Bebelusi de sept-oct 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Trebuie sa plec sa duc fetita la gradinita si dupa aceea merg cu Andrei la cabinet sa-l cantaresc si sa-l masor. Sa vedem ce-mi spune. Intru pe la pranz sa va scriu ce-am facut.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anielas, si Alexandra se uita la tv , dar doar atunci cand o schimb prinde momentul. Pentru ca eu stau cu fata spre tv, si o pun pe ea in fata mea si atunci intoarce capul si se uita fascinata. In rest, daca stam cu fata direct nu prea e interesata. Asa ca banuiesc ca ii place pozitia aia sucita si faptul ca se misca ceva ii atrage atentia in timp ce eu am treaba in alta parte.
MamaElei, am inteles ce vrei sa spui, si eu m-am chinuit sa o dezvat la somn de pozitia spre stanga. Culmea e ca e destul de rigid gatul, daca spre stanga sta cu urechea lipita de pat (asta cand e pe spate), spre dreapta cu greu o apropii de pat. Oricum, acum mai doarme si pe partea dreapta (numai cu capul, ca pozitia corpului e pe spate). Ma irita pozitia aceasta cand sta in fundulet si aduce capul spre stanga-fata. Sper insa ca pe masura ce creste va corecta pozitia, mai ales cand o sa o pot atrage cu jucarii sau alte chestii spre partea opusa.
Mai scriu mai tarziu, ca se face de masa nr.2.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si Alex cand il schimb, sta cat mai sucit posibil, cu capul mult mult pe spate si se uita la televizor. In rest inca nu prea-l preocupa. Oricum nu este recomandat sa-i lasam sa se uite la tv, sunt inca prea micuti...
Iubitelul meu da semne ca ar avea sternul infundat... V-am mai intrebat o data si se pare ca nu-i nimeni care sa stie de asa ceva. Daca cumva stiti ceva despre subiect, spuneti-mi si mie ca din ce-am gasit pe google despre aceasta prblema imi vine sa fac doar asa:.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa am vazut pozele... cred ca nu le vedeam de nas ... v-ati asortat, erati amandoua in rosu!
Anielas si Elena ramane uitandu-se la televizol si atat de serioasa, ca ai impresia ca pricepe tot... si, la fel ca Inutza, cand o iau din fata tv incepe sa planga...
Pitica mea tocmai acum s-a trezit, doarme de la ora 12 noaptea... asa ca noi suntem la masa nr. 1. Poate ies pe la pranz putin... sa vedem ce chef am.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana si pitica mea a luat prima masa la 10.30...decit tot pe acolo suntem si noi. Ce sa faci cu fetele astea care tin la silueta? hihihi

Aissa, pai acolo am citit topicul ala si apoi am inceput sa ma gandesc ca parca si bebelina mea ar avea asa ceva...deh, mai bine nu citeam.
Referitor la cereale, eu i-am dat o singura data in biberon (mi le-a vomitat) si de a doua zi am inceput cu lingurita si i le dau la penultima masa (adica la 7 seara si la 10 seara are ultima masa de laptic). Am inteles ca ingrasa si nu as vrea sa-i dau de mai multe ori pe zi ca sa nu se ingrase de la ele. Mie mi le accepta foarte bine acum si ti-am zis ca nici macar nu mai vomita. Incearca sa-i dai cu lingurita...pt ca trebuie sa invete sa pape asa pt cand incepi cu piureul de legume si alte mancaruri semisolide.

Mai, la televizor se uita si fata mea de ma scoate din minti. Am ajuns uneori sa opresc televizorul ca sa nu se mai uite, si bineinteles ca nu ma mai uit nici eu. Oricum, o mai las sa se mai si uite pt ca nu e chiar asa mica distanta dintrea ea si tv.

