-e cam frica.
Va pup.Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

M-ati cam speriat.Ultimele analize hormonale le-am facut pe 20 octombrie 2004 si aratau cam asa:
ZIUA 14 - FSH- 10,471
ESTRADIOL -180,873
PROLACTINA -3,687
ZIUA 21 LH - 6,166
PROGESTERON - 7,316
La vremea respectiva dr. Niculescu mi-a spus ca sunt foarte bune dar mie imi pare, vorba voastra , cam mic progesteronul.In schimb dr.Cocei mi-a spus ca daca raman gravida sa iau imediat progesteron.Dar daca nu raman gravida tocmai din cauza progesteronului ?Intrebarile mele sunt:Aceste analize sunt bune? si Daca as lua progesteron imediat dupa ovulatie , fara sa-mi prescrie medicul , se poate intampla ceva?Se poate deregla ceva ?Eu si asa sunt ipohondra si de-asta mi-e cam frica.
Va pup.Rucsi

Mergi la inceput

Rucsi, nu stiu care sunt valorile normale, dar daca e mic progesteronul, asta poate fi un impediment in obtinerea unei sarcini!

Fetelor, mai vorbim maine.

Ale, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia, probabil ca ma confunzi cu altcineva, la mine nu era vorba de spermograma...ci de prolactina ( la care sper sa iau rezultatul maine ), stie cineva rolul prolactinei?? ca sa ma pregatesc pt rezultat, nu de alta..In alta ordine de idei, nu am premonitii urate decat cu privire la analizele mele, asa ca intrebarea ta Tonnia ramane fara raspuns...
In rest, de 2 zile nu-mi merge netu' la serviciu, asa ca intru de acasa.

Deci, cine se apropie de marele moment al ovulatiei? Eu (peste o sapt), Catalina,Adriana,...and who else?

Va pup!

Mergi la inceput