Bebelusi de sept-oct 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
georgiana.david spune:
Servus fetele
Raportam si noi o iesire azi la zapada de 2 ore, a fost super. Damian a dormit non stop cand la mine in brate cand pe sanie iar noi ne-am jucat cu Ioana cu zapada. Azi a mancat parca ceva mai bine dar am renuntat la mar, poate ca nu e pregatit pt. diversificare asa ca o aman cu 1 saptamana. In laptele de seara am pus o lingurita de cereale si vad ca a mancat fara probleme, mentin cantitatea cateva zile dupa care ii pun 2 lingurite.
Super pozele, eu am un program pe CD prin care poti sa-ti alegi si sa-ti pui tot felul de coafuri
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
elyanne spune:
Mada daca nu ai reusit sa pui pozele cum ti-a zis Iulia, mai poti sa incerci asa:
copiezi doar pozele care vrei sa le pui in alt folder si apoi cand selectezi ce poze sa poi dai CTRL + A si ti le selecteaza pe toate din folderul respectiv...
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
LiliaToma spune:
Buna, fetelor, va scriu repejor ca sunt oosita, nu demult au plecat musafirii.
Ma bucur ca ti fost pe afara, noi nuuuuu.
Nici nu stiu daca o sa iesim pentru ca ghipsul care il are acum ne cam incurca sa o imbracam( in casa e fara pantalonasi ca are o bara intre picioruse) si daca o facem tipaaa ca nu ii este comod deloc.
Dar facem noi cumva ca taare vreau sa vada si ea zapada.
In rest e ok, am tras repede cu ochiul la poze, toti sunt taare frumusei, parca se schimba de la o zi la alta.
Cred ca chestia cu fontanela ne face paranoice ac edja si mie mi se pare un pic adincita
v-am pupat
Lilia si printesa ei Amelia(26 sept)
roandre spune:
Aissa, multumesc pt raspuns. Mai, cred ca am devenit paranoica si eu dupa ce am citit mesajul ala (si cum piticii mei isi faceau de cap mai ales ca bebe nu papa asa mult cum as vrea eu) si imi imaginam fel de fel de balauri. Multumesc ca m-ati scos la mal!
Ana, chiar ti-ai facut de cap dar e super pt ca ti-ai mai incarcat si tu bateriile. Ce as vrea si eu sa stiu sa schiez...dar nu ma las si dupa ce se face bebe mai mare ma duc cu ea caci cu tati n-am nici o sansa.
Eliana, Mada facea incercari sa vada daca ii iese semnatura. Pana la urma a reusit!
Mada, pt a incarca mai multe poze deodata, trebuie ca dupa ce dai clik pe "Add more photos", sa alegi "Want to add multiple photos?" ce iti apare scris sub chenarul de unde adaugai tu cate o poza. Apoi ti se deschide o platforma unde vei alege pozele si poti sa folosesti CTRL pt a selecta mai multe poze deodata.
Sper sa reusesti!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
pufymic spune:
Cred ca numai eu mai bantui pe aici la ora asta atat de matinala....eh, asta e!
Julya, bine ai venit printre noi!!!!
Noi nu prea avem ce raporta, decat ca am pus niste pozici noi pe site si maine punem restul!!!!
Pupici si noapte buna!
Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
anamari spune:
dragi mamici,
ieri am petrecut prima seara departe de bebita mea...am fost cu tati la de aniversare...si apoi am fost la film. si am baut primul meu pahar de vin dupa un an de zile...
Cred ca Liei ii iese un dintisor-parce se simte la pipait si scuipa suzeta ca sa roada degetutele sau jucariile.
Lilia- noi am luat un fel de paturica speciala care acopera tot scaunul de la masina, imblanita- si nu mai ii pui hainuta de iarna pe ea...poate gasiti si voi la fel, si o infasati bine intr-o paturica , plapumioara groasa si...ce greu trebuie sa-i fie ameliei cu gipsul acela.
Cristina-teribile pozele ...:))))
va las ca imi plange printesa
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
aissa spune:
Elyanne, pozele sunt in albumul "La zapada!", sper ca se vad, desi sunt cateva si oricum din ghemotoc se vede foarte putin.
