Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 6
ariadna33 spune:
Alé,
.
Am visat si eu o pereche de pantofi SUPERBI, nici nu cred ca exista in realitate asa ceva... i-am gasit la un magazin care (in vis) era aproape de mine si eu nu stiam de el...
Tonnia spune:
Mai Ale, dar sanii oricum nu dor mereu cu aceeasi intensitate chiar in caz de domolire. Asa ca,eu tot cred ca sunt sanse.
daca va spun ca si eu am visat azi-noapte ceva asa...Pe cuvant!
Pantofi ce inseamna?
ariadna33 spune:
Antonia, de ce nu zici pana la capat, asa cum?
Nu ma pricep la interpretarea viselor, daca stie cineva sa-mi zica si mie ce inseamna.
rucsi spune:
Buna fetele.Imi pare rau ca nu am fost pe aici dar am o stare psihica ........Luna asta chiar imi facusem multe sperante.A mai fost si testul ala Clear Blue!!!!!Aseara m-am uitat la Prima la emisiunea aia cu nasteri si am plans vreo 3 ore fara oprire aducandu-mi aminte de micutul meu care acun nu mai este !!!Ce fericita eram cand am iesit din spital cu el... si acum...
Gata!!!!Nu vreau sa va intristez si pe voi.Luni voi face HSG la Municipal.Am o presimtire nasoala.Am mai facut HSG acum 2 ani j jumatate si era buna dar intre timp am avut o cezariana si cine stie ce mai e pe acolo acum.Oricum , mi-e frica rau.Si de analiza in sine si de rezultat.
Va pup pe toate si va multumesc ca va ganditi la mine
Tonnia cum stai cu psihicul ?Sper ca mai bine.Sunt altele mult mai rele pe lumea asta!!!
Alé spune:
Fetelor, am si eu o intrebare:
Daca eu am dureri de cap inainte de CM, acum daca ma doare capul, ar putea fi si simptom de sarcina?
Si va rog sa fiti sincere.
Desi pare o intrebare stupida, intreb pentru ca de obicei, ma doare cu o zi-doua inainte de CM, nu cu 6, ca acum, ca ma doare de ieri.
Nu stiu ce sa mai zic... Luna trecuta am avut si crampe si singerare si o a doua crestere de temperatura si tot n-a fost bb. Acum oare ce sa mai zic, si fara astea si cu dureri de cap...
Pe masura ce trec orele, ma amarasc si mai tare. Multumesc, Tonnia pentru ce mi-ai spus, macar sa fie asa cum spui tu.
Credeti ca maine, ziua 11, ar fi prea devreme pentru test?
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Alé spune:
Cat despre vise, eu cred ca inainte de a fi interpretate freudian, reprezinta ceea ce ne dorim.
In cazul meu e clar - cu hainele de graviduta...
Acu' vreo doua seri am visat ca ma ducea cineva de mina, nu stiu cine, si spunea celor din jur ca sint insarcinata. Si eu imi ziceam gind, in vis, ca nu stiu sigur si persoana aia mi-a spus sa-mi fac testul care mi-a ramas de luna trecuta.
Cind m-am trezit, mi-am adus aminte visul si cu ocazia asta mi-am amintit ca intr-adevar mai am un test, ramas de luna trecuta...
Deci, dupa mine, visele astea reflecta problemele noastre de zi cu zi.
Cu pantofii adrianei, nu stiu ce sa zic... Si mie mi se intimpla sa vizes haine si pantofi care nu exista, dar de obicei in perioada in care caut asa ceva si bineintles, nu gasesc nimic sa-mi placa.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
utocatalina spune:
Ale...eu am asteptat pina in ziua a 13-a DPO...cind nu am mai avut rabdare si mi-am facut testul...desi stiu ca cel mai bine ar fi dupa ziua in care trebuie sa vina rusii...dar daca nu ai rabdare fa-l...am vazut ca HCG se "vede" la 8-10 zile de la ovulatie si ....acum ce sa mai zic si eu...cu durerea de cap...eu am avut-o toata luna..si pina la rusi ziceam ca sigur sunt gravida...ca ma durea de simteam ca plezneste...dar din pacate nu a fost un semnal adevarat...vorbim diseara cind vin de la doctorita...pupici...iar visele...o tipa a visat ca mergeam cu ea...la o doctoita care mi-a dat niste ceaiuri naturiste...sa=i multumesc pentru ca eram graviduta datorita ceaiurilor date de ea...culmea a fost ca in perioada aia ma interesam de ceaiuri si de un doctor homeopat...dar nu-i zisesem nimic...culmea coincidentei, nu?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Ale, fa-ti maine testul! Tot in a 11-a l-a facut si Felicity. Acum, ce-o fi o fi, zarurile au fost aruncate! Durerea de cap poate fi un semn, asa cred. Hai, Doamne ajuta!
Despre vise, ce sa spun? Pana mai acum vreo doua luni credeam in vise din astea de-ale gravidelor. Dar citind pe aici ca cele mai multe nu se confirma, nu prea mai cred. Am visat ca eram intr-o sala de asteptare a unui cabinet impreuna cu mai multe femei, a iesit un dr. si a intrebat ce-i cu noi, eu i-am raspuns ca noi suntem cele 4 care au ramas gravide luna asta. El a spus: pai hai sa va vad! Atat! Cred ca e reflectarea a ceea ce ma obsedeaza!
Rucsi, ce bine ca te-ai hotarat sa mai avansezi cu investigatiile. Iti tin pumnii sa nu te doara deloc si a fie bine!
Felicity spune:
si eu cand am ramas insarcinat am visat ca a ramas mama insarcinata
. despre mine n-am visat niciodata.
numai prostii visez. azi nu va spun ce am visat, ca e horror!!
despre chisturi si eu am avut unul de la sarcina (oprita din evolutie), si ma durea la fel, si ma tinea, si tare cred ca am si acum altul. de atunci de la chist (care s-a retras singur, dar in luni bune) simteam ovulatia pe partea aia, si am ramas sensibila.
bravo ariadna, m-ai uimit cu optimismul tau
, trebuie sa ne dai lectii. desi si eu sunt mai bine dispusa acum!!
tonnia draga de tine, nu mai fi mereu trista!!! s-o gasi o solutie si pt tine, nu dispera!! hai te pup ca poate mai trece 
Ale si la mine e la fel, ba sunt sanii umflati si dor ca naiba, ba se mai lasa si ma panichez ingrozitor, ii pipai iar si sper sa se umfle la loc. E normal sa fie variatii!! Si pe mine ma doare capul cu doua zile inainte de ciclu cand scade temperatura, dar cand am ramas nu m-a durut! Nu stiu asa devreme, poate e doar raceala si stress.
Tin pumnii Ale, bafta multa!!
Cata, lasa ca nu ai prestat fara folos, te-ai simtit bine
Uita temperaturile si presteaza fericita, ca se va intampla luna asta sigur!!
rucsi, tare rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa ceva!! E foarte trist, dar gandeste-te in viitor ca vei avea un copilas si vei fii cea mai fericita mamica!! Nu te mai uita in urma, ca oricum nu mai poti schimba nimic, priveste cu optimism inainte, ca viata uneori e dura cu noi, dar suntem si rasplatiti pt toate eforturile si supararile noastre. Iti doresc numai bine si sa te linistesti.
pupici multi
rucsi spune:
Felicitytare esti draguta ca mai ai chef sa te gandesti si la altii desi tu acum ai fi putut sa nu-ti mai pese si de noi celelalte care nu am fost asa norocoase ca tine (inca). Mersi mult pentru cuvintele tale si stiu ca ai dreptate dar uneori durerea ma copleseste si nu o pot stapanii deloc.Ca sa te linistesc un pic, la ultima sarcina n-am avut greturi dar ma durea tot timpul si burta si mijlocul (dureri moderate)Asa ca stai linistita , nu cred ca sunt nici un fel de probleme.![]()

TonniaNu esti prea activa azi.Ce-i cu tine?
Mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns.Mie cm imi vine numai la 25,26 de zile.Cand vine la 27 este o exceptie.Cat priveste faza luteala, spre rusinea mea,nu stiu ce este si nici ce rol are.Poate are cineva rabdarea sa-mi explice
Rucsi