Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Scuze, scuze, cred ca te confundam cu Chi. Despre prolactina nu stiu decat ca daca e mare determina anovulatie, dar se ia tratament, e usor de tratat.
Cred ca esti in gasca cu Ariadna, si poate cu Natasha. Mama, ce va stiu!![]()
Liadi, spor la treaba! Zapaceste-l!
utocatalina spune:
Mirelas76
...eu ma apropi de momentul ovulatiei...dupa ce am luat plasa si am crezut ca am ovulat in ziua a 9-a azi am fost la doctorita...sunt in ziua a11-a...si la eco mi-a zis ca am endometru de 7 mm si folicul de 18 mm...pe stingul....nu e prea grozava trompa stinga...dar nici proasta nu e...mi-a zis ca ea crede ca voi ovula vineri ziua a 14-a
...si mi-a dat sarcina sa prestez in ziua a 13-a si a15-a...asa ca fetelor mai am putin si iar ma apuc de treaba

....Maca ...Maca...Liadi...ai sa vezi ca o sa va placa
...si apropo de faza luteala...am mea fiind in general de 12 sau 13 zule...mi-a zis ca 12 nu este chiar putin ..cum ma speriasem eu...dar ca sa fim sigura mi-a dat sa-mi fac miercuri ...ziua 19...progesteronul....si inca o chestie...ca tot am crezut ca nu am ramas
pentru ca m-am spalat si intern ..inainte de a presta...mi-a spus ca pot sa ma spal....dar numai cu apa fara sapun...iar dupa sa nu ma spal...deci nu e chiar asa ca daca te-ai spalat inainte...nu mai pot inota
sa ajunga la ovulul meu...si inca o chestie care mi-a zis-o cind am plecat...mi-a zis: " Stai linistita ca trebuie sa apara si bebe" M-am simtit minunat dupa aceste cuvinte...au avut un efect "devastator" de minunat asupra psihicului meu!
Va pup pe toate si Ale...daca esti prin preajma...poate iti dai si tu cu parerea!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Cata, si eu am mare incredere in dr. voastra, imi place cum gandeste. Dar am o observatie: mi se pare ca te pune sa prestezi f.tarziu. Adica, tu maine ai putea avea ovulatie cu un folicul perfect de 19,5. Cel tarziu poimaine cred ca ovulezi. dar pt. poimaine tu trebuie sa prestezi inainte. Si luna trecuta a facut la fel. eu cred ca ai ratat ovulatia. Ai grija!
Gata fetelor, ma retrag!
Felicity spune:
rucsi, eu am citit ca nu are nici un efect neplacut daca iei progesteron imediat dupa ovulatie, e chiar un tratament pt cele cu defect luteal.
nu stiu daca sa iei fara stirea doctoritei, mie de exemplu mi-a dat progesteron in urma unei discutii ca am pierdut o sarcina, deci nu mi-a facut nici o analiza, nimic. si acum sunt revoltata, eu credeam ca asa se prescriu medicamentele, in functie de analize. dar daca eu nu i-am zis, ea nu a facut!!!
Cata si eu cred ca doctorita aia nu are nici o certitudine ca vei ovula in ziua 14. e doar teoretic, dar corpul tau cum evolueaza asta nu poate stii nimeni. sa fii atenta sa nu pierzi startul.
Eu m-am mai linistit, nu ma mai doare pe nicaieri, si cred ca nu am extrauterina, asa cum nici Ariadna nu are endometrioza
, e doar in mintea noastra!!!!!
Ba mint parca ma tine spatele un pic, dar mi-am propus sa fiu optimista. Multumesc de incurajari!!
Chi asa plictisitor si fara de evenimente majore, poate se lasa cu bebe!!! Si nu ne stici deloc cheful, ne bucuram cand scrii!!!!
utocatalina spune:
Felicity si Tonnia...ce credeti ar trebui sa prestez
de asta seara? Si mie mi-e frica sa nu scap momentul
...dar data trecuta mi-a zis sa
ziua a 12-a ai a 13-a ca atunci va fi ovulatia...si a avut dreptate in sensul ca a fost in ziua a 13-a...si atunci fusesem la eco in ziua a 10-a si mi-a zis ca am foliculul de 17 mm si endometru de 6,5....si a avut dreptate
in legatura cu ovulatia...totusi nu as vrea sa prestez azi daca nu e nevoie
...ca sa se refaca
...nu mai stiu cum sa fac!
rucsi spune:
Buna dimineata.Unde sunteti ? Am ramas singurica pe aici ?
Va pup si sa aveti o zi buna !!!!!!!!
Rucsi
salomea spune:
Buna dimineata si dati-mi voie sa vin si eu la voi cu o intrebare... Pentru ca vad ca va pricepeti la de toate si pe deasupra mai sunteti si saritoare... Mi-am luat temperatura dimineata asta si aveam 37.00 - eu fiind in ziua 8 abia si neasteptand nici urma de ovulatie pana in zilele 13-14... E drept ca fac un tratament naturist acum pe baza de plante, si s-ar putea ca asta sa fie explicatia. Dar totusi, nu e o problema daca in faza foliculara am temperaturi asa mari? o sa mai ovulez luna asta?
Sper sa imi puteti raspunde (am baze mari pe Ale in acest sens)...Si va multumesc de pe acum!!!
utocatalina spune:
Am si eu 2
...Care trebuie sa fie valoarea endometrului inainte de ovulatie..? La ce valoare a folicului poate avea loc ovulatia? M-ar interesa
un mimim si un maxim...adica care este cea mai mica / mare valoare a endometrului si foliculului la care poate avea loc ovulatia?
salomea spune:
Catalina, nu pot sa-ti spun decat ca luna trecuta am fost la monitorizare in ziua 12 si aveam folicul de 19 si ca doua zi (ziua 13)am ovulat. Mai multe nu ma pricep, dar am auzit si de ovulatie cu folicul de 18....Poate depinde si de organism...Bafta!