Roandre, stai linistita, asa cum ti-am zis nu cred ca are legatura cu deshidratarea, care nu apare asa, degeaba. In mod normal daca organismul ar avea nevoie de lichid ea cere intr-un fel sau altul. Deshidratare ar apare numai daca ar pierde lichide, adica, asa cum ti-am zis prin varsaturi sau diaree, ceea ce nu e cazul Alexiei. Dar dupa ce am scris mesajul am vazut la Parintii intreaba...un subiect exact pe tema asta. Poate te ajuta sa il citesti.
Georgiana, zici ca pui cereale in lapte, si eu i-am pus ieri la biberonul de la pranz. Azi nu stiu ce sa fac, sa-i pun cate o lingurita in 2 din biberoane? Sora mea spunea ca ea ii punea baiatului in fiecare biberon si eu acum nu stiu cum sa fac. I-as pune la 10 si la cel de seara. Roandre, tu parca dai cerealele (cu lingurita) seara? Pentru ca, ma repet stiu, vreau sa merg cateva zile cu ele in lapte si apoi sa incerc solid, dar nu stiu la care ore e mai indicat.
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi
crini spune:
Buna dimineata,
puiul meu de cateva nopti se chinuie sa doarma si nu reuseste, se tot trezeste si plange, se vede ca sufera. Iar noi suntem ametiti de somn. Cred ca ii ies dintii si il dor gingiile. Se vad niste urme albe pe gingia de jos, in fata. Ma gandeam sa-l dau cu ceva sa-l mai alin.
Foloseste cineva geluri pentru dinti? Ce marca? Sunt utile?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
anielas spune:
Neata fetele!
Dam si noi raportul de dimineata....ieri dimineata am scos-o pe Inutza pe geam si i-am umplut pumnisorul cu zapada si apoi l-am frecat pe tati pe fata :)..apoi mai spre pranz am fost si noi la prins fulguletii cu nasucul..era tare nostima Ina..ca incerca sa linga picaturile de la fulguletii topiti pe fata.
Aseara ne-am distrat copios....ca Ina era destul de obosita...si normal dupa baita - papa si somnic...dar aseara baita a inviorat-osi dupa ce a papat putin...avea chef de TV..isi lipise ochii acolo si plangea daca o luam. Voi stiti...dauneaza cu ceva la ochisori uitatul la TV? ..ca Inutza e maniaca...ramane cu gurita cascata..parca ar intelege tot.
Azi noapte s-a trezit doar de 2 ori...deci am dormit si eu mai bine.
Fetele..chiar ca suntem paranoice..si eu ma tot stresez cu fontanela..ca mi se pare prea deschisa..de abia astept sa mergem la control ..
Pupici,
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
MamaElei spune:
Buna, fetele!
La noi, programul obisnuit, asa ca nu avem nici noi ce raporta.
Julya, bun venit si sa-ti creascut puiutul!
Bozo, si-a mai revenit Tudor? Doarme mai bine?
Mihaela, sint sigura daca nu era ceva in regula, iti spunea doctora. Nu te mai gindi la asta!!
Aissa, am reusit sa vad pozele. Mi-a placut mult cum se uita la tine. Avem si noi una asemanatoare, doar ca se uita la taica-sau, am sa incerc mai tirziu s-o pun, plus si alte poze. Si Paula are tendinta sa tine capul mai mult pe stinga, se pare ca gaseste mai multe chestii interesante acolo. Medicul ortoped ne-a spus sa ne straduim sa o tinem in asa fel ca sa intoarca mai mult capul pe partea dreapta si in patut sa-i schimbam pozitia: o zi pe partea stinga, alta zi – pe partea dreapta. Tare m-as bucura daca ai inteles ceva din ce-am explicat!
Lilia, soacra-mea mi-a luat un fel de “plic” cu blana care se pune in carucior si o imbrac doar in costumas si daca e mai frig atunci o invelesc intr-o plapuma mai groasa. Daca vrei, ii fac o poza.
Crini, alinul cel mai bun pt Paula sint degetele noastre. Am luat CALGEL, dar nu pot sa spun daca chiar are efect, adevarul e ca nu dau de 6 ori cum scrie acolo, la noi e mai grav spre seara si atunci aplic de vreo 2-3 ori.
Danyce, asteptam poze!
Ania, si a noastra gaseste din orice pozitie televizorul. Nu-i permitem, cred ca nu e bine.
Mada, e o scumpa Ilinca!!
Rodica si Paula (02.09.04)
http://community.webshots.com/user/mamaelei