Bebelusi de sept-oct 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

fetelor care e optiunea la webshots de a adauga mai multe poze odata??
tre sa instalez ceva?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Mada, dupa ce apesi "choose photos" ptr a adauga pozicile, tinand apasata tasta Ctrl selectezi mai multe poze, care le vrei tu, apoi upload si gata...eu asa fac, sper sa mearga si la tine
numai bine

Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna fetelor, azi dau raportul tarzior, dar justificat.
Avem 4 luni!!!
Dimineata la 4 domnisoara a baut un biberon de ceai de credeam ca nu mai mananca la 6 deloc. Daca nu era ceaiul facut de cu seara, as fi zis ca i-am pus cafea in el ca dupa ce l-a baut nu a mai avut somn, a luat-o iar chiraiala si rasul. Am reusit sa prind cred ca vreo 20 de minute de somn. La sase i-am facut lapte fiind convinsa ca nu o sa vrea. Dar a papat 150 ml si am fost multumita. Apoi ma gandeam eu, trebuie sa reusim sa mai dormim. De unde? Intr-un final m-am dat batuta si am plecat din camera ca sa nu ma mai simta. Ca nu plange, dar arunca suzeta din gura, isi suge mainile si mai nou plapuma de face singura "bleah" si eventual mai varsa un pic de branza. Am revenit ca eram rupta de somn si am mai reusit sa prind o ora de somn. La 10 a papat si apoi am tras de tati sa ne scoata la zapada.
Am facut si noi catvea poze, le-am pus deja, am deschis si un album nou pentru 4-5 luni, unde urmeaza sa mai completez.
Si la 2 i-am pus in biberonul de lapte o lingurita de cereale. Pentru ca nu curgea prin tetina mica i-am pus o tetina mai mare. Mi-a tras biberonul in viteza de mi-era ca varsa si pe ala de la 10. Dar nu, a dat doar vreo 2 gurite dupa ce a dat aerul afara, apoi s-a culcat. Ceva mai devreme m-a strigat ca o apucase rasul. Eu vorbeam de treaba mea, ca eu ma duc la bucatarie ca mi se arde friptura, si ea radea in hohote. Acum doarme iar.
Cred ca maine ii mai pun cereale in lapte si peste cateva zile o sa incerc sa ii dau in forma solida. O iau incet ca mi-e frica.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

julya bine ai venit printre noi; se pare ca noi suntem de-o seama, si noi tot pe 2 oct. am venit pe lume, fortzati de nenea doctorul ca altfel stateam mult si bine la mami in burtica.

Mada am vazut pozele de la botez.

Si aici aveti link-ul pentru coafura bb-ilor vostri : http://beauty.ivillage.com/makeovers/mom/0,,8q75,00.html - spor la treaba.

Va pupam.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Bun venit Iulia!

Profit ca-mi dorm barbatii sa va dau vesti.

Vaccin gata! Plansete de rigoare, febra, diaree, supozitor, nani cu gemete, dar a dormit de la 11 la 6.

Cantarul nu a vrut sa arate mai mult de 7 kg in cap si 65 cm.

De luna viitoare s-ar putea sa incepem si noi cu gusturi noi, dar sa vedem.

De dintisor ce sa va zic? Se vede mult mai clar azi fata de vineri insa a zis nenea doctorul ca inca nu e sparta gingia si e posibil sa mai dureze. Am luat gel calmant cu nu-stiu-ce plante in el si aseara am dat ca cum baga mana in gura cum se punea pe jelit. Acum o sa vedem...

Cam astea sunt vestile noastre.

Pupici.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna!
Si noi am fost azi afara vreo 2 ore. Elisa a dormit tot timpul. Si....VICTORIE...cand ne-am intors a papat putin piure dar servit de pe degetul meu si a papat din biberon vreo 20 ml supa. Sper sa o tina tot asa. De cand cu incercatu gusturilor murdarim hainute la greu. Bine ca spalam la masina. MErgem sa facem baita.

si bebe Elisa Nicola (21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Cristina (mcm), am intrat si eu acolo la coafuri, dar nu ma descurc cum sa fac sa le salvez la mine in calculator pe cele rezultate. Le-am salvat acolo, dar nu gasesc cum le pot copia. Poti sa ma ajuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Julya, bine ati venit si bineinteles ca nu va dam afara!

Cristina, si eu mi-am prins urechile pe acolo dar sper sa ma descurc pana la urma.

Aissa, am vazut pozicile voastre....ce mare s-a facut Alexandra! Mie mi s-a parut ca statea bine in marsupiu. Tu cum o simti, ca stiu ca la inceput ziceai ca nu sta bine?
Foarte bine ca a papat cerealele. Eu pot spune ca de cand ii dau cereale nu mai vomita mai deloc aproape..doar uneori mai regurgiteaza putin dupa ce papa si atat. Inclin sa cred ca au facut minuni pt noi cerealele.
Mada, wow ce fetita dragalasa....mai, si are niste rochite de ma da pe spate. Mandra mea nu are rochite....doar una, si aia ii e mare.
Cand mai intri pe net, o sa-ti explic pe YM cum se face semnatura.
Lorena, bine ca ati scapat de vaccin. E mare si flacaul tau!
Bozo, sper ca a fost doar un accident noaptea trecuta si ca bebe o sa doarma bine la noapte.
La voi nu e zapada? Noi am fost astazi afara si am facut poze cu zapada multa, multa...si cu un om de zapada!
Adela, voi s-o tineti tot asa!
MamaElei, posibil sa se fi obisnuit pitica mea cu biberonul si sa-i fie lene sa pape de la san cat vreau eu. Asta e, sa fie sanatoasa!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dragi mamici, am citit un topic acum despre fontanele adancita si mie de cateva zile mi se pare ca e putin adancita (daca o mangai usor simt ca zona respectiva e putin mai joasa...nu foarte mult) la bebelina mea dar nu i-am dat importanta...Acum citesc ca este un semn de deshidratare. Ce sa-i fac sa nu mai fie deshidratata pt ca lichide nu vrea sa bea decat daca ii e sete/foame...dar nu mai des de 3 ore?
Ce alte simptome trebuie sa aiba cand e deshidratata?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Mihaela, acum m-am mai obisnuit cu marsupiul, mai am o senzatie ca ceva nu e ok, in sensul ca se ridica bretelele pe spatele meu si ea coboara in fata, vine cumva pe spate, atat cat ii permit legaturile care sunt stranse la maximi. Adica, parca nu sta lipita de mine decat in partea de jos a corpului. Oricum acum nu avem cum sa iesim cu carutul asa ca ne mai plimbam si asa.
Despre cat de mare e, , va rog sa tineti cont ca ce se vede nu e ce pare a fi, din lungimea de pe poza, trebuie scazuti cativa cm buni, ca picioarele ei mai au o palma pana sa iasa din pantaloni.
Da, si eu ma bucur ca a papat cerealele, vedem si maine cum e ca as vrea sa-i pun la 2 mese, si apoi poate imi fac curaj sa-i dau cu lingurita. Nu de alta, dar ma tem ca daca o obisnuiesc cu gustul cerealelor dar ca sursa biberonul, mi-e ca atunci cand oi incerca sa i le dau cu lingurita sa nu refuze.
Iar la programul cu pozele, m-am inscris, am "coafat" pozele, le-am salvat acolo, dar nu gasesc cum sa le "iau" de acolo. Le-am trimis chiar si pe mail, dar nu am primit nici un mesaj. In rest nu gasesc nici un copy, save, nimic.

Mergi la inceput