Ma duc si eu la bucatarie sa fierb legume pt bebe...offf, iar incercam sa papam piure si nu prea ne place!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetelor!
am scris un mesaj lunggg si nu stiu ce am facut de s-a sters... ufff
si acu tre sa-l mai scriu o data!
Bun venit julya!
Stefan doarme destul de bine, daca seara e prea obosit si plange il pun in carucior si fac cateva ture cu el prin casa si dupa ce-l scutur bine pe la praguri...adoarme in 15 minute!
I-am dat de ieri piersica si tare ii place, combinata cu un pic de banana si mar si branza de vaci. Dar tot nu se omoara cu noile gusturi...oricum eu sunt rabdatoare si ...intelegatoare!
De azi o sa incerc sa-l obijnuiesc cu ceai, daca pot, pentru ca bea si el prea putzine lichide si are nevoie pentru kk.
Cam atat, ma retrag ca vreau sa iesim afara si sa ma pregatesc!
Pupici!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ana_a, am reusit si eu, intr-un tarziu, sa-ti vad florile... si chiar vroiam sa te intreb: dar unde locuiesti, mama, la gradina botanica??? (glumesc!) sunt absolut superbe, te invidiez ca stai la curte!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
http://community.webshots.com/user/ionella3003

Mergi la inceput

... nu am mai iesit afara...pentru ca pana m-am hotarat eu cu ce ma imbrac...Stefan a adormit si doarme si acuma... Eu nu stiu ce sa mai fac cu somnicul asta a lui... Eram hotarata sa-i fac un program mai fix de somn...si nu mi-a reusit! doarme cand vrea el si mie imi este mila sa-l trezesc .Daca a adormit abia pe la 11 ce era sa fac? sa nu-l mai las sa doarma pana la 13.30?... nu mai stiu cum sa fac sa fie bine... zice-ti si voi... eu am vazut o mamica disperata ca nu-i doarme copilul ziua si ea a zis ca l-a lasat mereu sa doarma cand a vrut el...si pe rand si-a scos toate somnurile... si nu as vrea sa ajngem si noi asa Fetelor, ma agit degeaba?

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Multumesc Ionela, da... sunt superbe florile mele...hihi!Dar cred ca anul trecut si-au cam facut de cap...au fost si ele fericite ca si mine, eu fiind gravidutza, tare le-a placut de mine... hihi de au inflorit asa de muuult si de desss.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Ne laudam si noi cu somnic de la 9 pana la 4 cand s-a trezit sa pape.

Dintisorul se vede din ce in ce mai bine, insa nu s-a spart gingiuta, asa ca mai avem de tras.

Crini, noi pentru dinti punem PANSORAL, cu musetel si nu-stiu-ce si nu e limita de cantitate. Scrie ca se da de cate ori e nevoie... Tot de Pierre Fabre e facut. A scapat puiul de cruta de lapte?

Fetele, cu TV avem si noi aceeasi problema. Numai ca eu stau cu el in sejour doar ziua, iar seara, dupa baita stam in camera unde nu avem TV. Incerc sa ii fac un fel de ritual seara si in asta nu e TV inclus. Adica fac in asa fel incat sa nu fie prea multe evenimente solicitante seara ca oboseste si adoarme mult mai greu. Ce sa va zic? nu am mai vazut un film seara de nu mai tin minte... ca pana adoarme el se termina si apoi mi se face si mie somn...

Ana, lasa copilul sa doarma. Eu l-am lasat sa doarma cat a vrut. A avut zile cand a dormit mai mult, altele cand a dormit mai putin... Pana la urma si-a facut el cat de cat un program. Adica se trezeste la 10 dimineata; la 11.30 mai trage un pui de somn, pe la 13-14 (in functie de ce ora iesim) doarme in carucior si apoi inca un somnic pe la 17. Si noaptea, am scris, doarme mai mult de 6 ore legate (cand doarme). Dar nu pun fragmentarea somnului de noapte pe seama reprizelor de somn ziua... Acum, faci cum crezi; eu am zis ce cred.

Va pupacim.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput