Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Pupicei multi Tonnia si Adriadna33...adevarul este ca in casa suntem deja 3...pentru ca de cind a aflat de folicul si de importanta lui
...al meu sot
...si eu vorbim numai despre el...si pentru ca stim ca va veni si minunea mica
nici un efort
nu este prea mare...asa ca trebuie sa fim optimiste
...trebuie sa se invirta barza
si pe linga noi...nu-i asa? Si cine stie secretul...o fi si de la Maca Maca....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Cred ca e si varsta! Peste 30, in domeniul asta, incepi sa te panichezi! Si mai e si structura fiecaruia. La mine asa e sotul meu, de un optimism... Nici nu crede ca avem vreo problema!
Alé spune:
Fetele mele, nu vreau sa va dezamagesc, dar nu cred ca sint "domoala", cum zice Tonnia.
Azi de dimineata cind m-am trezit, sinii erau mai moi decit pina acum dar in continuare durerosi. Au, au, au. Uneori am impresia ca ma arde de durere.
Aseara faceam io pe gaina viteza ca sa vezi cat o sa muncesc io, si ce harnica sint. Hait! Intai am inceput sa motai pe scaun si dupa aia m-am dus la tv, pe canapea, sa imi odihnesc pleoapele. Si s-au tot odihnit vreo 3 ore! asa ca n-am facut nimic. 
Azi noapte am vista numai haine de gravida
- erau frumusele foc, cum n-am vazut nicaieri. Imi aduc aminte foarte bine o salopeta alba, cu pantaloni scurti. Da, m-am temeblizat de tot.
Sint cam amarita... Aveam si io un semn prapadit, acu' nu-l mai am nici pe ala, dar cu durerea am ramas! Nu-mi convine...
De dimineata nu mi-a mers net-ul si mai mult m-am enervat. A mai venit unu' la mine si m-a enervat si ala. Sint cam aricioasa... ![]()
Va pup si vorbim mai tarziu.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.