Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Utocatalina, din cate stiu eu, endometrul trebuie sa fie de minim 6 mm pentru a fi sanse de ovulatie iar foliculul trebuie sa fie de minim 16 -18 mm.Nu sunt foarte sigura dar nici nu cred ca este o regula sigura, eu ramanand gravida cu un folicul de 14 mm.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.Bafta multa.
Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, n-ai ramas singurica!

Cata, endometrul trebuie sa fie de la 7mm in sus. Inclusiv 7 e ok. Da, categoric m-as apuca de azi cu prestatul!!!! Ovulatia are loc, dupa cate stiu de la 19-20 -regula, pana mai incolo(la folicul ma refer). Cata, presteaza de azi. E foarte probabil ca maine ovulezi!

Salomea, nu e absolut nici o problema daca temperatura e asa. Stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Tonnia, te vad sigura pe ce spui... Merci mult de raspuns si de incurajare! Chiar intrasem in panica cand am vazut cu ce temperaturi m-am procopsit deja din ziua 8... Sa vedem acum mai incolo...
Cata, si eu zic ca maine dimineata ar fi momentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor...pina la urma cind? Maine sau azi? Ca nu mai stiu....si la cit l-am stors pe al meu sotior in weekend...as vrea sa prestez cind trebuie! Eu ma gindeam ca maine la prima ora...la 6 dimineata sa ma apuc de treaba!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetele.

Testul a iesit negativ. No comment.

Sint amarita rau astazi, nu numai din cauza testului, asa ca n-am chef de vorba. Nu va suparati pe mine. O sa-mi treaca si voi reveni.

Salomea, nu conteaza neparat valoarea temperaturii ci cum a evoluat in timp.
Sincer, 37 in perioada ante ovulatorie mie mi se pare cam mare. Vezi sa n-ai vreo raceala, infectie, ceva.

Ale,

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Catalina, eu zic maine seara si simbata dimineata. Ca am vazut ca esti matinala si doctorita a zis zilele 13 si 15.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Ale, m-ai indispus rau de tot!
Ia de la mine niste frezii:

Cata, nu stiu ce sa mai zic! E bine si maine (sper), dar macar asa cum ai zis, dimineata in zori!

Ariadna, chiar asa?!

Felicity,ce mai face burticul? Dar spatica?

Ale, mai ia niste frezii:

Eu nu am noutati!

Ale, mai ia aici niste frezii:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Multam Ale de sfaturi...te pupic pe obrajori si sper sa-ti treaca supararea....stiu cum te simti...ca toate care nu raminem ne simti la fel..in fiecare luna! Te pupic!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Ale, merci de raspuns si imi pare tare rau ca nu esti in apele tale astazi. De-abia asteptam sa ne spui ca ti-a trecut!
Catalina, eu in locul tau as presta maine dimineata... desi si in seara asta ar putea sa fie momentul...dar ma gandesc totusi ca tre sa stie ceva si doctorita asta a voastra de a zis ca tocmai joi e ovulatia... asa ca, printr-o mica negociere, ar iesi ca maine dimineata n-ar fi rau...

Mergi la inceput

Cata, nu vreau sa te zapacesc, dar eu as zice: maine dimineata, ziua 14 seara (deci dupa 36 de ore), ziua15 seara!

Ale, ghici ce-ti dau eu! Niste frezii:

Mergi la inceput