Bebelusi de sept-oct 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
Roandre, la deshidratare ar mai fi:
- plans fara lacrimi, uscarea pielii, buzelor si mucoaselor, urinat mai putin, ochi adanciti in orbite, persistenta cutei pielii (cand prinzi o cuta de piele de pe abdomen)
Dar aceasta deshidratare nu apare asa, din senin, apare dupa diaree, varsaturi, ceea ce nu e cazul tau.
Eu una pot sa-ti spun ca simt in fiecare zi alta forma la craniul Alexandrei, adica parca azi simt niste proeminente unde ieri nu erau. Eu o pipai frecvent pentru ca vreau sa-i "tocesc" o tesitura pe care o avea din spital. Cred ca nu e nimic, mai ales ca Alexia bea atunci cand ii e sete, altfel ar plange ea dupa apa.
Ca veni vorba de tesitura Alexandrei, ea are si tendinta de a sta cu capul spre stanga. Nu la somn, ca acolo s-a reglat, dar de ex. cand o pun in fund, atat cat sta, are tendinta de a veni cu capul in fata, dar nu e pozitionat pe mijlocul torsului ci inclinat spre stanga, nu stiu exact cum sa explic. Daca as avea o lini imaginara care sa treaca prin crestetul capului spre fund, barbia ei ar fi spre stanga, cu o inclinare a capului spre umarul stang. La voi stau cu capul drept?
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
Mada spune:
multumim pt aprecieri!
tocmai am mai papat un castron de cereale si tata cat cuprinde si acum stam la calc...
a fost pe afara de fapt in vizita dar pe jos nu cu masina si ne-a placut tare mult si parca a papat si mai bine.
aissa ma bucur ca sarbatorita de azi a papat bine.
eu nu i-am dat deloc cereale in biberon am inceput direct cu lingurita si nu am avut probleme, va urez succes
mihaela, cristina, aissa, ana,eliana am reusit sa va vad toate pozele aveti niste bebei tare scumpi si frumosi unde mai pui ca sunt si cuminti
urmeaza randul 2 de poze
lorena ati scapat usor de vaccin bravo voua
azi i-am dat la pranz si cam o treime de borcanas de fructe de la hero parca, nu stiu ca am cumparat vreo 3 sau 4 de la mai multe firme, banana cu portocala si cereale si a papat excelent e tare bun la gust. mai nou fac experimente pe eavad ca nu are nimic nu vomita nu are crampe
maine as vrea sa-i dau un pic de supa. o sa vedem
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa
ana_a spune:
salut fetele!
scriu in graba, ca s-a trezit Stefan si e la tati in bratze. revin mai tarziu
Mihaela, sa stii ca si eu am observat o adancire sau mai bine zis o marire a fontanelei, chiar de vreo 2-3 zile, eu m-am gandit sa nu fie semn de rahitism, ii dau 2 pic de vigantol. Cat despre deshidratare, nici al meu nu se omoara dupa lichide, nu brea ceai deloc, doar cu fortza cateodata maxim 2-3 linguritze, doar lapte de la san.
Frumoase pozicile Crostina, tre sa ma uit si la pozele lui mcm inca nu am apucat.
Revin ceva mai ...la noapte..ca vad ca m-am obijnuit asa.
Da nu pot incheia fara sa va zic ca azi mi-am facut de cap! Am fost la schii si l-am lasat pe Stefan cu tati de la 11 pana la 15. Si tare frumos a fost, au fost zilele zapezii aici si muuulta zapada si cald!
pupici
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
danyce spune:
O la, la , fetelor, lipsesc si eu de joi pana acu' de acasa si uite ca gasesc un intreg capitol de cititDar am citit tot, numai ca sunt prea obosita sa scriu prea mult.
Bozo,Mamaelei si Juliya, bine ati venit in mijlocul nostru!
Si noi avem poze destule mai noi si o sa-mi fac eu timp maine sa creez un nou link cu pozele de la 3 luni incoace pe webshots.Am vazut pozicile voastre si sunt niste scumpi bebelusele (Ilinca, Alexia, Alexia si Alexandra). O sa ma uit si la celelalte pozici.
Noi suntem foarte bine. Alma e o jucausa , toata ziua nu are stare, aproape se ridica singurica in fundulet si cand nu mai face abdomene povesteste de rasuna tot cartierulMie imi cad pantalonii de pe mine dupa cura mea de slabiresi trebuie sa-mi iau altii, cu o marime mai mica deocamdata, saptamana asta.
Ralucule, bravo! Super mesajul! Si cand ma gandesc ca eu cunosc si mesagera si ii pricep si piticii, ca doar si eu am de a face cu asa ceva
Promit sa revin maine cu un mesaj mai consistent. Numai bine bebicilor si mamicilor,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103
Mada spune:
sa vedem ce a iesit
Ilinca
elyanne spune:
Julya bine ati venit!
Adela pupici piticului pt. ca a dormit toata noaptea .
Mada am vazut si eu pozele de la botez... deja Elena e invidioasa pe pitica ta pentru ca are atatea rochite frumoase...
Aissa eu nu am vazut pozele voastre de afara. In care album sunt salvate? Pupici Alexandrei pt. ca a papat.
Mihaela m-ai facut curioasa si m-am apucat sa ma uit si eu la fontanela copilului... parca acum o vad si eu un pic adancita... sau piticii pe creier sunt de vina...[D] cine stie. Am vazut si pozele voastre... f. frumoase.
MamaElei la voi nu e zapada? ca la noi a nins bine de tot. Erau locuri prin parc unde era zapada pana la genunchi... Multumim pentru aprecieri... in leg. cu pozele.
Dam si noi raportul de seara... azi am fost in parc aproape o ora, a fost mai frumos si mai cald ca ieri. Am facut si azi poze, dar nu le-am mai pus... n-am avut cand. Mi-a facut un circ asta seara cu mancatul la biberon... aplans doua ore incontinuu si nu a vrut sa manace decat dupa ce si-a facut norma de urlete. Nu se mai obisnuieste odata cu biberonul ala ca eu innebunesc. Am incercat tot felul de tetine, am incercat cu lapte mai cald, mai rece, nimic. . Acum, dupa ce a mancat in final 100 de ml (o gramada) isi manaca de zor pumnul, care este f. bun... Astept sa se faca 10 sa-i fac baie si pe urma papa la san. Eu am din ce in ce mai putin lapte si-mi pare fff. rau. Am inceput sa beau iar ceai de anason, poate se mai regleaza un pic, macar seara si dimineata sa am sa-i dau la san.
M-am intins prea mult, fug ca am pus uleiul la feirt si-l uit iar pe foc.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
Mada spune:
iulia mersi frumos pt sfat dar nu am reusit asa, cu ctrl nu selecta decat o poza m-am chinuit vreo ora jumate sa pun 20 de poze
Ilinca
elyanne spune:
MamaElei am uitat... am vazut-o si pe pitica voastra... e o scumpa.
Mada ce-ai vrut sa faci... ca nu merge... ba da merge, da' n-am vazut eu... Da' pozele unde sunt?
Danyce felicitari ... tine-o tot asa cu slabitul... nu stiu cand o sa ma apuc si eu. Decoamdata sper sa mai "produc" lapte asa ca mai astept.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)